No: 309 Bölüm 4 - Dokuz Sütuna Manşet!

Dokuz Sütuna Manşet!

Onur ve Lale'nin birlikteliği en başından Beri Zoruna Giden Betül, Hainliği bu kez fazla İleri Götürüyor. Bu Hainliğin Sonuçları Saruhanlar arasında Gerginliğe, Yenilmezler'e karşı da İnfiale sebep oluyor...

  • Geçtiğimiz bölümü Ekranlardan Takip Eden Dostlar, Betül'ün Lale Hakkında İstihbarat Toplamak için girdiği Türlü Çeşit Kılığı ve Yaptığı Şaklabanlıkları Hatırlayacaktır. Bu Bölüm bu İstihbarat Fitne Tohumlarına Dönüşerek Onur'un Lale hakkında bir kez daha Yanlış Düşüncelere gark olmasına sebep oluyor. Lale ve ailesi hakkında bilgi toplamayı başaran Betül, Bu Bilgileri gazetecilere servis etti. Onur ve Lale, Sözleşme Hakkında Görüşmeye gidip Döndüğü Sırada Aniden Karşılarına Çıkan Magazincileri Görünce Kısa süreli bir şok geçirdi. Samet'in yardımıyla Kendilerini arabaya Zor Bela Atmayı başaran ikilinin arası yine anında gerildi. Onur'un aklı safi Lale'yi suçlamaya çalışıyor bu kez de gazetecileri onun çağırdığını iddia etti! Yine derdini Anlatamayan Lale ne kadar dil döktü ise de Adamın Düşüncesini değiştirmeyi başaramadı. Tabii bu durumdan yararlananlar da olmadı değil. Nilüfer'in baş belası Kurtuluş Adamlara aile hakkında Çeşitli bilgiler Vermek karşılığında Para Talebinde Bulundu. Koca Eskisini Adamlara Demeç verirken gören Nilüfer de, Olan bitenden Habersiz Kameralara Pozlar vermekle Meşguldü.
  • Onur Çıkan Haberlere bir yandan Kızıp bir yandan da Lale'yi yermekle Uğraşırken, Haberleri Gören Yıldız ve Fikret için de Artık Harekete Geçme Zamanı gelmiş ve geçiyordu. Ancak Pelinsu Pürüzü Halen Aşılamamıştı ve Onur Konuşamadığı Sürece Ortalık daha da Alevlenecekti. babasının işlerini düzeltmek için annesi ile Dubai'ye giden Pelinsu Haberi internette gördü Ancak Böyle bir olayın Olabileceğine ihtimal vermedi.Çünkü Lale onun için Samet'in akrabasından Öte değildi. 
Betül Canla Başla Çalışıyor, haber yayılıyor, Lale'ye görüye gidiliyor!!
  • Haberin aile içindeki etkilerini Öğrenmek için Burmalı Casus Şerife ile irtibata geçen Betül, Yıldız ve Fikret'in İsmet babaanneye Evlilik işini görüşmeye gittiklerini Öğrenince  Hemen taktik Değiştirdi ve Peşlerinden Soluğu At Çiftliğinde Aldı. Saliseler Öncesin İsmet hanım Ahaliyi İkna Etmiş, Dünürcülere Hayırlı bir iş için Haber Salınmış ve Onur Lale ile Alyans bakmaya gitmeye ikna Edilmişti. Ancak Betül Burada da Boş Durmadı ve Çıkan Haberler ve Onur'un Pelinsu ile Konuşması Meselesini açık etti. Bilhassa Pelinsu Olayını Öğrendikten Sonra Küplere binen İsmet Babaanne, Derhal bu işin çözülmesi için Oğlu ve gelinine Salık verdi. 
YAZARDAN:  LALE VE ONUR BİRBİRLERİNİ TANIYARAK VE SEVEREK BU NOKTAYA GELMİŞ OLSAYDI BELKİ BU DENLİ NEŞELİ VE HAREKETLİ OLAYLAR YAŞANMAYACAKTI. YALNIZ 4 BÖLÜM GEÇMİŞ OLMASINA RAĞMEN ÇOCUKLARIN HER TARTIŞMASI, AİLELERİN HER DÜŞÜNCESİ OLAYLARI FARKLI NOKTALARA TAŞIYOR VE BU HİKAYEYİ DAHA DA HEYECANLI HALE GETİRİYOR. BİZ GELECEK BÖLÜM İÇİN ŞİMDİDEN HEYECANLIYIZ. DAHA ANLATILACAK O KADAR ÇOK ATRAKSİYON OLACAK Kİ? :)



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

Aramızda Kalsın Bölüm 4 - Kız Kaçıran ---#HayatımınGünlüğü---