Kalbim Ege'de Kaldı Bölüm 9 - Saf Duygular, Kirli Oyunlar... ( TW: #sanagüvenirsem #KalbimEgedeKaldı )

Saf Duygular, Kirli Oyunlar...

Bu Bölüm işler sahiden de Çığırından Çıkmaya Başladı. Bir tarafta Mustafa Zeliş'e olan duygularını açıkça İfade etmeye Çabalarken, Diğer yanda Limonlu Köylülerinin başı Oldukça Büyük bir Derde giriyor!

(Bu bölümü olay sırasına göre maddeler Halinde Anlatacağız)

  • Ben bilhassa Son 3 Bölümdür Bu Yaman Denen Herifin ne denli Kansız ve Adi bir yaratık Olduğunu Söyler Dururum. Bu Bölüm bu Söylemlerimde Yanılmadığımı, Üstelik Tezimin Tescillendiğini bir kez daha Görmüş Oldum! bu Herifin en başından beri Kurduğu Otelin de, Yaptığı Turizm Yatırımlarının da Altında Yatan Asıl Sebep Bambaşkaymış! Geçtiğimiz Hafta Zeliş ile Yaşadıkları Doğum Macerasının Ardından Köye Dönen Mustafa Garip bir Olayla Karşılaştı. Yaman ve bir kaç Mafya Kılıklı Herif, Korulukta Gizli Kapaklı Toplantılar yapıp iş konuşuyorlardı. Durumun Farkına varan ve Adamları Gözü tutmayan Mustafa, İşin Aslını Anlamak İçin Yaman ile konuşmaya Karar verdi. Verdi Ancak bir Sonuç Alamadı. Ha asıl Mesele de Neymiş biliyor musunuz?! Limonlu'yu da içine alan geniş bir Arazide siyanür ile Altın Araması Yapılması için Herifler Yaman'dan yardım istiyor! Köylülerin iş bitesiye kadar bu Olaydan Haberleri Olmayacak ve Onlara sus payı Mahiyetinde bir şeyler verilecek. Tabi bu Yaşananlardan Zeliş'in de Haberi yok ve o Hala O iyi niyetli ve Dürüst sandığı Yaman'ın çevresinde kıvranıyor! Kurduğu Oteli Küçültmek veya Satmak Pahasına bu işi Destekleyen Yaman'ın, Köylüyü Susturmak için Bir Planı var. Tabii Mustafa olayı Açığa Çıkarıp Milletin Kulağına Su Kaçırdığı An İşin tüm seyri değişecektir...
  • Bu Bölümün ikinci ve En Garip Olayı, Zeliş'in Mustafa'yı Acayip Derecede Kıskanmaya Başlıyor Olması. Mustafa Zeliş'e olan sevgisini yeni bir yöntemle gösterebilmek için Iraz nene ve Naile'yi bağ evine gönderip Hanımına güzel bir sofra Hazırlamaya Karar verdi. Ege yemeklerinden kurulu şık bir sofra, Kırmızı Mumlar, Şampanya ve Harika bir Ortam. Son Ana kadar her şey Mükemmel gidiyordu. Ta ki bu Ortama Davetsiz bir Misafir damlayana Kadar. Yaman Adisi Komşuluk Bahanesiyle Çocukları bu Güzel Anını sabote etmeyi Başardı. Konu Mustafa ile Geçirdikleri Şiddetli Kavgaya gelince, Zeliş durumda Feci içerledi tabi. yine, yine ve yine Mustafa'ya Sırt Çeviren Zeliş'i ertesi sabah Büyük bir Sürpriz bekliyor olacaktı. O gecenin Sabahı Köyün Aile sağlığı Merkezinin Hemşiresi Alev'i salya Sümük Ağlarken Gören Mustafa, Dayanamayıp Onu Teselli etmeye çalıştı. Evin Kapısında ikiliyle Karşılaşan Naile Durumu Hemen Zeliş'e Öttü ve Zeliş'in deyim yerinde ise Kan beynine Sıçradı!. 
  • Oğlanın adı yalancıya Çıkmış ya bir kere, Döndüremez daha Normale. Daha Öncesinde Alev Problemini Mustafa'ya anlatırken Ondan Kimseye söylememesi Konusunda Yemin Aldığı İçin Mustafa Zeliş'in Karşısında Oldukça Sıkışmış Durumda. Gün içinde bir Kaç Defa İkiliyi Takip Eden Zeliş de, (sözde) Onları beraber sanıyor ve Feci Halde Kıskanmaya başladı. bunun acısını Çıkarmak için de Yaman'ın Ona teklif edip, evveli kabul etmediği tekne turu Teklifini Kabul etti! Bir şekilde Onların bu gezisini Haber alan Mustafa ise boş Durmayarak Yeni bir Plan geliştirdi ve Gizlice tekneye sızdı. 



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

Osmanlı Tokadı Bölüm 12/8 - İstanbul'un Cellatları ( VOL2 ) --- Doğan ve Şahin Tehlikede!