Aşk Yalanı Sever Bölüm 1 - Oyun Başlasın...

Oyun Başlasın...

Bir Yanda Ölüm Döşeğindeki Dedesinin Son İsteğini yerine getirmek İçin Uğraşan bir Adam, Diğer yanda Babasının Kumar Borcunu Kapatabilmek için Çırpınan bir genç kız. Bu İki Alakasız kişiyi bir araya getirecek en Büyük Sebep Dede Hüseyin Koçoğlu'nun Hastalığı...


Ferit Koçoğlu. Koçoğlu Oteller Grubunun Baş Yöneticisi, Ailenin Dediğim Dedik, Hafiften Despot ve Kuralcı Torunu. Dedesi Hüseyin beyin hastalandığı Güne Kadar Doğruluktan ve Prensiplerinde Miktar Taviz vermemiş bir Adam. Bu Adamın Hayatı İlk Etapta Otellere Yapılan Siber Saldırı, Sonrasında da Dedenin Hastalığı ile Aniden Değişmeye Başlıyor. Hüseyin beyin Yıllar Evvel Depremde Kaybettiği Kızı, İstemediği biriyle evlenmiş ve bir Kız Çocuk Sahibi Olmuş. Kız Yıllardır Kayıp ve Hüseyin bey onu Ölmeden Görüp Hasret Gidermek İstiyor. Bunu da Ailesinde Güvendiği ve Sevdiği Tek kişi Olan Ferit'ten istiyor.

Ancak Ferit'in karmaşa ile Dolu Günlerini Zorlaştıran Tek Olay bu Değil. İşlettikleri Otellerin Bilgisayar sistemlerine Hacker dadandı ve Müşterilerin büyük çoğunluğu ya Otelden Ayrıldı, ya da rezervasyonları geri çekti. Ferit bunu Yapanın kim veya kimler olduğunu bulmaya Çabalarken bir yandan da dedesinin Torunumu bul Israrları ile başa çıkmak durumunda. ama bu kötü talihi değiştirebileceği ihtimali olan bir fikir Ferit'in Sevgilisi Gonca'dan geliyor.

Peri Aslan. O da bu Hastalık neticesinde Hayatı Değişecek olanlardan. Babası, Annesi ve Amcası ile beraber Yaşayan Peri, Kendince Turist Rehberliği Yapıyor. Ancak Bu Biraz Taksici işi bir rehberlik Çünkü En Son Ferit'in oteline götürmek istediği Japon Kafile Az Kalsın Bacasız Sanayi Zayiatı Oluyordu. Peri Otelde Kişisel bilgileri çalındığı için Kudurmuş Vaziyette Olan Müşterilerin Arasında Umutla Kapora Gelecek diye beklerken, Babası Ondan Habersiz At Yarışlarında. birinden Aldığı Borç için Evi İpotek ettirip, üstüne Başka birinden Aldığı Borçla İpoteği Kapatmak için Uğraşan adamcağız, yarışlarda Kapora parasını da Kaybedince olanlar oldu! alacaklı İdris, Adamları ile birlikte Baskına Gelince Ortalık iyice Karıştı!

Peri'nin evinde bunlar Yaşanırken, Koçoğlu Yalısında da Durum Pek İç Açıcı Değil. Hüseyin bey Torununu Görmeden Ameliyat Olmak İstemiyor ve Durumu Git gide Ciddileşiyor. Bunun bilincinde Olan Ferit de, İlk Etapta Sıcak Bakmadığı Gonca'nın Sahte Torun Fikrini Kabul Etmek Durumunda Kalıyor. Gonca Daha Öncesinde Peri'nin bir takım Sahtekarlıklarına Maruz Kalmış Olacak onu iyi tanıyor ve bu konuda ondan yardım İstiyor. Peri ilk etapta Kabul Etmese de, iki ailenin de selameti için bu oyuna razı oluyor. Hüseyin bey beklenmedik bir şekilde Kriz geçirdi ve hastaneye kaldırıldı. yeni bölümde neler olacak her birlikte göreceğiz. GÖRELİM MEVLA NEYLER, NEYLERSE GÜZEL EYLER...




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti