Aşk Yalanı Sever Bölüm 3 - Aslan Ailesinin Zenginlerle İmtihanı

Aslan Ailesinin Zenginlerle İmtihanı

Ferit en başından beri bu oyunun böyle gitmesinden rahatsızdı. Buna bir de Peri'nin ailesi, Gonca'nın yersiz kıskançlıkları ve Otelin Durumu da eklenince, işler daha da İçinden çıkılmaz bir hal Almaya Başlıyor...

Geçtiğimiz bölümün Sonunda Otelin bilgisayar Sistemlerine giren Köstebeğin kim olduğu bulunmuş, Durumu Ece'nin - Yani Peri'nin - Yaptığı Kanısına varılmıştı. Bunun Üzerine Ferit de Peri'yi Dedesine Zarar vermek pahasına Kovmaya kakmış, Peri de Tüm gerçekleri Hüseyin Dedeye anlatmaya Karar vermişti. Bu Bölüm her şey farklı boyutlarla Devam Ediyor, Hüseyin dede Ece'nin gelişinden ötürü mutlu. Ancak Şöyle bir gerçek var, Ferit'in sevgilisi Gonca Kendi kurduğu Plandan Kendisi rahatsız olmaya Başladı. Ferit'i sürekli sıkıştırıyor ve Evlilik için ağzını yoklamaya Hız veriyordu.

Bu Bölüm Serdar'ın otele Kurdurduğu Ek Güvenlik Sistemlerinin Görüntü Kayıtları Ferit'in eline geçti. Bu Görüntülerde otelin Temizlik Personelinden bir Kadın var ve bu Durum Peri'nin - Yani Ece'nin - Haksız yere Suçlanmasına Sebep olunduğunu ortaya çıkardı. Tüm bu yaşananlar Sonrası Gitmeye Karar veren Peri ve Ailesi, Hüseyin dedenin mutluluğunu gölgelememek adına biraz daha Mücadele etmeye karar verdi. Ancak Ferit'in katıksız öküzlüğü ve Dikbaşlılığıyla bu oyuna ne kadar dayanılır bilemiyoruz. 

Bunlar yalıda geçenlerin bir kısmı. bir de otel Cephesi var. Otelde Yönetimden Sorumlu Herkesi Jet Hızıyla Toplayan Ferit, Bu Hainliği Yapanların kim Olduğunu bir an evvel Öğrenip Yoluna Devam Etmek istiyor. Ancak Bunu Yapanlardan biri, belki de en haini yanıbaşlarında Bilmiyor! Asistan Sinem,Toplantı Gerçekleştiği Esnada Telefonunun Ses Kaydedicisini Açıp Gizlice Kayıt Almaya Başladı. Ferit'in Bu Konudaki Hassasiyetini ve Tavrını bilen Hatun, Anında işin başındaki soysuzlara Haber uçurmayı Başardı! En Azından Peri'nin suçu olmadığı Anlaşıldı ve Peri bu konuda Ferit'ten bir Özür bekliyordu.  

Gonca Ferit'ten, Nihal de Peri'den Şüphelenmeye başlıyor! İlk 2 Bölümün Kilit Noktası Olan Ece'nin hakiki kimliğini Öğrenmek İçin Her Yolu Deneyen Nihal, Bu Kez de Ece'yi bulmaktan Sorumlu olan avukatı Sıkıştırmaya Başladı. Ancak Avukat da İşinin Ehli imiş Ferit'in izni olmadan Dosyayı Ona Veremeyeceğini ifade etti. Bunun Üzerine Otelde çalışan (%95 Nihal ile iş birliği içinde olduğunu Düşündüğüm Sinem Olduğunu varsaydığım) başka birine telefon etti ve Otelin Hukuk Müşavirliğinin Arşivlerine girip Dosyayı Bulmasını istedi. 

Bu Sırada Yalıda...

Mutfak Görevlisi olarak İşe Başlayan Aslan Ailesi Efradı, Hüseyin Dedeyi tezelden Öteki tarafa Postalamak ve Elmas Hatunu Delirtmek için Elinden geleni ardına koymuyor. Sabah Kalktığında Masayı boş gören Elmas, Hizmetli Odasına Bağlattığı Ses sistemiyle bizimkileri uyandırmaya çalıştı. (İşin garibi Peri de Oradaydı ve Canan ile koyun koyuna uyumuştu.) Sesine karşılık alamayınca bizimkilerin odasına gitmeye karar verdi ve tam da bu noktada Ortalık birbirine girdi! Toparlanmaya çalışan Ekibi kurtarmak isteyen Nihat Sayesinde bütün Aile Mutfakta Bone, Eldiven ve Maske takmak Durumunda kaldı.

Ailenin önüne bir gram ekmek koymayan, Ancak Kendisine Sucuklu yumurta Hazırlayan Nihat, Daha Tadına bakamadan Canan'ın Hışmına Uğradı. Kahvaltı bekleyen Hüseyin dedeye en çabuk ve Elde Bu Olduğu İçin Sahanı götüren Canan, Dededen tam Puan Alırken, Hemşire ve aile üyelerinin gözüne battı. Üstüne Üstlük Canan'ın paça çorbası Sürprizi Ortalığın daha fazla karışmasına yetti de arttı bile.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti