No: 309 Bölüm 1 - Gelinler ve Damatlar Karışırsa...

Gelinler ve Damatlar Karışırsa...

Sevgili Dostlarımız, yine bir Miras Komedisi ile Karşınızdayız. Ancak bu Sefer Yarış Atı Muamelesi Yapılan Aileler değil, Çocukları. Üstelik bu Yarış hiç kimsenin beklemeyeceği bir Durumla Sonuçlanıyor...

Kendi Halinde bir Çiçekçinin Kızı, İstanbul'un jet sosyetesine dahil bir Ailenin Oğlu ile yanlış zamanda, yanlış yerde bir arada bulunursa Neler Olur? 

Lale, Öğretmenlik Okuduktan Sonra Genç Öğretmenlerin ortak kaderi olan Atanamama Problemi ile yüzleştiği için uzun süre işsiz Kalmış. Annesi Songül'ün baskılarına Rağmen evlenmekten hep Çekinmiş. Annesinin Maddi Durumlarının yeniden iyileşmesinin yolunun onun evliliğinden geçtiğini düşünmesinden Ötürü de Oldukça Rahatsız.

Onur ve Erol. bunlar iki Kuzen. Ünlü Fabrikatör Avni Saruhan'ın Torunları. Dedelerinin yüklü miktarda para ve fabrikadaki %51'lik hisseye bağlı Mirasını Önce hangisi evlenip çocuk sahibi olur ise ona bırakacağını açıklamasının ardından büyük bir yarış içerisine giriyorlar. Onur bu konuda isteksiz. Sırf Miras için kimse ile evlenmem Diyor Ancak Erol bunun Tam Zıttı. Anneleri Yıldız ve Betül de bu olayı lehlerine çevirebilmenin yollarını arıyor. Birbirlerinin evine gönderdikleri casuslar aracılığıyla Gelin adayı bulma Konusundaki tüm Malumatları birbirlerinden Çeken Garibe Eltiler Onur'a Gelin adayı bulunduğunun yayılması ile oldukça sert oynamaya başlıyor.

Betül'ün casusundan Ahalinin Erol için Görücüye gittiğini Öğrenen Yıldız Anında Karşı Atağa Geçti. Tüm Cemiyet Dergilerini Karıştıran Yıldız ve Eşi Fikret, Yıllar Evvel Onur ile Kavgalı Olan bir Kızda Karar Kıldılar. Aynı Anda Lale de Songül'ün Israrlarına Dayanamayarak Arabulucu Tarafından Bulunmuş Damat adayı ile görüşmeyi Kabul Etmişti. Erol Cephesinde ise İlk Deneme Karavana idi. Betül de Yıldız ile aynı Taktiği izlemiş ve bir Arkadaşının Kızına görüye gitmişti. Ancak Kız bildiğiniz Buldozer bastığı yerde Deprem Etkisi Yaratıyor AFAD deprem Kaydı aldı o derece. bir o kadar da çirkin Olan ve Filiz Olan Adı ile çelişen bu kız Elti Saruhan'ın elindeki tek aday olarak beklemeye alınmıştı. Ancak bu durum böyle gitmezdi. Yıldız'ın Casusundan Onur'un kızla buluşacağını öğrenen Betül ise Erol'a taktikler ve emirler verip bu buluşmanın yolunda gitmemesi için en Kirli Planlarına Başvurmaya Karar verdi.

Şimdi Gelelim asıl Olaya!

Lale'nin buluşacağı adamın da, bizim hovardanın da adı Onur Olunca İşler Sarpa Sardı! Adamın soyadını hatırlayamayan Lale, Buluşma Mekanına gittiğinde Kapı Görevlisi tarafından anında içeri alındı. Ne bilsin adamların Karıştığını, Annesi adama 10 yaşındaki halinin resmini göstermiş, bu da adamı Hiç görmemiş Tanımıyor. Buluşacağı Onur diye bizimki ile Karşılaşan Lale için Asıl tantana Bu Noktadan Sonra Başlıyor. Kız Biraz Oğlanı süzdükten Sonra Sıra içki siparişine geldiğinde Devreye Hain Kuzen Erol'un Sadistçe Planı girdi. 

Alkolle arası iyi olmayan Lale'nin verdiği alkolsüz kokteyl siparişini "Rüşvetle" Değiştirten Erol Sayesinde kız İki Kadeh içtikten Sonra Kafayı Buldu! O  bar senin bu bar benim gezen İkili İçin bu hareketli gece, Hikayeye de Adını veren 309 nolu odada son buldu. Ertesi sabah önceki gecenin çakırkeyfliğini üzerlerinden atamayan ikili yeni güne aynı yatakta başladı. Ancak bu durumun Vahim bir Kısmı olacaktı. Çığlık Çığlığa Uyanan Lale Durumu Sorgulamakla Meşgulken, Onur da onun hışmından kurtulmaya çabalıyordu. Bu Basit bir birliktelik olmayacaktı ancak Lale ve onur hiç bir şey olmamış Gibi Eski Yaşamlarına Geri Döndü. 3 Ay Sonra Onur Daha Öncesinde Buluşamadığı Kızla Nişanlanmış ve olan bitenden habersiz Parti verirken, Lale de Daha Sonra Annesinin kabul etmeyeceği bir hamileliğe kendini hazırlamaya çalışıyordu...






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

Aramızda Kalsın Bölüm 4 - Kız Kaçıran ---#HayatımınGünlüğü---