Kalbim Ege'de Kaldı Bölüm 7 - Aşık Aşk Doktorunun Çilesi (TW: #AşkAcısıDediğin #KalbimEgedeKaldı)

 Aşık Aşk Doktorunun Çilesi

Bu Bölüm Aşıklar, Aşkını itiraf Edemeyenler, Ayrılanlar. Oldukça Heybesi Kalabalık bir bölüm. Mustafa'nın Zeliş'e, Zeliş'in de Yaman'a yakınlaşma Çabaları Trajikomik olaylara Sahne Oluyor. Bu Bölümün Ayrılığına Konu Olan çifti ve Ayrılık Sebeplerini Okuduğunuzda YUH diyeceksiniz..

Mustafa - Zeliş - Yaman Üçgeninde işler iyiden iyiye sarpa sarmaya Başladı. Geçtiğimiz bölüm Annesiyle İtalya'ya Tatile giden Yaman, bu bölüm Geri Döndü. Geri Dönmesiyle Parça Tesirli Atom bombasını yeryüzüne bırakması da bir Oldu! Elinde bir Kutu. Neyin nesi Olduğu Belli Değil. Yaman bu kutuyu Zeliş'e gösterip "Hayatımın Kadınına Hediye Edeceğim bunu" Deyince Garibim Zelişim bu Lafı Anında Üzerine Alındı! Alındığı an da Adamı İtalya'da başka bir kız bulup birliktelik kurduğunu Zannetti! Aslında adam ayan beyan Onu Tarif ederken Onun bu durumu Yanlış Anlaması ve İstemsiz bir Sanrıya Kapılması, Mustafa'nın da İşini Kolaylaştırdı Tabi.

Arkadaşı Erdinç ve Zeliş'in arkadaşı Filiz'in ara Gazıyla Zeliş'i kazanma Operasyonuna Başlayan Mustafa, bunu Ona belli etmemek için oldukça fazla çaba Sarf Ediyor. Her yerde Zeliş'in hayalini görüyor, Birbirlerini gördüklerinde Karnına Ağrılar giriyor. (aynı Durum Zeliş'e de oluyor ama onunkinin Kaynağı Yaman mı Mustafa mı Orası Meçhul.) Mustafa, Zeliş'in Kalbini Kazanmak İçin Çalışmalara Hız veredursun, Yaman - Zeliş Cephesinde işler Artık Son Raddeye Ulaşıyor! Bölüme başlarken Sözünü Ettiğim Hediye Dönüp Dolanıp Son Noktada Zeliş'e Ulaştı!! Yaman uzun süren kıvranmanın ardından hediyeyi Zeliş'e vermeye karar verdi. 

Aranot: Zeliş'in hediyeyi Kabul Ettiğini Öğrenen Mustafa Zeliş'in ofisini bastı ve Esaslı bir Konuşmayla Son Noktayı Koydu...

Bu Bölümün Ayrılığına Sıra Gelecek Olur ise;

Diziyi Televizyonları başında İzleyenler, bu Fırıldak Cabbar'ın Hanımı Halime ve Kürük Kızı Fatmanaz'ı Aynı Anda İdare ettiğini Hatırlayacaklar. Geçtiğimiz haftalarda Cabbar, Hanımına aldığı Altın bilekliğin Aynın Fatmanaz'a Alıp, Üstüne bu Durum En Acı Şekilde Ortaya Çıkınca Halime Onu Evden Kovmuş ve Çektirmediği Kabir Azabı Kalmamıştı. Daha Fenası Ali ve Osman da İşin içine girip Oğlanı Çiftelerle Kovalamışlardı! bu olayın en son noktası bu bölüm Adliyede Sonlandı ve Halime Son Kararını verip Ondan Boşanmaya Karar verdi. verdi Ancak bizim Fırıldak Durur mu?! Kadının Canevini bulmak için Elinden ne geliyorsa yaptı. Ama Halime de az malın gözü değil hani! inadım inat. 
Boşanmaya Kararlı...






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

Aramızda Kalsın Bölüm 4 - Kız Kaçıran ---#HayatımınGünlüğü---