Aile İşi Bölüm 2 - Sorulara İnat Biz Dersimize Çalışıyoruz!!!

Herkes ucundan kıyısından hayatı yakalamaya çabalıyor. sorulara inat biz dersimize çalışıyoruz!!!

Bu Bölüm Kimsede ilk Bölümdeki Heyecan ve Mutluluk Kalmadı. Ece'nin mutluluğu için çıkılan bu yolda Sürekli Çakıl Taşları Ayaklara Dolandı. Peki Zavallı Ece'nin suçu Neydi?"..

Bu Bölümü izlemek de, Anlatmak da benim için çok zor oldu İnanın. Ama Korkunun Ecele Faydası yok işte. Neresinden tutsak bir şeyler hep elimizde kaldı. Bu Bölüm bunu anlatmaya çalışacağız.İlk Bölümdeki Kazadan Sonra Normal Yaşamına Dönmeye Çalışan Ece İçin Hakan ve bir Takım İnsan Seferber Olmuş, Onu Sevgi Dolu bir aile ortamında yaşatmaya çalışmaya Başlamıştı. Ancak bu Bölüm makaralar tersine dönmeye başladı

En Başından Beri birbirlerine hiç Isınamamış ve Rutin Kavgalarını Yeni Ortamlarında da Sürdürmeye Devam Eden Leman ve Emel Başta Olmak Üzere Ailenin hiç bir Üyesinin sorunları bitip tükenmek bilmiyor. Bu Sorun Zincirinin son Halkası Olarak Müjde Evi ve Aileyi bırakmaya Karar veriyor! Ece ile Zaman Geçirdikçe ve Ona Alışmaya Başladıkça bu oyunun daha fazla Parçası Olmak İstemeyen Müjde, Şiddetli bir Reaksiyon göstererek Evi terk etti. Tabi bu Durum Hakan ve Sami'nin Ece'nin iyileşmesine karşılık yapmış olduğu Anlaşmayı Olumsuz yönde etkileyecekti. bu bölümde Hakan'ın Gönderdiği Aile Fotoğrafında Ablayı Eksik Gören Sami O dakika Hakan'ın yakasına Yapıştı. 

Abla yoksa anlaşma da yok Diye Baskı Kuran Sami'yi Elbette Sadece Hakan Durduracak. Peki ama Nasıl?! Ece'yi Salonun Orta yerinde Ailesinin (orijinal Ailesinin) Fotoğrafına Bakarken Bulan Müjde Durumun Ne denli yanlış ve Haksız Olduğunu O An Anladı ve bu oyunun Daha Fazla parçası Olmak İstemedi. Doğal bir tepkiydi çünkü Gerçekleri unutturup kurmada bir dünya yaratmaya çalışmaktı yaptıkları. Bu Noktada Hakan Bocalamaya Başladı çünkü bir yandan da Sami Bastırıyor, Ablanın bir an önce geri gelmesini istiyordu.İstiyordu Ancak İnadım İnat Kız Vazgeçmiyor! Zaman da Aleyhlerine işliyor,Kendi Kardeşleri ile Sahtesi Arasında kelimenin tam manasıyla Mekik Dokuyan Müjde bu işin içinde yer almamakta ısrarcı Ancak Aklı da Ece'de. yanında Kaldığı Arkadaşı Asiye'ye her fırsatta ondan söz etmeyi ihmal Etmiyor.

Bu Bölümün bir bombası da İnatçı Kızımızın iş görüşmesine gidecek olması! yine ilk bölümde Asiye'nin çalıştığı Marketin sahibi olan şirketin Başkan vekili Arif'in oğlunu Hamsi tavaya çeviren Müjde, Bu Bölüm onlara İş Görüşmesine gidiyor! Gidiyor Ancak ne yazık ki bu da karavana. Daha Sonrasında Oğlan Mülakat Jürisini Kendi yöntemleriyle ikna Edip Kızı İşe aldırmayı başardı. Ancak onun da planları var tabi.

Güler misin Ağlar mısın Bu Kez de Ortalığı Leman ve Orta Pazar Esnafı karıştırıyor! Herkes Ece'nin derdine düşmüşken Kooperatif toplantısına kaçan Leman ve Ziya, bütün Ahaliyi Örgütleyip Holdingin Surlarını yıkmaya karar verdi! Küfür kıyamet yola çıkan Çetenin akıbeti Hakan ve Berk'in Leman ve Ziya'yı aramaya başlamasıyla ortaya çıktı! Ellerinde yumurta ve bilumum Zerzevatla holdinge Çıkarma yapan çeteyi Hakan Kendini Siper ederek durdurdu. Artık işlerin iyice çığırından çıktığının farkına varan Hakan için bu kudurukları durdurmanın tek yolu, onlar hakkında istihbarat edinmekti -ki öyle de yaptı- Pazarın katıksız Dedikoducusu Gözlemeci Nezahat abladan Bilgi alıp birer dosya halinde Önlerine koydu ve birer sözleşme imzalattı. Ancak Gelgelelim bu da bir işe yaramadı.

Müjde'nin kardeşleri ile Ece Aynı Okulda. En Küçüğü Yeter ile Ece aynı sınıfta :) 
bu sefer tamamen dağıldık toplayabilene aşkolsun! hani Tefeci Kudret'in batakhanesinde iş bulmuş dediğimiz Mülayim var ya, bu kez Müjde geldi O Kirişi Kırdı! Kudret'in her seferinde sert çıkışlarına Maruz kalan Mülayim, Ziya'nın boşboğazlığı neticesinde acı geçmişini de hatırlayınca olanlar oldu! Abla geldi baba gitti Haliyle bu Durum Sami'yi oldukça Kızdırdı. Oyunu Sonlandırıp Ece'yi yanına almaya Karar veren Sami Önümüzdeki bölümlerde bu fikrinden cayar mı hep birlikte göreceğiz. GÖRELİM MEVLA NEYLER, NEYLERSE GÜZEL EYLER...








Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti