#HayatımınGünlüğü - 1 'den Film Önerisi - Atlangoç Cevahir bu Kez Babaannesi için "Yapıştırıyor"!!! Geniş Aile Yapıştır!!

2006 - 2008 yayın sezonlarında Televizyon ekranlarında Büyük Beğeni toplayan ve Replikleri Seyircilerinin diline dolanan Kült Dizi "Geniş Aile" Bu Kez Beyazperdede Sevenlerini komedi Girdabına Çekiyor!!

Cevahir Hala bıraktığımız gibi Faydasız, Haşarı ve Çocuk ruhundan Arınmayı becerememiş. Tuzluğu Yetersiz Ulvi de Onu Yalnız bırakmıyor. Aynı Durum Koyu Bilal ve Müfit için de geçerli. Ancak bu kez durumun Vahameti Dizide Olduğundan daha büyük. bu Kez Evin baba Kuddusi'den sonra taşıyıcı Kolonu Hafize nine Hasta!!! hasta ve acil Para bulunması gerekiyor. Tabii Cevahir'in faydasızlığı başlarına Olmayacak Dertler açıyor!!


Aradan Geçen Yıllar Hafize nineyi Oldukça Yıpratmış, Kalp Krizi Geçirmesine sebep olmuştur. Hastaneye Yatırılan Hafize nine, Kefen Parası diye biriktirdiği parasını Cevahir'e verme Gafletinde bulunarak ameliyat parasının Çıkarması için Ondan Yardım İster. Tabii Cevahir bu. Parayı hemen At Yarışına Basar. Ancak Orada da Karşısına Bilal Çıkar, yarışlara hile karıştırır ve Cevahir'in Ameliyat parasını kaybetmesine sebep Olur. Bunu Öğrenen Kirişçi Ailesi üyeleri ise Ona Oldukça Kızar ve Hastaneden Kovarlar. 

Bunun Üzerine Cevahir, Canından Çok sevdiği babaannesinin Gözleri Önünde Eriyip gitmesini Engellemek İçin bir Çare aramaya Girişir. Bu Çare Ulvi ile ikisine Tabiri caizse "Vahiy Olunur". Camide Gasilhanede Çalıştıkları sırada Yıkadıkları bir Mevta Sayıklamaya başlar ve bir define haritasının elinde olduğunu Mırıldanır. Bunun üzerine Cevahir ve Ulvi harekete geçerler. Ancak Bilal'in kolu bu işe de Uzanır ve Muhteşem Dörtlü İçin İstanbul'dan Balıkesir'in Cennet Köşesi Ayvalık'a Uzanan bir Macera  başlamış Olur


Filmin Oyuncu Kadrosu Dizi ile Büyük Ölçüde Aynı. Kuddusi Karakterine Hayat veren Oyuncu Rasim Öztekin ve Mürsel'i canlandıran İlker Ayrık Hariç. Bunun Dışında Oyuncu Kadrosunda Dikkat Çeken İsimler, "Yalan Dünya" Dizisindeki Zerrin karakteriyle ünlenen ve Başarılı Oyunculuğu ile adından Söz ettiren Güzel Oyuncu Derya Karadaş, Oyunculuktaki Yeteneklerine ilk kez Şahit Olduğumuz Yağmur Tanrısevsin ve Usta Oyuncu Renan Bilek...


Filmin Biletleri ve Gösterilen Salon bilgileri:


Cinemaximum - Cinemarine (Ege illeri ve Ankara) - MyBilet (firma Kioskları Bulunan İllerde)






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti