Aşk Yalanı Sever Bölüm 2 - Kaosa Ramak Kala...

Kaosa Ramak Kala...

Ece, Yani Peri Geldi, Koçoğlu Sülalesinin bütün Düzeni Değişti.  Üstelik Hüseyin dede Kendini Torununa İyiden iyiye Kaptırdı. 


İlk Bölümde İstemeye İstemeye de olsa Sahte Torun Oyununu Kabullenen Ferit için bu bölüm içindem çıkılmaz Olaylar birbiri ardına Cereyan etmeye Başlıyor. Elmas ve Nihal Ece'ye içten içe Garez Beslemeye Başladı. Bilhassa Nihal Her Ayrıntıyı Didik Didik Ediyor, Ferit'in yalanını ortaya çıkarmak için elinden Geleni yapmaya Çabalıyor. Ancak Hüseyin dede ve Ailenin Ece Taraftarları ona Engel olmayı başarıyor.

İlk Bölümde Para bulamadıkları için İdris ve Adamları tarafından Abluka Altına Alınarak Evden Kovulan Aslan Ailesi, Bu Bölüm Ferit'in oteline yerleştiler. Ancak Hem Aile bireyleri, hem de Köpekleri Mario Başlı Başına Ortalığı birbirine Katmaya yetti de Arttı bile! Otel Odasına Davul Fırın Getiren Hala Canan Az Kalsın Oteli Yakıyordu, Mario'yu içeri Almak İçin Saklamaya Çalışan Rafet Hayvanı Elinden Kaçırdı ve Sonrasında Otelin Restoran bölümünde Sipariş verirken Buldu. Otel Sorumluları Güvenlikçileri Çağırmak Üzere iken ilk badire Atlatıldı. Bu Sırada Peri de, Hem Hüseyin dede ile ilgilenmek, hem de Koçoğlu Hatunlarının Ahiret Soruları ile uğraşmak Durumunda idi.

Başta da Dediğim gibi Elmas ve Nihal Peri'ye, yani Ece'ye fazlaca Garip Davranmaya Başladı. İlk Bölümün Sonunda Ellerinde Orijinal Ece'nin bilgilerini içeren Dosya ile Kapıda Biten Avukatları Kendine Has yöntemleri ile Püskürtmeyi başaran Peri, Bu Hareketi ile Bilhassa da Nihal'in Dikkatini çekmeye Başladı. Dosyayı Çalışma Odasındaki Kilitli Çekmecede tutan Ferit, Daha Sonrasında Orada yazan Bilgileri Kullanacak, Ancak bir Sonuca Ulaşamayacaktı.

Peri ile Her an Zıtlaşmalarının bir sonucu olarak, İki Taraf da bu oyunu Sonlandırmaya Karar verdi ve Ferit Orijinal Ece'yi bulmak İçin Gonca ile yollara Düştü. Ancak Gonca'nın 
" Peri'siz bir Hayat " Arzusu Başka bahara kaldı çünkü dosyada Yazan Adreste Artık bir oturan Yoktu. Bunun üzerine Yeniden Peri'ye ihtiyaç duyuldu ve Peri ilk etapta bu Oyuna Tekrar Dönmeyeceğini açıkça belirtti. Bu Arada Hüseyin Dede Kıza Otelde iş ayarlamış, Makam Odasını bile Hazırlamıştı. Ferit Peri'yi öyle bir durumda Aramıştı ki, Deli bir anneanne Az kaldı Bütün Mahalleyi Havaya Uçuruyordu.

Gelelim şimdi Yalıdaki Duruma!

Nihal Ece Hakkında O Kadar Fesat düşünüyor ki, bu Durum Elmas'a da Sirayet etti. Her biri Farklı Farklı Şeyler Kuruyor ve Elmas Meramını Hüseyin dedeye açıkladığında ters tepki alacağını Bile bile Bu Düşüncelerini adamın Yanında Dillendirmeye Devam Ediyor. Bu Sırada Nihal de Dosyanın Peşine Düştü. Gece Gizlice Ferit'in çalışma Odasına Sızan Nihal Çekmeceyi Uzun Süre Kurcaladı Ancak Açamadığı için Dosyaya ulaşamadı. 

Bu Bölümün Belki de En Civcivli Olayı, Peri'nin babası Nihat'ın Koçoğlu yalısına Hizmetli Olabilmeleri için İş Başvurusunda Bulunması! Aileye Uzun Yıllar Hizmet etmiş Olan Kahya Emekliliğini İstemiş ve Hüseyin dede Kabul Etmiş. Bunun Üzerine Amca Cüneyt de Yeni bir Eleman Arayışına Girmiş. Bunu Duyan Nihat Ne Yapsa Beğenirsiniz?! Şimdiye dek Yaşananların Üstüne Mum Diker gibi En Sinir Bozucu Haliyle Adamın Karşısında bitiverdi! İş Başlangıcının tam da Ferit ve Peri evde iken Olması ve Servisi bizimkilerin getirmesi de kadayıfın üstündeki kaymak gibi gelmişti...








Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti