Aile İşi Bölüm 6 - Doğru Cetvelden Eğri Çizgi Çıkmaz

Doğru Cetvelden Eğri Çizgi Çıkmaz

Bu Bölüm gerçekten içinden çıkılmaz Hadiseler baş veriyor. Müjde'nin bir boy Küçüğü Uğur'un Başına Gelenler bütün Aile İşi'ni birbirine katıyor.

Aile İşi'ne Dahil olduğu günden beri Kardeşlerine Doğru Dürüst Zaman Ayıramayan Müjde, bir de market İşi Çıkınca Hepten Üçe Bölündü. Evdeki İşlerle İlgilenmek bir yana, Kardeşlerini bile Yeterince göremez Hale Geldi. Tabi bu Boşluk çocuklarda da Olumsuz Etkiler yaratmaya başladı. Örneğin bu bölüm Uğur'un başına gelenler. Arkadaşlarıyla Vakit geçirmek İçin Dışarı Çıkan Uğur Uzun Zaman Eve dönmeyince Asiye Meraktan Çatlamaya başladı. Telaşlandırmak istemediği Halde Müjde'ye haber verdi. Hemen Öncesinde de Müjde Aile İşi Ekibinin Top ateşine maruz Kalmış, daha başta Sinirleri harap olmuştu. Markette 30 Kasa Balık Ayıklayıp, Üstüne bir de evin işlerini yapmak durumunda Kalan Müjde için Asıl Curcuna bundan Sonra Başlayacaktı. 

Kudret'in yeğeni ve adamlarının çocukları Uğur'u saf görüp kafaya almış. Cinsine tükürdüğüm cinsine çeker Misali birbirlerine ve akrabalarına benzeyen bu çete, Uğur'dan birini Gasp Etmesini "Şiddetle" İstedi.  Bu Konuda da Piyango bizim işin babası Mülayim'e tosladı. Yiyecek bir şeyler almak için Dışarı Çıkan Mülayim'e denk gelen Çocuklar Tam da Cüzdanı Kapmak Üzere iken Polis Sirenleri Duyuldu ve Uğur Hariç herkes Oradan Topukladı. Tek başına Kalan Uğur'u tanımayan Mülayim ise, Doğal Olarak Ondan Şikayetçi oldu ve Polis Merkezine gittiler. Orada Hakan'ı Arayan Mülayim, hemen Merkeze gelmesini İstedi. 

Aynı Anda da Asiye Müjde'ye Haber verdi ve ikisi peş peşe çıktılar. Müjde'den evvel Olaya Dahil Olan Hakan Gaspçıyı Teşhis Etmek isteyince İşin Aslı Ortaya Çıktı! Hemen Peşine Merkeze Gelen Müjde Uzaktan Çocuğu Görünce Ortalık birbirine girdi!. Sinir Krizi Geçiren Müjde Olayın Şokunda iken Hakan ve Mülayim Onu durdurmaya Çalıştı Ancak Başarılı olamadı. Eve Döndüklerinde Olayın Şokunu ve Üzüntüsünü Atlatamayan Çocuklar bir de Müjde'nin gazabına Uğradı. (üçü de bu fırçadan Nasibini Aldı.) " Bir Daha bana Abla Demeyin " Naralarıyla Evden Çıkan Müjde'yi bir Sürpriz de Aile İşi'nde Bekliyordu.

Müjde'nin Uzun Zamandır kardeşleri ile Yalnız Olduğu Hepinizin Malumu. Çocukların bundan Ötürü Başıboş Kaldığını Düşünen Aile İşi Ekibi, Kıza Bir Kısmet bulmaya Karar verdi. Verdi Ancak Hakan'ın bunu Duymasıyla Kıskançlık Damarının Çatlaması bir Oldu! Kızın Talibiyle Buluşmaması İçin Türlü Çeşit Şaklabanlığa Bulaşan Hakan Her şeyin bir oyun olduğunu Anladığında Kendini Macera Parkı'nda Bungee Jumping yaparken Buldu.

Bu Bölümün bir diğer Garip Hadisesi de Leman Cephesinde yaşandı. Uzun Zaman Önce boşandığı Eşi Başka biriyle evlenmiş ve bu Süre Zarfında Ağır bir hastalığın Pençesine Düşmüş. Öleceğine kesin olarak İnanmış ve Leman'dan Ona Yaşattığı Acılar için Helallik İstiyor. Emel'in bir Boşluğu Neticesinde Kumasının telefonunu açmak Durumunda Kalan Leman Onunla Evde görüşmeyi Kabul Etti. Ancak Bu Görüşme Sonuçsuz Kaldı ve Olay Müjde Talibiyle Buluşacağı Sıra Adam, Kadın ve Leman'ın kafede Karşılaşmasıyla Farklı bir Boyut Kazandı. Leman için hayat Bonkör Davranmış, Onu Mutlu Etmişti. Eski Kocasının ondan Ayrılmasına bile sevinecek kadar geniş ve Mutlu bir ailesi vardı...







Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!