Aile İşi Bölüm 11/10 - Beklenmeyen Yerlerden Beklenmeyen Goller...

Beklenmeyen Yerlerden Beklenmeyen Goller...

Bu Bölümü Anlatmak için Önce Önceki Bölüme gitmek gerek. Önceki bölümde yaşananların Tezahürü bu bölüme aks olacak...
  • 10. Bölümde de en az Bu Bölüm kadar Şerbetli ve Nokta atışlı olaylar cereyan etti. Akrabalarının vefatından Arif'in sorumlu Olduğunu Anlayan Sami Kesin Kez Dava Açmaya Karar verdi . Bunun için Avukatı ile buluşan Sami'nin Arif'i içeri tıktıracak yegane delil olan ve Kaza Hakkında bütün bilgileri üzerinde taşıyan Oyuncak bebeği Ortaya Çıkarması Arif kansızını iyiden iyiye Huylandırdı. Bebeği Daha Öncesinde de Ece'nin yanında gören Arif Durumu ve Delilin oyuncağın neresinde olduğunu anlamak için  Onu Bir şekilde ele geçirmeye karar verdi. Ancak bunu yapmak o kadar da kolay olmayacaktı.
  • Suç Duyurusunda Bulunulmuş, Nasıl Hareket edileceği Hususunda İstişareler başlamıştı. Ancak Arif'in patlatacağı büyük bomba Her şeyi alt üst Etmeye Yetecek de Artacaktı bile! Sami Avukatı ile buluşmaya gideceği Esnada Işıklarda arabalarına başka bir araba arkadan Çarptı. Nereden bilsinler bunun kurulu Düzen Olduğunu Şoförü de Kendisi de Neler Olduğunu Anlamak İçin Aşağı indi. Bu Sırada da Arif'in adamları bebeği Çalarak hiç bir şey Olmamış gibi oradan Uzaklaştı. Sami Durumun farkına vardığında Bebek Çoktan Arif'in eline geçmişti bile.
  • Geçtiğimiz bölümün ikinci en büyük Olayı da, Hakan'ın Artık Müjde'yi sevdiğine iyice kanaat getirmeye başlaması oldu. İkili evde ve dış ortamlarda sürekli birbirinden kaçıyor, karşılıklı Oyunlarla birbirlerinden uzaklaşmayı başarıyordu. buraya kadar her şey güzel. Asıl olay, Hakan'ın İlayda'ya gerçekleri Açıklaması oldu. Hep söylemişimdir bir kadına Asla İstemediği Şeyleri yapmayın, Sonuçları kötü oluyor diye.
bütün bu yaşananları 11. bölümde toplayacak olursak;
  • Bebeği ele Geçiren Arif Yana Yakına Ses kaydını aramaya başladı. Ancak oyunun bununla sınırlı kalmayacağı da aşikar. Yakarak içini açmak istediyse de bir an için vazgeçti. görünen o ki bu şerefsiz başka planlar peşinde. Hakan'ın yapışkan asker arkadaşı Cemali Sayesinde Evde Elektriklerin kesilmesi Neticesinde Ece Korktu ve En Başından beri kayıp olan bebeği istedi. Ancak Hakan ve Ahali ilk etapta bunu anlayamadı ve Durum Sami'ye intikal Etti. Bebek bulunmaz ise Davada 0 Şans olacağının bilincinde olan Sami durumu Hakana Anlattı. Şimdi zor olan, Arif bebeğin içini açmadan ona Nasıl Ulaşılacağı.
  • Bu Bölümün büyük bombası Orta Pazar Cephesinde Patlıyor! İlayda, Hakan'ın ona yaşattığı üzüntü ve Kızgınlığın intikamı Olarak Pazar yeri hisseleri konusunda haince bir planla Arif'i desteklemeye başladı. plana göre Pazar Yeri Çocuk Oyun alanı olacak ve Market kurulumu için bir engel Kalmayacaktı. Bunu Duyan Esnaf ve Hakan Ölçüm yapan Belediye ekiplerini görünce kısa süreli bir Arbede yaşandı Ancak Kudret ve İlayda onları durdurmayı Başardı. her geçen bölüm daha Heyecanlı Hale Gelmeye başlayan bu Durum Hakan'ı da, Aile İşi'ni de zorlayacağa benzer...






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Aramızda Kalsın Bölüm 3 - Hararetli Emanet ----#HayatımınGünlüğü----