Aşk Yalanı Sever Bölüm 6/5 - Hastane Meydan Savaşı

Hastane Meydan Savaşı

Peri ve Ferit'in sahte Torun Oyunu Başladığından beri Hüseyin dedenin Hayali idi
 " Ece'nin Koruyucu Ailesini Tanımak " Anlatamadığımız Bölümde bu Hayal Ciddi Ciddi Dillendirilmeye Başlanmış olacak ki Peri Canını Tehlikeye Atacak kadar Cesur Davranarak olayları yine taca çıkartmayı başarıyor.

Başta da İzah Ettiğim gibi Peri ve Ferit bu oyuna Başladı Başlayalı Hüseyin Dede Torunumu Yetiştiren Aileyi tanıyıp Teşekkür Etmek istiyorum Deyip Duruyor. Bu Bölüm Ağabey Koçoğlu öyle bir karar veriyor ki, Peri Ne Yapacağını Şaşırmaya Başlıyor! O kadar ki Ferit'e bir türlü ulaşamayınca Onun Yerine Düşünüp Kendini arabanın Altına Dahi Atıyor!

Hüseyin bey'in " Koçoğlu Ailesi olarak Hep birlikte Almanya'ya gidiyoruz! " Talimatı üzerine bütün aile ayaklandı. Olmayan Aileye teşekküre gidilmesini  engellemek de Yine Peri'ye kaldı tabii. İki Arada bir Derede Cüneyt'in bir arkadaşı ile Haberleşen Hüseyin Dede, Pasaport ve Vize işlemlerinin yapılması için Peri'yi de Alarak Ankara'ya Doğru yola çıktı. Bu Sırada Ferit Kayıplarda ve Peri Ne kadar aradıysa Ona Ulaşamadı. Bu Sırada Ferit Hem iş, Hem de Aile Mevzuları nedeniyle Düşünceli ve Dalgındı ve Kimseyle Konuşmak İstemiyordu. Bu Durum Gonca'yı içten içe Delirtmeye Başladı Çünkü Ferit'i Peri'ye kaptırma Riski Olduğundan Oldukça Emin ve Korkuluydu. 

Ankara yolunda beyni durmuş vaziyette olan Peri, İlk Etapta Hastalandığını Söyleyerek Arabayı Akaryakıt İstasyonuna Çektirdi. Burada da Ferit'i aramayı Sürdürdü Ancak Oğlandan Hala Ses Soluk yoktu. Tuvaletten Çıktığında Aklına Hasta Numarası Yapmak gelmişti Ancak bu kadar hızlı olacağını biz bile Tahmin etmiyorduk Doğrusu. Arabanın Durduğu yöne ters bir noktadan gelen başka bir aracın önüne kendini Atan Peri, Ucu ucuna da olsa Numarasına başlayarak Zaman Kazanmış oldu. tabii burada da Rafet rahat durmadı ve kızı Yattığı yerde pestile çevirdi. Binbir zorlukla Çağrılan Ambulans ile Hastaneye yetişen Akraba Topluluğunu burada da çeşitli sürprizler bekliyordu.

Burada yer almayan Bölümde Hüseyin dedenin davetlisi olarak Koçoğlu yalısına giren Selim işleri iyice karıştıracak gibi görünüyor. Peri'nin çenesini tutamadığı bir anda Ferit'e sevgilim olarak Bahsettiği selim ile Ferit arasında Oldukça Soğuk rüzgarlar esiyor. Sizler ister Kıskançlık Deyin ister Paylaşamamak ama bu ikisinin Durumunu ben hiç iyi görmüyorum. Refet'in kimseye ulaşamayınca sona çare olarak Haber verdiği Selim Jet Hızıyla Hastanede bitti. Bu Noktada Ferit ile az kalsın birbirlerine giriyorlardı ki Rafet Zor Durdurdu.  Selim Peri'den sevgili gazını almış bir kere. Ferit'e rahat yok...

DİPNOT - GONCA BU SAHTE TORUN OLAYINDAN İYİCE İŞKİLLENMEYE BAŞLADI. FERİT'İN PERİ'NİN YANINDA GEÇİRDİĞİ HER DAKİKA ONA ZULÜM GİBİ GELİYOR VE BU ONUN İÇİN DAYANILMAZ BİR HAL ALMAYA BAŞLIYOR. BU SİNİR KATSAYISI İLE TÜM BU YAŞANANLARIN KURMACA OLDUĞUNU ÖYLE BİRİNE İFŞA ETTİ Kİ?! BUNDAN KELLİ İŞLER İYİCE YOKUŞA SÜRÜLECEK!! O KİŞİ KİM Mİ?! NİHAL'İN OTELDEKİ BAĞLANTISI SİNEM!! SİNEM DE ELİNE ÖYLE BİR KOZ GEÇİRDİ Kİ, BUNU KESİNLİKLE KULLANMAYI BİLECEKTİR...








Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Aramızda Kalsın Bölüm 3 - Hararetli Emanet ----#HayatımınGünlüğü----