Kalbim Ege'de Kaldı Bölüm 5 - Asrın Hatası,Asrın Birleşme Hareketi. (TW : #seniseversem #KalbimEgedeKaldı )

Asrın Hatası, Asrın Birleşme Hareketi

Gıpgıp Osman Bu Hafta Hayatında Yapmayacağı bir Hataya Gark Oluyor. Bu Hatanın iki aileyi bir araya Getirme İhtimali Söz Konusu. Öte Yandan Zeliş'in Ruhsal ve Aşk Problemleri Mustafa'yı hiç Olmayacak işlerin İçine itiyor...

Geçtiğimiz iki bölümü ekran Başında Seyredenler, Yaman Efendinin Süper Ötesi Geri zekalı sevgilisi İlke'yi Bizimkilerin yemek buluşması sırasında Tanımışlardır. bu bölüm ise Zeliş'in Kafasını ve Kalbini yerle bir eden Durum, Yaman ile bu süzmenin Yakınlaşmanın Dozunu Daha da Artırmış olması. Yine geçen bölümde Artık Bu oyunun bitmesini isteyen ve Yaman'ı Kaybetmek istemeyen Zeliş'in köylüye bütün dalavereyi açıklamaya çalışırken Mustafa'nın aşk İlanı ile karşılaşması da Olayın Tuzu biberi olmuştu.

Bu Bölüm Yaman ve İlke'yi Daha da Sarmaş Dolaş Gören Zeliş'in Adama Dair bütün Umutları yerle yeksan oldu. İlk Etapta bu durumu Kadınlık Gururuna Yediremeyen Zeliş'in yardımına Koşan gene ve Tabii ki de Mustafa Olacaktı. Ancak Zeliş bu durumu Üzüntüsünden ve Sinirinden Sürekli geri çevirdi. Mustafa Suçsuz olmasına rağmen suçlanmaya Devam Ederken, kızın yapıştırdığı tipik erkek Yaftasından da kurtulmak adına Ona yardımcı olacak yeni bir planı Hayata geçirmeye Karar verdi.

Planın ilk aşaması Kadının Para Zafiyetini Kullanmak. Miras Olayını da Araya Sürerek Kadının Dizginlerini ele Geçiren Mustafa, Ona Köyü Gezdirirken Zeliş de adamla arasını sağlam tutmaya Çaba Gösteriyordu. bu bölüm Tekrar gördüğümüz Eski Zeliş Neler Yapar bilemiyorum ama, Mustafa bu kızın para hırsını kullanmaya Kararlı.  (kadın da sağlam papuç değil a. bu kadar detay yeter)

Şimdi gelelim Ailelerin Genel ve olağan Kavgalarının Bu Bölüm Ulaştığı Son Noktaya!

Ben Bölüm başlamadan evvel bir  Twitter Takipçimize, Iraz nene bu bölüm topu taca çıkaracak demiştim. Ki Öyle de Oldu! Iraz nene, Gıpgıp Osman'a bu evlilik Dolanının Neden Çıkarıldığı ve ne isteyerek bunları planladığını anlattı. Zeliş'in aşk acısını gören Osman, bir yandan Kızını Teselli ederken, diğer yandan Iraz neneyi ziyarete karar verdi. Bunun Hemen evvelinde de, Kürükler ve Gıpgıplar Her Zamanki kavgalarından birinin içerisindeyken, Osman Ali'nin Zeliş Hakkında Söylediği bir kötü söze Daha Fazla Dayanamayıp Adamcağızın gözünü Tek Yumrukta Şişiriverdi!

Bunun Üzerine normalinden Fazla Tavır alan Ali, şişik Gözüyle Osman'ı Sayıklamaya Başladı. Hıncını Alacak ya. bu Olayın hemen ardından Akıl Danışmak için Iraz nenenin kapısını çalan Osman, Hem gerçekleri, hem de Akıl Almaz bir Oyunun İlk Adımlarını Öğrendi. Iraz nene, İki Aile Barıştığı Takdirde mirasın yarısını aileler arasında paylaştıracağını söyledi. Bunu Duyan Osman Durur mu?! Derhal Ali'ye kendini Affettirmek İçin Turlara başladı! başladı ancak Ali de Nuh Der Peygamber demez! Osman Garip ne yaptı ne ettiyse Kendini Affettiremedi. Bakalım Ali bu durumu Öğrendiğinde Neler yapacak...



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti