Aile İşi Bölüm 3 - Aile İşi Sallantıda

Aile İşi Sallantıda

Kimse Kusura Bakmasın ben bu Kez Sami'nin tarafındayım! Her bölüm bir Atraksiyon, Her bölüm direkten Dönen Toplar! bu kez bu Aile İşi Cidden Uçurumun Kıyısından Dönüyor.


Geçtiğimiz Bölümün Sonlarında Eve Ani bir Baskın veren Sami, Bizimkileri saç saça Baş başa bir Halde Yakalamış ve Ece'nin yarardan çok zarar gördüğünü Düşünerek Aile İşi Olayını Sonlandırma kararı almıştı. Bu Bölüm yine benzer olaylar Karşımızda. Ancak Durum Sanıldığından Daha Vahim.

Hakan'ın Sürekli Kontratakları Neticesinde Bu İşe bir Nihayet verip vermemek Konusunda Kararsız Kalan Sami, onlara son bir şans daha vermeye Karar verdi. Bunun başlıca sebeplerinden biri, yine önceki bölümde Ekipten Ayrılıp Son anda Ece'yi yalnız bırakmak istemeyen ve geri dönen Baba Mülayim'in, Sami Ekibin evinde iken çıkagelmesi. Bu Badire atlatıldı. Ancak Daha Dar Sarmallar bizi beklemekte. Doktoru Sami'ye Ece'nin çizdiği bir resmi gösterdi. Bu resimde Kazadan Hemen öncesine kadar sıkça gittikleri yazlık evleri ve Ailesi var. Bunun Üzerine Doktor, olanları Hatırlamasına Yardımcı Olması Adına Ece'nin tekrar O Eve götürülmesini ve Eski Yaşamının Düzenlenmesini önerdi. Bu Önerinin Uygulanması Aşamasında Ailenin düzeni bozulmayacak ve Her Zaman Olduğu gibi Fotoğraflı belgeler Sunulacaktı. 

Bu Piknik Olayına gelene kadar Yine Kızılca Kıyamet Koptu tabi!
VARAN 1!

 Emel ve Leman'ın bitmek bilmeyen kavgası, Ece'nin gece Mülayim ile aralarında yatmak istemesiyle yeni bir boyut kazandı. Normalde Emel'in koltukta yatırdığı Mülayim bu durumdan kaçış olmadığını Anlayıp Yatağa geçti. Küçük Cadı yaptı yapacağını uyku sersemi ikisinin el ele tutuşmasını Sağlayıp Odadan Kaçtı. Sabahleyin Kapıyı aralık görüp içeri periskop sarkıtan Leman İkiliyi el ele gördü ve Kahvaltıda Bombayı patlattı!Tabi Emel de bu kadarına Dayanamadı ve Kadının mabadına Çatalı Haşırt Diye Saplayıverdi! kavgayı ayırmak yine Garibim Hakan'ıma Düştü Elbette. tam da bu Esnada Kapıya Gelen Sami, Zili çalmak yerine Anahtarını Kullanmak Suretiyle Kavga ortamına Sızmayı Başardı ve Bu Durum için Mantıklı bir Açıklama Olup Olmadığını Sordu.

VARAN 2 !

İlk Bölümde Teknesi Yandığında Hakan İle bir anlaşma Yapan Müjde, Hakan'ın aile yadigarı yüzüğün takılı olduğu Kolyeyi almış ve Aile İşi bitene kadar saklamaktaydı. Ancak Müjde'nin orijinal kardeşlerinin En Küçüğü Yeter Onu gizlice Alıp Okulda Ece'ye vermiş! Müjde Çıldırma noktasında Senet yapıp kolyeyi geri verecek ama bir türlü Kolyeyi Bulamıyor! Tabi. Kardeşinin yediği Halttan Haberi yok ki?! Senede imzayı atıp Kolyeyi geri İstediğinde ve Kolyenin Müjde'de olmadığını Öğrendiğinde Kelimenin tam Anlamıyla Çılgına Dönen Hakan Kendini içkiye vurmaz mı?! Evde Herkes tedirgin Sami Fotoğraf Bekliyor. Gittiği Meyhanenin Sahibi Hakan'ın telefonu çalınca açmak Zorunda kaldı. Arayan Randevu verip gitmediği İlayda idi ve o da merak içindeydi. 

VARAN 3 ! (BELKİ DE BÖLÜMÜN CİVCİVLİ OLAYI)

Şimdi geldik Piknik Mevzuna! Doktor Tavsiyesi Üzerine Ece ile birlikte Gerçek Ailesinin Yazlık evine Pikniğe giden Ekibin başı burada da Dertten Kurtulmuyor! yemek sırasında Oyuncağını Kaybeden Ece, Müjde'nin tüm çabaları ve ısrarlarına rağmen onu bulmak için evden Uzaklaştı. Oyuncağı buldu. Ancak bu sefer de Gördüğü bir tavuğun Peşinden Ormanın içine kadar Koştu. Ne Müjde'den ne de Ece'den belli bir saate kadar haber alamayan Ekip Tüm Şile Halkını Seferber Edip Onları aramaya Koyuldu. Bulunduklarında Haber Çoktan Sami'nin kulağına gitmiş ve Sami Bu Kez Kesin kez Bileti Kesmişti. Ancak Bu Bölümün büyük bir de Sürprizi var!!

ECE TEKRAR KONUŞMAYA BAŞLADI!! SAMİ'NİN ALMAK İÇİN GELDİĞİ ESNADA ECE TEKRAR KONUŞMAYA BAŞLADI! KABUL EDELİM BU SAHTE AİLE İŞİ OLACAK. ANCAK 2-3 BÖLÜMLÜK ZAMANA DAHA İHTİYAÇLARI VAR...




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!