Hayatımın Günlüğü - 1 Yepyeni Bir Projeyi Daha Okurlarıyla Buluşturuyor!!

Hayatımın Günlüğü - 1 Yepyeni Bir Projeyi Daha Okurlarıyla Buluşturuyor!!

FOX Durdu durdu turnayı Gözünden vurdu! Genç yetenekler ile Deneyimli oyuncuları bir araya getirecek ve İzleyenleri Ekran başına kilitleyecek yeni Dizi "Aşk Yalanı Sever" ilk bölümü ile bu pazartesi FOX ve Hayatımın Günlüğü - 1 ' de sizlerle buluşacak.

Avrupa Avrupa ve Kocamın Ailesi'nin başarılı Yapımcısı Mia Yapım - Banu Akdeniz'in Yapımcılığını Üstlendiği Hikayemizin Kısa Konusu ve Kadro Bilgisi Şu şekilde:

Ölüm döşeğindeki Hüseyin Koçoğlu’nun son dileği, yıllar önce sahip çıkmadığı torunu Ece’nin bulunmasıdır. Bu dileği gerçekleştirmek için elinden geleni ardına koymayan diğer torunu Ferit, bir türlü Ece’yi bulamaz. Ancak olaylar, sonunda dedesine sahte bir torun bulma fikrine razı olan Ferit’in beklediği gibi gelişmeyecektir. Her şey masum bir yalanla başladı. Ünlü Koçoğlu ailesinin veliahdı Ferit Koçoğlu’nun, dedesinin hayatını kurtarmak için iyi bir yalancıya; küçük yalanların ustası Peri Aslan’ın ise babasının borcunu ödeyebilmek ve yaşlı bir adamı mutlu etmek birbirlerine ihtiyacları vardı. Birbirlerinden nefret etmelerine rağmen yaptıkları kısa süreli anlaşma ikisi içinde makul görünüyordu. Ancak Peri’nin evlere şenlik ailesini ve yaşlı bir adamın mutluluğunun bu anlaşmanın devamına bağlı olduğunu hesaba katmamışlardı.

Yapımcı: Mia Yapım - Banu Akdeniz 

Senaryo: Fethi Kantarcı, Saygın Delibaş, Barkın Şenüren (2 bölüm) - Verda Pars ve Şeyda Delibaşı 
Yönetmen: Murat Düzgünoğlu 

Oyuncular: Buse Arslan (Peri Aslan - Ece Öztürk), Eren Hacısalihoğlu (Ferit ), Seda Güven (Gonca), İsmail Ege Şaşmaz, Arif Erkin (Hüseyin Koçoğlu), İlhan Şeşen, Ünal Silver, Zuhal Yalçın







Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti