Kalbim Ege'de Kaldı Bölüm 6 - Aşk Girdabı (Tw: #seninleberaber )

 Aşk Girdabı 

Bu bölümün Adı tam da konusuna Uygun. Aslına Bakarsanız bu bölüm Yaşananlar Girdaptan Çok Meddücezri Andırıyor ya. Anlatmaya başladıkça İşin Özünü Algılamaya Başlayacaksınız...

Son  2 Bölümün Gündemini Meşgul Eden Yaman - İlke ikilisinin Ayrılık fitili bu bölüm Ateşlendi. Geçtiğimiz Hafta Yediği bir yiyecekten Zehirlenen ve Zeliş ile Mustafa'nın başına Dert olan bu Alık, Bu Bölüm tüm Gerçekleri Kaba Tabirle bülbül gibi Şakımaya Başladı! Mustafa'nın ta o bölüm Söylediği her şey birbir Çıkmaya Başlamış, Olaylar ilke Kendine geldiğinde Su Yüzüne Çıkmaya Başlamıştı. Zehirlenme Neticesinde Kafayı Üşüten İlke ve Mustafa Iraz nene'nin Köyün Dışındaki Bağ Evine Giderken Köylüye Yakalandı! Mesele Kürük ve Gıpgıp'ın Olağan Kavgalarından biriyle Çakışınca, Köylü de, Bizim Aile Reisleri de bu işten Acayip Kıllanmaya Başladı! 

Palas Pandıras Bağ Evine, Mustafa'nın Peşine Giden Ahali, Durumun aslında Öyle Göründüğü gibi Olmadığını Anladığında Zeliş kendilerini Kurtaracak Dahiyane Planı İşleme Koymuştu bile! Köylü Onları Basmaya Kalkmadan 5 Dakika evvel eve Gelen Zeliş, Mustafa'dan Olan bitenler Hakkında Brifing Alıp, Mükemmel Zekasıyla bir Plan Geliştirdi. Ahalinin Onları Baş başa ve (Onlara Göre) Uygunsuz bir Durumda Olduklarını Sanması Adına Gerçekleşen bu Plan Sayesinde Hem Zeliş ve Mustafa, Hem de İlke Kurtulmuş Oldu.

Gelelim Ortalığı birbirine Katacak Meseleye! Zor bela Kafasını Suya Sokarak Ayılttıkları İlke, Kendine geldikten 5 dakika Sonra Yaman Kapının Önünde bitti. Onun Geldiğini Tesadüf Pencereden Gören Mustafa da, Son Bombayı Orada Patlatmayı Başardı! Bilhassa yüksek Sesle Kıza Sorular Sormaya Başlayan Mustafa, Onun Aslında Yaman ile Sadece Parası için birlikte Olmaya Başladığını ve Onun Yaman'ı hiç sevmediğini Yaman'ın Duymasını Sağladı! O Andan İtibaren Yaman Kızı Deyim yerinde ise Sepetledi ve O İş orada bitmiş oldu.

Aranot: daha sonrasında Yaman Zeliş'e, İlke'den Hoşlanıp Hoşlanmadığını Sordu.

5 - 6 Bölüm Yaman Zeliş'e Tav Olsun diye Uğraşan Aşk Doktoru Mustafa (Okuyunuz: Bölüm 3), Bu Bölüm Kıskançlık Krizlerine Girmeye Başladı!  En başından beri Zeliş ile birlikte onun Yaman'a Olan Platonik aşkını gerçeğe Dönüştürmek için Uğraşıp, bu hafta Bu Konuyu Kabuslarına Kadar sokan Mustafa'nın Zeliş'e olan Hal ve tavırlarında gözle görülür Değişimler Görülmeye Başladı. Bölüm Başında Kendilerini Kurtarmak İçin Yaptıkları Plandan Sonra Daha Net anlaşılmaya Başlayan Durum, zaman geçtikçe Daha da alevlenmeye Başlayacak gibi görünüyor...

FOTOĞRAFLAR OLAY SIRASI İLE:

BÖLÜM BAŞINDA MUSTAFA VE İLKE YAKALANMADAN EVVELKİ KÜRÜK - GIPGIP KAPIŞMASI

İLKE'Yİ AYILTMA ÇALIŞMALARI
BASKINA GİDİŞ ANI






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti