Aşk Yalanı Sever Bölüm 4 - Kuşkular, Kıskançlıklar, Boş Hayaller...

Kuşkular, Kıskançlıklar, Boş Hayaller...

Kuşkular Nihal'i, Kıskançlıklar Peri'yi, Boş Hayaller ise Ferit'i işaret ediyor.  bu İşaretler birleştiğinde ise Sonuç İçinden Çıkılmaz bir Hal Alıyor...

Kıskançlıklar:

Selim Peri'nin can Dostu. En Yakını. Kardeşten de öte Sırdaşı. Son 2 Bölümdür Peri'nin bu Oyuna Dahil Olmasından Rahatsız ve Sürekli Onu Kollamakla Kendini Mükellef Görüyor. Geçtiğimiz bölüm ailenin tek eksiği Olan Mario da Koçoğlu Yalısını Şereflendirmiş, Gelir gelmez de Ortalığı karıştırmaya Başlamıştı. Bu Bölüm Daha Önce de bir kaç defa Selim ile karşılaşan Ferit bu Duruma Daha Fazla Dayanamadı ve Onun Hakkında Peri'yi Ufak Çaplı bir Sorguya Çekti. Peri de en az Ferit kadar İnatçı ve Lafını Küt diye ortaya söyleyiveren bir yapıya Sahip Olduğundan Çocuğu Ona Sevgilim Diye Tanıttı!!. Bu Noktadan İtibaren oldukça büyük bir kıskançlık dalgasına Kapılan Ferit yine Soluğu Otelde aldı. Ancak bu Durumdan Rahatsız Olan Sadece Peri değildi elbet.

Gonca da Ferit'in Son Zamanlardaki Garip Tavırlarından Endişe etmeye başladı ve onu Sakinleştirebilmek için Ne gerekiyorsa Yapmaya Çalıştı. Ancak Ferit Sevgilisini bile Göremeyecek Hale gelmişti ve Yalnız Kalmak İçin Oldukça Fazla Çaba Sarf Ediyordu. Peri'yi kendi Elleriyle işe bulaştıran Gonca, Bu Kez Ona İçten içe Düşmanlık Beslemeye Başladı. Bu İş Biraz Daha Uzar, Gerçek Torun biraz daha Ortaya çıkmazsa Bizim Kız Zengin Kapıyı Bu Süslü kokonanın Suratına Çarpacak. 

Bu Bölümün tek Problemi bu Olsa yine iyi! Geçtiğimiz Bölüm Ortaya Çıkan Yeni Sorun Yaman Efe, babasıyla Kavga Etmiş ve Yalının yolunu tutmuştu. Aynı Gece Doğum günü Partisinde Ailenin küçük torunu Başak ile Karşılaşan Yaman, bir de Yalıda Onu görünce şaşkına döndü ve Olayı Sorgulamaya Başladı. Rafet boş boğazı Olan biten her şeyi bülbül gibi şakıyınca oğlan ailesinin yeni bir yalana kalkışmasından ötürü psikolojik olarak buhrana düştü. Bunu gören Canan ise Peri'den yardım isteyip onu sakinleştirmesini istedi.

Kuşkular:

Nihal'in Ece'nin varlığı ve kimliği Hakkında Yaptığı Kobra Takibini ve Otelin işlerini Sarsacak kadar ileri götürdüğü tavrını hepiniz hatırlarsınız. Kime anlatsa Hep Deli gözüyle bakılıyor ve Saçmaladığına Kanaat getiriliyordu. Bu Bölüm Dişi Sherlock Holmes, "Çok büyük bir Hata yapıldığını bilmeden"  Ferit'in daha Evvel Sakladığı Dosyaya Adım adım Yaklaşıyor. Hala Kim Olduğunun anlaşılamadığı Bağlantısıyla yeniden İrtibata Geçen Nihal, Bu Kez Dosyayı Ele geçirdi. Ancak  Bu Kez de umduğunu bulamadı. Çünkü Dosyada Yazan Adreste kimse olmadığı gibi,  o arazide yapımı süren bir inşaat vardı.

Boş Hayaller:

Ferit'in Peri ile bu oyun için ilk buluştuğu günden beri Başta Nihal olmak Üzere Herkesi bir telaş almış Vaziyette. Aile Gonca'yı gelin almak isterken, Ferit'in aklı (Bilhassa Son 2 Bölüm) Sürekli Peri'de. Ferit bir yandan Gerçek Ece'yi ararken, Aslında Peri'nin yanından Gitmesini hiç İstemezmiş gibi Davranıyor. Bu Noktada bir detayı Anlatmadan Geçmeyeyim, 2. Bölümde Gerçek Ece'yi bulduğunu iddia Eden Avukatların Çuvalladığı Ortaya Çıktı. Araştırmayı yürütmesi için sonradan tutulan adamın Söylediklerine göre Avukatlar ya yanlış yönlendirildi, ya da özellikle böyle davranmaları için biri tarafından ayartıldı. 



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti