Kalbim Ege'de Kaldı Bölüm 4 - Zoraki Çiftin Köylü ile İmtihanı ( Tw: #aşıkdeğilimama )

Zoraki Çiftin Köylü ile İmtihanı

Henüz 4. Bölümde olmamıza Rağmen Iraz Nenenin Zeliş ve Mustafa Üzerinde Kurduğu Kendi Çapında Kumpaslar Çocukları Her Geçen Hafta Daha Fazla Çileden Çıkarmaya Yetiyor...

Şu Miras Dalgası İlk Ortaya Çıktığından Beri Zeliş ve Mustafa'nın Girmediği Kılık, Dönüşmediği Şekil Kalmadı! Mustafa Parada İnat Ettikçe, Zeliş Onun Tersine Gidiyor ve işler Daha da Karışmaya Meyilleniyor . Bu Hafta Çocukların Başına Örülen Yeni Tip Çorap Zaten gelgitli Olan Ortama bu Sefer Tsunami gibi giriyor!

Torunlarının Mutlu Mesut bir Yaşam Sürmelerini Canhıraş bir şekilde İsteyen Iraz nene, Geçen hafta Tarlayı Köylüye dağıtmakla Tehdit ettiği Zoraki Çiftimizi, bu hafta daha da büyük bir Sınava Tabii tutuyor. Tarla Numarasının da işe yaramayacağının farkına varan yaşlı kurt, bu sefer Çocuklardan birbirlerini Sevdiklerini ve Uyumlu bir Çift Olduklarını Köylüye İspatlamalarını İstedi. (geçen hafta Herkesin Gözü Önünde Zeliş'e İlan - ı Aşk Eden Mustafa Sayesinde Olaylar bu Raddeye gelmişti ) .  Tabii Mustafa'da Çareler Tükenir mi?! Elbette Hayır! Köylüye Zeliş ile Uyumlu bir Çift Olduklarını İspatlayabilmek için Arkadaşı Erdinç'in de Taktikleriyle Onlardan biriymiş gibi Olmaya Karar verdiler!

Traktör Tepesinde Köyde Dolaşmalar, Tarlada Çalışmalar, Bu Duruma Çabuk Adapte Olan Zeliş'in Atladığı bir Mevzu vardı! Platonik Aşkı Yaman! Geçen Hafta Ani ve büyük bir Güzellik Operasyonu Geçiren Zeliş, Yaman'ın İlgisini Yavaştan Kazanmaya Başladı ve bu Durum Mustafa ile olan Evcilik Oyunlarını Daha da Kör bir Noktaya Doğru Götürmeye başlıyor. Adam Artık kıza iş Dışında da Yakınlık gösteriyor, Her An onun yanında olmasını bekliyor. tabii bu Mustafa'yı da çileden çıkarıyor! Daha Öncesinde Sırf Boşanıp Mirasa Konabilmek için kendi elleriyle Yarattığı güzeller güzeli Canavarı Adamın Koynuna Yollayan Mustafa'nın Milyonluk arsa Hayali Eğer ki Yaman Zeliş'e açılmayı başarırsa sona erecek! 

Onlar kendi Yağlarında kavruladursun, biz Iraz Nenenin derinliklerine inelim! :DD

Bu Bölümün başka bir Tuhaf Olayı, Iraz nenenin başına Geliyor. Meğerse Onunda Yıllar Öncesinde Saplantılı bir Aşkı varmış!! :D evet Yanlış Okumuyorsunuz Iraz Nenenin Platonik aşkı varmış! Gerçi kendisi Ona Hiç Yüz vermemiş ya. Adı Tankut olan ve  her seferinde Iraz nenenin hışmına maruz Kalan Yaşlı adam, yıllar sonra köye döndü! Üstelik Iraz'ın sırf onu başından atmak için tutup getirmesini söylediği bir bavul dolusu Sazan Balığıyla! Bu adam öyle ha denince gidecek gibi görünmüyor. Önümüzdeki Bölümlere Bakacağız :) ...








Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti