Aile İşi Bölüm 5 - Aile İşi'nde Büyük Kriz

Aile İşi'nde Büyük Kriz

Ece'nin Ailesinin Kaybına Sebep olan büyük Kazadan Beri Gündemde olan ve Pek çok İnsanın hayatını etkileyecek Alışveriş Merkezi Projesinde İşler Çığırından Çıkıyor! Bu Meseleyi Kafasına Fazlaca Takmış olan Arif, Ece'nin iyileşmeye başlamasında Hakan'ın payı olduğundan Şüphelenmeye başlıyor!

Geçtiğimiz Bölümde Evin eşyalarının Kurtarılması için düzenlenen yarışmayı Sabote Etmeye kalkan Ancak İlayda'nın Orada Olması Hasebi ile Kısa Sürede Ortamı Terk etmek Durumunda Kalan Kudret ve Adamları Arif'i çileden Çıkarttı. Bu Bölüm Kudret'ten İzahat Alan Arif, Hakan'ın Fotoğrafını göstererek kim olduğunu Öğrendi. Kudret'in Açıklaması Sonrası Sami ile olan İlişkisini de Göz Önünde bulundurdu ve Çeteden Hakan Hakkında Her şeyi  Bilhassa da Aile İşi Hakkında Her şeyi Öğrenmelerini İstedi. Zaten borcu Olduğu İçin Adamlardan Yeterince Çeken Hakan, Sami'nin olan biteni öğrenmesi ve Yaşadığı Tedirginlik Neticesinde Onu Uyarması Sonrası Deyim yerinde ise Saklanacak yer aramaya başladı.
Denize Düşen Yılana Sarılır Misali Kendisi önde Herifler arkada Mahallede Orta Çaplı bir Kovalamacaya girişti. 

Kudret'in tüm Baskılarına ve Çabasına Rağmen Ece ve Aile işi Hakkında Ser verip Sır vermeyen Hakan'ın bu yabanlarla Muhatap Olmasına Sebep Kudert'in bunları Hakan'ın Peşine Takması idi. Bu Esnada Şirkette de İşler Oldukça Karışmış Vaziyette idi. Daha Öncesinde Alışveriş Merkezi işi için İstanbul'a Gelen İlayda Git gide Saf değiştirmeye ve Orta Pazar Esnafının yanında yer almaya başladı. İlçenin Belediye gazetesinde Yarışmanın Haberi İlayda'nın sahnedeki fotoğrafıyla çıkıp, Üstüne Arif ve Sami bu haberi görünce Ortalık birbirine girdi!. Bu Dolandırıcı bu işi nihayete erdirmekte kararlı ve Israrcı, İlayda ise İnsanların ekmeğiyle oynamama Taraftarı. Bakalım bu işin Sonu Nereye Varacak?

Gelelim Sami'nin Hakan'a Yaptığı Uyarıya ve Hakan'ın ne Şartlar altında Saklandığına! Bir Toplantı Öncesi Arif ile Konuşan Sami, Ece'nin Doktoru ile bunun Karşılaştığını Öğrendi -Aslında Vaziyet öyle değil ya- Olayın Tehlikesinin büyümeye Başladığını Anlayan Sami Tesadüf Eseri Mülayim, Ece ve Hakan'ı Tam da Kendi marketlerine alışveriş Ederken Gördü. Yapılan Uyarıya göre Ece Gerekmedikçe Dışarı çıkmayacak, Çıktığında Sami'ye Haber verilecek, Takip Edildiğinden Şüphelendiğinde Eve Gitmeyecek ve bu İş Güvenle Yürütülecekti. Ancak Garibimin başına öyle bir olay geliyor ki, Yağmurdan Kaçarken Doluya değil, Hortuma Tutulmak Oldu!

Çeteden Kaçtığı Esnada Evinin Önünde Müjde ile karşılaşan Hakan, Çareyi Ona Sığınmakta buldu. Ama Müjde de az malın gözü değil Hani binbir türlü Cefa Çektirmeyi yine başardı. Yalnız ben bu durumdan şunu anladım, Çene bunların Ailesinde Sahiden genetik. Kendisi bir yandan Çocuklar bir yandan Hakan'ı bir gecede canından bezdirdi. 




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!