Aile İşi Bölüm 4 - Popstar İncirköy

Popstar İncirköy

Bu  Bölümün özetini Bloga yerleştirdiğimiz günden şu ana Kadar Sosyal medya üzerinde yaptığımız tüm paylaşımlarda bu Cümleyi kullandık. Çünkü hem Sahte Ailenin, hem de Orta Pazar Esnafının başına gelenler Başlığın da, Anlatımda Kullanacağım bilumum Dalga Cümlelerinin de Hakkını sonuna Kadar verir Cinsten.

Hem Belediyeye, hem de tefeci Kudret'e olan borçların Altında Ezilme Noktasına Gelen Orta Pazar Esnafı bu bölüm Oldukça Garip İşlere Soyunuyor. Borçları kapatabilmek için her yol Denenmiş Ancak Kalıcı bir Sonuç Alınamamıştı. Kudret Sami ve Şirketin yöneticisi Arif için çalışıyor, Pazardaki Tezgah Hisselerinin Onlara Devredilmesi için türlü yollara başvuruyor. Şirkette kapalı Kapılar ardında oyun üstüne oyun tasarlanırken, Leman'ın Aklına Para Toplayabilmek için Mahallede bir Şarkı yarışması Düzenlemek geliyor!

Bu Fikir Başta Esnafa uçuk gibi gelse de Sonradan Sonraya Kabul Görmeye başlıyor ve El İlanları ve Afişler basılarak Dağıtılmaya başlanıyor. Reklam işleri son Sürat Devam Ederken Bu El ilanlarını gören Hakan ve Berk ise, "Bükemediğin Bileği ısır" taktiğiyle Mahalleliyi yarışmadan Soğutmak için Ellerinden ne geliyorsa yapmaya başladılar. tek sorun bu olsa yine iyi. Yarışmaya katılanlardan Toplanan parayı Sonuçta verilecek Ödül için Mülayim, Emel, Ziya ve Kendisi arasında paylaştıran Leman olacaklardan Habersiz Olağan bir şekilde Pazarda Tezgah açmaya koyulmuştu.

Peki paralara Ne Oldu? Hemen Anlatalım!

  1. Mülayim: Elindeki parayı Emel'in borcuna Karşılık (en azından yarısına) Tefeci Kudret'e verdi ancak Emel Bundan Habersiz.
  2. Leman: Annesi hasta olan bir Pazarcı Komşusuna verdi. Elindeki tüm hasılatı adamın Para koyduğu leğene gizlice bırakan Leman'ın Yüzünden Huzur ve Mutluluk görülmeye Değerdi.
  3. Ziya: Kısa ve Net ortalık yerde saymaya kalkışınca Kapkaççıya kaptırdı.
  4. Emel: Bankaya gittiği görüldü fakat sebebi Meçhul...
Her bir pay farklı yerlerde çar çur Olunca Yarışma sonucunda verilmesi planlanan Büyük Ev eşyası takımı da yalan oldu. tabi yine Dahiyane fikir Leman Ablamızdan Geldi. Aile İşi için Oturdukları Evin bütün Salon Takımını Sırtlanıp yarışmaya taşıyan Ekibi Yakalayan Hakan Artık Şoktan da Öte Sinir Krizleri geçirdi. Sami'nin Soğuk nefesi her an Enselerinde Eşyaların bulunup yerlerine geri konulması lazım ama ne çare! var tabi çare  bu çare de Berk'den geliyor.

Ekip tam tekmil kendi Düzenledikleri yarışmaya Katılacak ve Kaybolan Eşyaları yerine koymaya Çalışacak. Ancak burada da çoklu pürüzler onları bekliyor. Yarışmadan Haberdar Olan Patron Arif, Projenin yapılmaması İçin Kudret ve Adamlarını Görevlendirdi. Yarışmanın yapıldığı Mekana Kendilerince Baskın veren Çete Karşısında İlayda'yı görünce Topuğu yağlamak Durumunda Kaldı. Sonrasında Arif ve Oğlu Kaan da Mekanın önünde bitince İşler karıştı. Bu Durum İlayda'ya nasıl yansır, Arif ve Sami ne der şu an için belirsiz...

yarışma provaları esnasında Emel Kendisinden Şarkı Söylemesini isteyen Ece'ye birazcık Sert Davrandı. En Başından beri Ece'yi kaybettiği kızına Benzeten Emel, ona baktıkça Daha da Fazla üzülüyor ve geriliyordu. Aileden biraz Uzaklaştıktan ve Kafasını Toparladıktan Sonra Yarışmanın Yapıldığı Mekana Geri Döndü ve Leman Müjde ve Ziya ile birlikte Sahneye Çıktı. Herkesin yüreğini bir an için Ağızlara getirmiş Olsa da Ece'nin tamamen Sağlığına kavuşması ve Gerçekten Annesi olarak görmesi İçten İçe Emel'i de mutlu ediyor ve Kızının yokluğunda ona ilaç oluyordu...





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!