No: 309 Bölüm 5 - Dünürlere Düşen Yıldırım

Dünürlere Düşen Yıldırım

Filiz Betül'lere gelin geldi Geleli Evin Fitne Katsayısı 3-4 katına Çıktı. Ancak Bu Kez Fitili ateşlenen bomba İki Aileyi de Temelden Sarsmaya yetecek cinsten...
  • Pelinsu ve Filiz'in Çocukluktan Kalma Çekişmeleri, Onur'un Lale ile Evlenmek Durumunda Kaldığının Anlaşılması ve Olayın Medyaya yansıması ile Daha da Alevlendi. Geçtiğimiz Bölümde Haberi Gören, Ancak Böyle bir Durumun Olabileceğine ihtimal vermeyen Pelinsu, Filiz'in de gazlaması ile apar topar Türkiye'ye Dönmüş ve Soluğu Yenilmezler'in Evinde almıştı. Kendi Kendini Bunun Filiz'in oyunu olduğu konusunda Telkin Etmiş Olsa da Karşısında Gördüğü Manzara Kelimenin tam manası ile Şok Edici Türden. Ana - Kız İçeri Girdiklerinde Yüzükler takılmış, Kurdele Kesilmek Üzere idi. Şaşkınlık ve Kızgınlıkla bir Onur'a, bir Lale'ye Bakan Afacan Kızımız bir taraftan da Lale'ye aba altından Sopa Göstermeyi ihmal Etmedi.  Olan biteni Karşıdan İzleyen Betül ve Havarileri ise sevinçten Neredeyse Zil Takıp Oynayacaktı.
  • Tüm bu yaşananlar karşısında Ne Yapacağını bilemez Hale gelen Songül ise, Pelinsu'nun bu Herkesi Küçük gören tavrı ve Kendini Dünyanın Merkezi imiş gibi Görmesine Daha Fazla Dayanamayarak Duruma Müdahale etti. Tabi burada Olan Yine babaannemiz İsmet'e oldu. Çünkü onun nazarında da Her şey yoluna Konulmuş ve Hiç bir Sıkıntı kalmamıştı. Onur Ne kadar dil döktü ise, Ne kadar Konuşmaya Çabaladıysa da Başarılı Olamadı ve Pelinsu Noktayı Koyma Raddesine geldi. Ancak iş bu kadarla kapanmayacaktı. Maddi sorunları Ortada Olan Ailesini kurtarma görevi yine Kendisine Düşecekti ve İnat inadı kırmış olacaktı.
  • Onur bir yandan Orijinal Sevgilisi ile Uğraşadursun, Öbür Yandan da Lale'nin peşini bırakmıyor. Daha Öncesinde Sevgili Namzedi, Şimdi ise Lale'nin Doktoru Olarak Karşımıza Çıkan Diğer Onur Bu Bölüm Dükkana Ansızın Ziyarete Geldi. Songül'ün ısrarlarına Dayanamayarak Kahve Teklifini Kabul Eden Doktorumuz Lale ile Sohbet ettiği Esnada Esas Oğlan Kapıda bitivermez mi?! Konuşulanları Duyan ve Lale'nin Doktorla beraber Spora Başlayacağını Duyan Lordumuz, Hemen Hazırlıklara Girişti! Önce Babalık temalı Tüm dergiler hatmedildi, Sonra İkiliden habersiz Spor Merkezi'ne Doğru Yola Çıkıldı! Bu Noktada Kıskançlık sadece Onur'da kalmadı, Lale'ye de sirayet etti elbette. Merkezde Spor yapan birkaç kadınla Onur'un konuştuğunu gören Lale, Hemen Olaya Müdahil Oldu. eeee ateşe ateşle karşılık vermek bu olmalı :) 
  • Bu Bölüm bir de Düğün Alışverişi Telaşı var!  Nişan Merasiminde yaşananlardan Dolayı Özür Mahiyeti de taşıyan bu etkinlik için İsmet Yıldız ile Dünürcülere Haber Yolladı. Yenilmez ve Saruhan kadınları Bir arada Mağaza Mağaza Gezecekler. Tabii Burmalı Casustan Durumu Öğrenen Betül de Boş Durmadı ve Bu Olayı da Sabote etmeyi başardı. En başından beri olan bitenden (Haklı olarak) Betül'ü Mesul tutan Yıldız ise bu kadar Detaylı İstihbaratı Kimden ve nereden Aldığı Konusunda kara kara Düşünmeye devam Ediyordu.



SEVGİLİ DOSTLARIMIZ, KIYMETLİ TAKİPÇİLERİMİZ;
ÜLKEMİZ NE YAZIK Kİ ZOR ZAMANLARDAN GEÇİYOR GEÇTİĞİMİZ GECE İSTANBUL ATATÜRK HAVALİMANINDA MEYDANA GELEN  MENFUR TERÖR SALDIRISINDA SİVİL, GÖREVLİ PEK ÇOK İNSAN HAYATINI KAYBETTİ VE YARALANDI. HAYATIMIN GÜNLÜĞÜ AİLESİ OLARAK BU SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDENLERE ALLAHTAN RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI, YARALILARA DA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ.





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

Aramızda Kalsın Bölüm 4 - Kız Kaçıran ---#HayatımınGünlüğü---