Aile İşi Bölüm 9 - Siz Benim Ailem Değil Misiniz?

Siz Benim Ailem Değil Misiniz? 

Bu Bölüm Ece'nin Sorduğu bu Soru İşleri Daha da Karıştıracak. Üstelik Arif Kansızı Aileyi yeni bir Kaosa Sürükleyecek Planlar peşinde! Aile İşi Büyük bir Açmazda!!

Evvela Geçtiğimiz Bölüme bir Bakış Atalım. Bölüm Sonunda Müjde'nin Küçüğü Yeter Ece'ye Her şeyi açıklamış, Ece de Ailesinin gerçekliğini Sorgulamaya Başlamıştı. Bu Bölüm Bu Şüpheleri Kızın Aklından Silmek ve Durumu bir Nebze Olsun Yoluna Koyabilmek İçin Sami ile İş birliği Yapan Ekip, Eski Albümleri Tekrar İndirdi ve Ece'nin Daha Önce Ailesiyle Yaptığı Tatillerden bir Mizansen Hazırladı. Nerede Doğduğuna kadar Neredeyse Her Konuda bilgi ve Detay Almak İsteyen Miniği İkna Etmek o kadar da Kolay Olmayacak. Çünkü Ece'nin Orijinal Ailesi Dağ Tırmanışından Tutun, Tüple Dalışa Kadar Neredeyse Her Spor Branşında Yer Almış ve bu durum Aile İşi Üyelerini birazcık Zorladı. Kurulan Dekorlarda Dalış ve Tırmanışı Canlandırmaya Çalışan Ekip yine birbirlerini Ezmekten Geri Kalmadı.

Bu Bölümü Boğazımıza Düğümleyen ve Ellerimizi titreten Olay Asıl Burada Başlıyor! En Başından Beri Ece'yi sevmeyen ve Aile İşi'ni ortadan Kaldırmak İçin türlü Çeşit Oyun Tezgahlayan, Ancak Umduğunu bulamayan Arif Denen Deyyus, Bu Sefer İşi Oldukça İleri götürdü!. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nden bir Müfettiş Çağıran Arif, Ailemizin Ece'yi ne denli sevdiğini anlamak istemezcesine Sami'yi Ece'ye Sahte Aile Kurduğu İçin Şikayet Etti. Müfettişle karşılaşan Sami'nin Eli Ayağı birbirine Dolandı ve Soluğu Arif'in yanında Aldı. İlk Etapta Onunla burun buruna Geldi ve Her şeyi onun Planladığını Sonunda Anladı. Ancak İş Ciddiye bindi ve Müfettişin Sami Başta Olmak Üzere Herkesin Ece'yi sonuna kadar Koruyup Kollayabilecek bir aile Olduğuna inanması gerekliydi. Bu Yüzden Sami Hesaplaşmasını Ertelemek Durumunda Kaldı.

Ece'nin vesayeti (yani Yasal Olarak Vasiliği [Sorumluluğu]) Sami'de olduğu ve Sahte Aile Kurulduğu bilindiği İçin, Müfettiş İlk Etapta Bütün Aile Üyelerini Habersiz Olarak Denetlemek İstedi. Öncelikle Denetime giren isim Müjde Oldu. o Başlarda Adama Saygıyla Yaklaşmış Olsa da Son Anda Kudret Sığırı ile Karşılaşınca Üstü Çizilmek Zorunda Kaldı. Sonrasında Pazar Yerine Hatunlara Uğrayan Kodaman, Onları da birbirlerine Laf Sokarken bulunca, Onlar da Karavana tuttu ve Kahvede Hakan'ı bulmak üzere yola çıkıldı. Burada bir Detay, Hakan Adam ile Göz Göze geldi, Ancak Tanıyamadı. En Sona Kalan Mülayim, Kendisinden Beklenmeyecek Seviyede Salaklık ve Patavatsızlığı, Sanki Bilhassa Bugüne Saklamış gibi peşi sıra Bombardıman Edince, Adam da Artık İyice Emin Oldu. Tam Sami ile ikisi evden çıkarken ekibin diğer elemanları da Aynı Anda Eve Geldi ve işler bu noktada Kayış Koparttı! Herkes Adamı Farklı Kimliklerle bildiğinden, Artık Gerçeklerin Açıklanma Zamanı Gelmişti. 

Sami Durumu Zar Zor da olsa Açıklamayı Başarınca Emel'in Sözler Boğazında Düğümlendi. Kaybettiği Öz Kızı Yerine Koyduğu Ece'yi de Kaybetmek İstemedi ve Hafif Çaplı bir İsyana Kalkıştı. Bu Noktada Hakan, Adamı Tanıdı ve Çocukluğunda Kaldığı Yetimhanenin Memuru Olduğunu Hatırladı. Bu Olay ekibi bir Noktaya Götürebilecekti Çünkü Hakan Adamın ona Yaptığı Babalığı ve Yetimhanede Kaldığı Dönemde Ona Ne Denli Destek Çıktığını unutmamıştı. Şimdi bu Günleri de Hatır Konusu Etti ve Tekrar Adamın Makamına Çıktı. Görünüşte Yapılacak bir şey Kalmamışsa da, Hakan Son Kozunu da Oynayacak ve Ece'yi Kurtarmayı Başaracaktı...




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti