No: 309 Bölüm 7 - Ateş Sardı Bacayı...

Ateş Sardı Bacayı...

Lale ve Onur'un Ağva Macerası İki Ailenin de istediği gibi Sonuçlandı. Ancak Pürüzler Peşlerini yine de bırakmadı. 
  • 1 Haftalık Zorunlu aranın ardından ilk Bölüm ve bu bölüm gerçekten büyük sürprizlere gebe. Geçtiğimiz bölüm Lale ve Onur'un  binbir dalavere ile gönderildiği Ağva tatili iki ailenin de istediği gibi sonuçlandı. Ancak pürüzler peşlerini yine de bırakmadı. Ailelerine Oldukça sinirlenen ve bir oyun oynamak isteyen Muzip İkili, Tatilin işe yaradığını, birlikte yapamayacaklarını anladıklarını ve Ayrılmaya karar verdiklerini söylediler. Bu Noktada Songül neredeyse sinir krizi geçiriyordu, Yıldız da üzüntüsünden kendini Havuzun dibine bırakacaktı. Saruhanlar cephesinde işin içine bir de Pelinsu'nun Ani Ziyareti girince ortalık yine bulanmaya meyletti. Onur Kızın Lale'ye yaptıklarını bildiğinden biraz mesafeli Davrandı. Kız da az değil. Hemen Başladı Fakir edebiyatına. Umarım bu oyun daha fazla uzamadan anlaşılır da, Lale ile aralarına daha fazla soğukluk girmez. 
  • Bu Bölüm eltilerin arasına da kara kedi giriyor! En Başından beri Sırlarını Korumayı beceremeyen ve Betül'ün ağzına malzeme veren Yıldız, bu kez Oldukça Asabileşiyor. Yıldız'ın evine ani bir Ziyaret gerçekleştiren Betül, Olacaklardan Habersiz İçeri buyur edilmeyi beklerken, Yıldız da O an orada olan Pelinsu'nun gazını almakla meşguldü. bu arada Pelinsu da Oldukça sinirli ve ne yapacağını şaşırmış vaziyette. Onur'un Lale ile mecburen de olsa beraber olmasını hazmedemiyor ve bu beraberliği baltalamak için aklına gelen tüm şeytanlığı yapıyor. Bunca olayın üstüne bir de bu çirkefin hesap sormaları eklenince Tüm bunlara dayanamayan Yıldız en nihayet sinirini kadından çıkarmayı başardı. Gerçeklerin yüzüne vurulmasına alışık olmayan Betül de Anında Kapıyı çekip çıktı. Bu Kavganın iki kurbanı da vardı tabi. Fikret'in Şadi ile, Şadi'nin de Fikret ile görüşmesini istemeyen hanımlar bir konudan habersizdi. Hovarda kardeşler bu olayın çok öncesinde planlarını yapmış ve Buluşmaya Hazırlanmakta idi. İkisi de bir arkadaş yalanı ile Çıktıkları bu yolda Hanımlara yakalanacak ve bu Mesele Haddinden fazla Uzayacaktı. 
Üçüncü paragrafın Olmazsa olması Betül harekatı! 
  • Lale ve Bizim Onur Ağva'dan Dönerken Lale'nin aldığı bir telefon bütün düzeni altüst etti. Arayan Doktor Onur'du ve Lale'yi Arkadaşlarının Düzenlediği bir Yürüyüş ve Piknik organizasyonuna Davet etti. Lale ilk etapta Kararsız Kaldı Ancak bizim Onur'un kıskançlığının da tesiri ile Kabul etmiş Oldu. Konuşmalara Şahit olan Kıskanç Koca adayı da Kendini bu etkinliğe monte etmek için elinden gelen çabayı sarf etti.  Bu etkinliğin davetsiz misafirleri de olacaktı elbet! Şirkette yapılacak Mali denetimler için kısa bir süre Lale'den ayrılmak zorunda Kalan Onur, işi erken bitince etkinliğe Dahil olmaya karar verdi. Samet ile konuşmalarını Duyan Erol ise hemen Durumu Betül'e yetiştirdi. Kara Harekatını başlatan Betül Önce Filiz ve Erol'u, ardından da Pelinsu'yu Çiftimizin üzerine Saldı. İki onur'un arasında pestile Dönen Garibem Lale'm bir de sarı pırasayı orada görünce küçük çaplı bir gerginlik yaşandı.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 3. Bölüm Özeti