No: 309 Bölüm 6 - Dünür Dayanışması!

Dünür Dayanışması!

Son Bölümün (ve Anlatımının) üzerinden İki Hafta Geçti. Bu Süre Zarfında Pelinsu Lale'yi alenen Tehdit etti, Lale Onur'a Hırslanıp Yüzüğü Attı, Durumu Çakan Betül Anında Fitne Planlarına Başladı. Son Bölümde Dağılan Olayları Toparlamak Yine Yenilmezler'e Düştü. Fakat bu kez bir müttefik var.
  • Bu Pelinsu'nun Onur'un peşini bırakmayacağı en başından Belli idi. Lale ile Olan İlişkilerini öğrendiğinden beri Kin Üstüne kin tuttu ve Bu Kini Kusacak birini arıyordu. Bu Konuda da Piyango yine Garibem Lale'me vurdu. geçtiğimiz bölümün sonunda Pelinsu ve Lale Karşı Karşıya gelmiş, Sarı Pırasa Lale'yi bebeğini elinden almakla tehdit etmişti. Kızı Onur'un dolduruşa getirdiğini düşünen ve Oldukça Fazla Hırs Yapan Lale ise, Onur ile hiç bir açıklamada bulunmadan Nişanı bozmuştu. Bu Bölüm İyiden iyiye karışan Olayları Toparlamak Yine yenilmez Ailesine Düşüyor. Ancak bu Kez bir Müttefikleri var.
  • Yüzüğü Atan Lale'nin yaptıklarına hiç bir anlam veremeyen Onur, Buna Sebep olan Şeyin ne olduğunu Sorgulamakla Meşgul iken, Lale de Dükkanda Ateş Püskürüyordu. Kız bu kadar cüretkar Davranırken kendisi ona haddini bildirmediği için Pişmanlık duyuyordu. Bunun bir sonucu olarak da 6-7 Adet Kağıt Helvayı mideye indirerek kendini sakinleştirmeye çalıştı. Konuşmanın ve yemek faslının ardından eve döndüğünde Diğer Aile fertlerine de haddinden fazla sert davrandı. Nergis ve Nilüfer bu sinirinden ötürü ilk etapta ağzından laf almakta zorlansalar da sonunda konuşturmayı başardılar ve olan biten her şeyi öğrendiler. Tabi bu sırada Kızların sohbetini dinleyen Songül de Duruma uyandı ve Soluğu Anında Saruhanların  Evinde aldı.
  • Şimdi Şu Müttefik konusunu biraz açalım. Duyduklarından ve yaşananlardan ötürü Morali bozuk olan Songül, Nilüfer ile birlikte Saruhanlara baskına gitti. Yıldız başta olan bitene pek bir mana veremedi ancak Sonrasında Bütün bu olanların Betül'ün kumpası olduğunu anladı. Renk vermek istemeyen Yıldız Anında bir plan geliştirdi ve bu sayede Onur ile Lale yeniden bir araya gelebilecekti. Ancak Gizli Kulaklar yine dinlemede idi ve Betül bu Planın da içten içe bir parçası olmayı Başaracaktı.
  • Plana Göre Lale ve Onur aynı yerde aynı anda karşılaşacak ve Birlikte geçirecekleri kısa süreli tatil Neticesinde yeniden bir araya gelmiş olacaktı. Bunu Duyan Burmalı casus Yine boş durmadı ve Konuşulanları Betül'e yetiştirdi. İsmet'in yokluğunda her türlü oyunu Oynamaya Hazır olan Betül ise Hem Çocukları, Hem de Yıldız'ı oyuna getirmek için türlü çabayı gösterecekti.
  • Şimdi gelelim Çocukların Habersiz Buluşmalarına! Olayın Lale Cephesi Kolay geçti diyebiliriz. Songül ve Nilüfer'in Oltasına Kolayca gelen Lale, Sözde bir Nikah Organizasyonu için, Fikret ve Yıldız'ın tufasına Düşen Onur ise Dedesinin bir arkadaşının daveti Üzerine Ağva'ya gidecekti. ancak Durumun garip yanı, ikisinin de birbirinden Habersiz Olması ve Onur'un hiç bir suçu olmaması. Otele evvel varan Lale Odasına Yerleşmiş keyif yapmaya bile başlamıştı. 10 Dakika kadar sonra gelen Onur da  Lale'yi aynı Odada, Üstelik Köpük Banyosu yaparken Görünce O dakika Film Koptu! Zaten birbirlerinden Haberdar olmayan ikili bir de aynı yerde pişti olunca ortalık karıştı. Sonradan Ailelerin oyunu Olduğu Anlaşıldı Tabi.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

Aramızda Kalsın Bölüm 4 - Kız Kaçıran ---#HayatımınGünlüğü---

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

Hayatımın Günlüğü'nde Sürprizler Bitmiyor!!