#HayatımınGünlüğü1 ' de Film Önerisi - Büyük Dirilişin Zamanı Geldi!!

"Dişi olan karadul örümceği, erkeğiyle çiftleştikten sonra onu bir güzel yermiş. Yediği erkek sayısı günde yirmiyi bulabilirmiş. Denilen odur ki erkek, sadece yavruları olsun diye kendini kurban edermiş. Bir günde yirmi erkek! Ben bir tanesini bulmaya çalışırken maymun oldum, Allah'ın örümceği günde yirmi erkeği bulduğu gibi bir de mideye indiriyor!"

Çok sevgili Türk kızı, Bir önceki kitapta mevcudiyetimizin ve istikbalimizin yegâne temelinin bir koca bulmak olmadığını anlatmaya çalışmıştım hatırlarsan. O kitapta bana verilen tavsiyeleri hiç uyguladın mı bilmiyorum ama sonunda başıma neler geldiğini gördün. Şunu hiç unutma: sen belli bir yaşa gelene kadar kimileri evlen diye baskı yaparken kimileri de evlenmeni engellemek için elinden geleni ardına koymayacak!Nikâh masasına oturana kadar atlatman gereken çok badire, dahili ve harici çok bedhahların olacak.

Tüm bunlara rağmen akıl sağlığını koruyabildiysen seni gönülden tebrik ediyorum; yüce bir insan, eşsiz bir varlıksın sen Türk kızı!


Filme Adını veren "Kocan Kadar Konuş" Kitap Dizisinin yazarı Şebnem Burcuoğlu Böyle Sesleniyor Serinin İkinci Kitabının okurlarına. Ancak Filmde işler hiç ama Hiç de kolay değil! Evliliğin Eşiğine, Nikah Masasının önüne kadar Gelen Efsun ve Sinan için bu iş Zorlu bir Sınav!!


İlk Filmde İlişkilerini Sorgulayan Efsun ve Sinan, Bu Kez Evlilik Hazırlıklarına Girişiyor. Ancak Durum Oldukça Karışık! Efsun'un Anneannesi Peyker ve Sinan'ın Babaannesi Cavide Artı bir de Bunların arkasındaki Kolordu Gücündeki Tayfa İşleri Oldukça Karıştırıyor! Cavide'nin Efsun'u bir türlü Sevememesi ise Her şeyin Tuzu biberi Olmaya Yetiyor da Artıyor bile!

Senaryosunu Aynı zamanda Filmin Yönetmeni olan Kıvanç Baruönü ile, Serinin ilham Kaynağı Kitap Dizisinin yazarı Şebnem Burcuoğlu'nun Yazdığı, Başrollerini Ezgi Mola ve Murat Yıldırım'ın Paylaştığı "Kocan Kadar Konuş - 2 : Diriliş" Dün itibariyle vizyonda.

Oyuncu Kadrosunda Genç oyunculara Deneyimli İsimler Nevra Serezli, Hümeyra, İsmail İncekara, Hakan Salınmış ve Nilgün Kasapbaşoğlu Eşlik Ediyor.

Filmin Bilet ve Rezervasyon İşlemleri;


Dipnot: Hümeyra'nın Hayat verdiği Cavide karakteri bize Sorarsanız biraz abartı. Artık öyle her şeye karışan kaynana tipleri kalmadı...



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

#HayatımınGünlüğü ' nde Yaz - Sana Bir Sır Vereceğim Bölüm 5 - Aşk İçin Ölmeli...

Tozkoparan İskender Bölüm 13 - Bir Nikah Dört Kayıp...