No: 309 Bölüm 3 - Lale'nin Hayatını Şekillendiren İmza


Lale'nin Hayatını Şekillendiren İmza

İlk İki bölümde yaşanan olaylar Hem Saruhanlar, hem de Yenilmezler için Oldukça fazla stres ve Tedirginlik yarattı, bizlerin de kafasını karıştırdı. Şimdi İki ailenin de gündemini Meşgul eden Banko bir Soru var. 
"Lale ve Onur Evlenecek mi?"
  • Şu Hamilelik Olayı ilk gündeme Geldiğinden beri İki Aile de bu işi Temizlemenin yollarını arıyor. Songül Lale'nin Dünyasını Başına Yıkarken, Yıldız ve Fikret de Onur'u bu işi kimse duymadan Halletmesi için bastırıyor. Bu Olayın En Son Büyük Hamlesi geçtiğimiz bölümde yaşanmış ve Bu Hamle Onur Adına Ters Tepmişti. ( Okuyunuz.Bölüm.2 son kısım ) EN Başından beri yaşadığı gerginliğin üstüne bir de bu Durum Ortaya çıkınca Daha Fazla Strese dayanamayan Lale, Onur ile buluştuğu Mekanda Baygınlık Geçirdi. Apar Topar Hastaneye Taşınan İkiliyi burada da Aileleri Yalnız bırakmıyor. Nilüfer'in eski Kocası Kurtuluş'tan Durumu Öğrenen Songül, Onur'dan Durumu Öğrenen Dünürcü Saruhanlarla Hastanede Karşılaşınca Küçük Çaplı bir Karmaşa Yaşandı, Ancak Bu Kez Atlatması Kolay Oldu. Betül'ün Durumu Öğrenmemesi için Azami Gayret Sarf eden Yıldız, Onur'u bu konuda Uyarmış Olsa da Betül işin Peşini yine Bırakmayacak, Lale'nin telefon Numarasını Gizliden Alacak kadar İleri gitmeyi başaracaktı.,
  • Lale ve Onur Cephesini Detaylandırdığımızda, Onur'un Sözleşmeyi imzalatmaktan Vazgeçme arefesinde iken Lale'nin Topu taca çıkarttığını görüyoruz. Daha Öncesinde Sözleşmeyi imzalamayı Reddeden Lale Biraz Düşününce Yaptıklarının Evladına Zarar vereceği ve Aile Hayatını Bozacağına Kanaat getirdi.  Bu Sırada İsmet Hanım Onur'a Posta Koyup evi terk etmiş ve Bu Evliliği 2 ailenin toplamından daha fazla İstemekte idi. Ancak Onur Babaannesine sözleşme Olayından Söz etmeyip işi yine Lale'nin üzerine attı ve onun Evliliği Kabul Etmediğini iddia etti. Ancak Durum Öyle değil. Babaannemizin tavrı ve düşüncesi net. Bir Kadın Çocuğunu Taşıyorsa, sen de onu başının üstünde taşıyacaksın!
  • Bu Bölümde genç Çiftimizin arasına Kıskançlık rüzgarı giriyor. İlk bölümdeki buluşma Fiyaskosunun Kurbanı Olan Doktor Onur, Lale ve bizim Onur'un gittiği hastanede Karşılarına Çıkmaz mı?! Adam Lale'ye ve Ona bebekle ilgili sorular sorarken kan neredeyse beynine sıçrayacaktı. Lale de adamı tanıdığını ister istemez belli edince bizimkinin Kıskançlık dozajı daha bir arttı.
  • Şimdi gelelim bir diğer önemli mevzuya! onur Lale olayını Nişanlısı Pelinsu'ya bir türlü açıklayamadı. Her seferinde araya başka şeyler girdi. Nitekim bu sefer de öyle oldu. Kızın Dubai'de yaşayan babası vergi borçları yüzünden hapsolmuş ve 300.000 dolar Gibi büyük bir meblağın bir an evvel bulunması şart. Ancak Pelinsu annesinin verdiği fikre yanaşmıyor. Bu Fikir Onur'dan para istemek. Bu İşin acısız ve Hasarsız olabilmesi için İkili bir oyun tezgahladı. Sözde kızın babası hasta ve onun Yanına gitmek için paraya ihtiyaçları var. bakalım haftaya bu işin kokusu nasıl çıkacak?..



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

Aramızda Kalsın Bölüm 4 - Kız Kaçıran ---#HayatımınGünlüğü---