Aile İşi Bölüm 7 - Hakan'ın Büyük Oyunu

Hakan'ın Büyük Oyunu

Hikayeye başlamadan Evvel şunu bir netleştirelim. Bu Bölüm yaşanan Olayların pek çoğunun Müsebbibi Sami'dir. Zira Onun Garip ve bitmek bilmeyen İstekleri Yüzünden Hakan sağlık Konusunda Suç Sayılabilecek bir olaya İmza attı.

Geçtiğimiz Bölümün Sonunda Ece'nin neyi Hatırladığı Bu Bölümün başında Ortaya Çıktı. Eski bir Doğum günü! Evet Geçen Yılki Doğum gününü Hatırlayan Ece, Başka tek bir kelime etmeden Odasına Kaçtı. İlk Etapta Kararsız Kalan Ekip Daha Sonrasında Sami'ye de Haber verdi Sami Ece'nin doktoru ile Eve Uğradı. Ece'nin iyileşmesi yolunda her olayın Üzerine gidilmesi Gerektiğini yineleyen Doktor, Bu Doğum gününün Yeniden Canlandırılmasını Önerdi ve Sami'den bu olay hakkında somut bir delil istedi. İlk bölümde Orijinal aile ile ilgili tüm Delilleri ortadan Kaldıran Sami, Eski Kutuları yeniden karıştırdı ve Orada Geçen yılki kutlamaya ait bir DVD buldu. DVD'nin izlenmesi için evde toplanan Aile İşi Ekibi Anında Su koyverdi! Çünkü o kutlamada Rapunzel mi İstersiniz? Şapkadan tavşan Çıkaran Sihirbazlar mı?! Bunların üstesinden gelemeyeceklerine inanan Ekibe geri vites attıran kişi ise tabi ki Sami Oldu.

Ekip Doğum günü için Hazırlıkları Planlamaya Başlayadursun, Ziya'nın Sami'nin yanında Sürekli eli ağzında Dolaşması ve öksürmesi Dikkatleri fazlaca Çekti ve Sami Bütün Ekipten Check - Up İstedi. Tabi Hayatının Hatasını yaptı Çünkü Ekip hastaneyi de birbirine kattı! En Hafifi, Efor Testi için Koşu bantlarına Tırmanan Müjde ve Hakan'ın birbirlerini sürekli Sabote etmeye Çalışması ve Her Zamanki gibi Hakan'ın Zararlı çıkması. Bunun üzerine bir de Hakan Bir Kadının Çektiği Acıların (fiziki acıların?) Kat kat fazlasını kaldırabileceğini iddia edince, Ortalık birbirine girdi! Tüm kontroller boyunca onlara eşlik eden Hemşire ile konuşan Müjde, Hakan'ın suni Doğum Sancısı Veren bir cihaza Bağlanmasını sağladı! tabi Hakan'ın durumu Hanım Okurlarımın gözünde canlanmıştır.,

Hastane Macerasının önemli bir Ayağı da Kan Numunesi verildiği Esnada Meydana Geldi. Hakan, bu kez Büyük bir Üçkağıda Kalkışıp Başka bir Hastanın Kan Tüpüne kendi adını Yazdı! Kontroller bitip iş Sonuçları Açıklamaya Geldiğinde Doktor, kardeşi Olarak Mülayim'i yanına çağırttı. Mülayim başta Kendisi için Çağrıldığını Düşünse de Konu Hakan idi ve Hakan Nadir görülen Hormonal bir Hastalığa Yakalanmıştı - en azından Öyle bir izlenim uyandırmıştı - Bu Durumu sözcükler Boğazına Düğümlene Düğümlene Ekibe anlatan Mülayim Başta Olmak Üzere bütün Ekip, Hakan'ı Heyecanlandırmamak ve Korkutmamak için Ellerinden geleni yaptı.


Gelelim Doğum Günü Kızının Harika partisine!

Bir taraftan Parti Canlandırması İçin Hazırlıklar Son Sürat Sürerken, Diğer yandan da Müjde Kardeşleri ile Çekişmeyi Sürdürüyor. Ece'yi Hafif Hafif Kıskanmaya Başlayan Çocuklar (Hele ki Uğur) birbirlerini Sürekli Dolduruyor. Bunun En Son Noktası Ece'nin Yeter'i Partiye Davet etmesi oldu. Müjde'den izin almaya Çalışan Yeter İlk Etapta Yanıt alamadı Ancak Kardeşlerinin İsteklerine dayanamayan Müjde istemeye istemeye Onları da götürmeye Karar verdi. İşin Kısmen güzel yanı, Geçen yılı aratmayan bir parti ve Muhteşem bir gece tertiplenmişti.

YAZARDAN: UFAKLIKLAR NEYSE DE, UĞUR BU AİLE İŞİ'Nİ KAFASINDA ÇOK KURMAYA BAŞLADI. ÇOCUK AKLI MIDIR KISKANÇLIKTAN MIDIR BİLİNMEZ FAKAT MÜJDE'NİN BU DURUMU BİR ÇÖZÜME KAVUŞTURMASI VE ŞU KONUDA NET BİR KARAR VERMESİ GEREKİYOR:

AİLE İŞİ Mİ, KARDEŞLERİ Mİ??..







Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!