Kalbim Ege'de Kaldı 11 - 12. Bölüm ( Özet - Bölüm Anlatımı Yerine Geçer )

Bölüm 12 - 

Mustafa ile Zeliş arasındaki toz pembe aşk, acı gerçekle karşılaşır ve Mustafa, Zeliş’in Yaman’la nikah masasına oturduğu anlarda sırtından vurulur. Sevdiği adamın yanında olamayan Zeliş’in gerçeği görebilmesi için bunca kötülük olmalı mıydı? Zeliş’ artık gerçekleri görebilecek mi? Peki Zeliş’in sevgisi, Mustafa’yı hayatta tutmaya yetecek mi?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bölüm 11 - 

Mustafa, Yaman’ın kötü biri olduğuna artık emindir ve bunu kanıtlamak için elinden geleni yapacaktır. Yaman ise Mustafa’nın onu takip ettiğini anlar ve ona çok kötü bir oyun oynar. 

Mustafa, Zeliş’e olanları kanıtlamak isterken Zeliş’i sonsuza kadar kaybetmekle burun buruna gelir. Mustafa’nın Yaman’ı gözaltına aldırması Zeliş için bardağı taşıran son damla olur. Zeliş ve Mustafa boşanmanın eşiğine gelir, hatta Zeliş bununla da kalmaz ve tam da Yaman’ın istediği gibi onun kucağına düşer. Bu olanlardan sonra her şey bitmiş gibi gözükse de asıl olaylar şimdi başlar.



ÖNEMLİ NOT

DİZİMİZİN YENİ SEZONDA DEVAMI YAPIMCI FİRMA TARAFINDAN DUYURULMUŞTUR.  13. BÖLÜMDEN İTİBAREN DÜZENLİ ANLATIMLARIN DA HAYATIMIN GÜNLÜĞÜ - 1 ' DE DEVAM EDECEĞİNİ OKURLARIMIZA DUYURUYOR, SOSYAL MEDYADA ÇIKAN SPEKÜLATİF HABERLERE İTİBAR EDİLMEMESİ VE SADECE YAPIM ŞİRKETİNİN DUYURULARININ CİDDİYE ALINMASI GEREKTİĞİNİ ÖNEMLE HATIRLATIYORUZ...





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Aramızda Kalsın Bölüm 3 - Hararetli Emanet ----#HayatımınGünlüğü----