No: 309 Bölüm 2 - Ailelerin Zorlu Karar Alma Süreci

Ailelerin Zorlu Karar Alma Süreci

Atalar sözü boşa Demez Perşembenin Gelişi Çarşambadan belli olur diye. Bu Bölüm yaşananların pek çoğu da İlk Bölümde Kendini Belli etmişti. Peki Neler Yaşandı?

İlk Bölümde Hamile Olduğunu Öğrenen Lale İçin İşler Oldukça Karmaşık bir Hal Almaya Başlıyor. Annesinin Saruhanların Şirketini basmasıyla Gelişmeye Başlayan Olaylar, Onur'un baba Olacağını Öğrenmesi ile Farklı bir Boyut Kazandı. Bir Tarafta Nişanlısı, Öbür Yanda Mağdur bir Aile. Ne Yapacağını Şaşıran Onur Annesi, babaannesi, Nişanlısı ve Onun Annesinin de Şirkete Baskın Verip, Üstüne Çekirdek Ailesinin Durumdan Haberdar Olmasıyla İyiden iyiye Açmaza Sürükleniyor.

Bu Noktada Bombayı Patlatan Yine Songül Oldu. Anne Yıldız ve babaanne İsmet'e Kendini
"Doğacak Torununuzun Anneannesiyim" Şeklinde Tanıtınca İşler Karıştı! Duyduklarına İnanamayan Yıldız ve İsmet Ortalığı birbirine kattı. İsmet'in Meramı Torununun Evladını Görecek Olmak, Yıldız'ınki ise Dünürcülerin Durumdan Haberdar olmaması idi. Duyduklarına İhtimal veremeyen Yıldız, Çocuğun Onur'dan olduğunun anlaşılması İçin DNA testi Talep etti. Bu Arada Sevinci Gözlerinden Okunan İsmet Babaanne ise durumun daha fazla Kurcalanmaması için elinden geleni yapmaya çalıştı Lakin başarılı olamadı.

Bu Hoş Olmayan Karşılaşmadan 1 Hafta Sonra Testin Sonuçlarının Alınması İçin Hastanede Buluşuldu. Yıldız Hala Çocuğun Oğlundan Olmadığını İddia Etse de Sonuçlar Tam Manasıyla Soğuk Duş Tesiri Yarattı. Miras Yarışı bir tarafa, Saruhan Ailesinin İtibarını zedeleyebilecek Bu Olayı Daha Fazla Kimse öğrenmemeli idi. Ancak Casus Hizmetçiler Sayesinde bu Pek de Mümkün Olmadı. Olan Biteni Duyar Duymaz Yetiştiren Şerife Sayesinde Her Şeyden Haberdar Olan Betül, Pısırık Kocası Şadi'yi de Yanına alarak Soluğu Olay Mahallinde Aldı. İsmet Hanımın Ağzı Sıkı imiş ne kadar Soru Yağmuruna tuttuysa da ser verdi sır vermedi. Ama Betül'ü tırnak ucu kadar tanıdı isek, Bu İşin Peşini Bırakmaz. Bir Yandan bu olayın izini sürerken, Diğer yandan da evliliklerinin 2. ayında hala çocuktan yana siftahsız olan Filiz ve Erol ile Uğraşmak durumunda kalıyordu.

Aile İçinde bunlar olurken, Lale ve Onur Cephesinde de durum pek iç açıcı Değil. Durumu bilen ve Neden 3 ay sonra Bu Kız benim Kapıma Dayandı? Sorusundan aklını Kurtaramayan Onur, Lale'nin ona Para İçin Tuzak Kurduğunu İddia Etti! Bunu Lale'nin yüzüne Söylediğinde Ters Tepki almış olsa da bu düşünce Onun Aklını Uzun bir Süre Kurcaladı. Garibem Lale'm de derdini anlatamayınca iyiden iyiye içine kapandı. Bu Sırada Kendilerini Düğün hazırlıklarına oldukça Kaptıran Yenilmez ailesi kadınları da Kına Gecesi için yer bakmaya başlamışlardı bile.

Aranot: Şirkete Yıldız, Pelinsu ve annesi ile beraber Gelen İsmet Hanım, Test sonuçları çıktığı an hükmü verdi. en kısa zamanda evlenecekler. Ancak Onur kararsız. belli ki aklının bir köşesinde bebeğini babasız bırakmamak var. ama belli etmek istemiyor...

Olayı Daha Fazla İçinde tutamayan Yıldız da Nihayet Fikret ile Konuştu. Erkek Aklı Hemen Dalavereye çalışmaya Başladı ve Fikret bir Plan Ortaya attı. Bu Plana Göre Onur ve Lale'nin evliliği bir Sözleşmeye Bağlanacak, Sözleşmeye göre çocuk Doğduktan Sonra Taraflar Boşanabilecek ve Bebek için bir Nafaka Bağlanacaktı. Sözleşme Hakkında Konuşmaya Gittiğinde Lale'nin ters tarafı ile Karşılaşan Onur Bakalım Gelecek Bölümde nasıl hareket edecek?...




Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

Aramızda Kalsın Bölüm 4 - Kız Kaçıran ---#HayatımınGünlüğü---