Rengarenk Bölüm 1 - Beni Biraz Anlasaydın...

Beni Biraz Anlasaydın...

Yer aldığı Projeleri Dünya Çapında Beğenilen ve sevilen bir Televizyon Yıldızının, Normal Hayata karışmaya Çalışırken yaşadığı -ve yaşayacağı- Komik, Heyecanlı ve "Aşk Dolu" Olaylar...
  • Hikayemizin Çekirdeğini Oluşturan ve Çoğunlukla Olayların Onun etrafında Gelişeceği Ana karakterimiz Renk, Adı gibi renkli bir kişilik aslında. Daha bebek Sayılacak Çağlarda Yine oyuncu olan Ebeveynleri tarafından Dizi Sektörüne Sokulmuş, Kendi tabiri ile yürümeyi Öğrenmeden Kameralara Sırıtmayı Öğrenmiş. Aras adında Öküz X10 bir sevgilisi var ve kızın üzerinde haddinden fazla baskı kuruyor. O Kadar ki, Kızcağızı Aldattığını itiraf etmemek için bin dereden su getiriyor desek yeri var. Renk Aras'a Kızıp İzmir'de çekilmesi planlanan bir Dizide başrol Kabul Edip, Üstüne Setten Firar edince ortalık birbirine giriyor! Ama Hikaye yeni başlıyor. Olaya bir de Can Dahil olunca Durum farklı boyutlara ulaşıyor.
  • Başta Dediğim gibi Renk Aras'ın kendisini aldattığından Şüpheleniyor. Kredi kartı ekstrelerini Yokladığında bir Kadın İç giyim mağazasından alışveriş yapıldığını öğreniyor ancak bu alışverişin onunla hiç bir alakası yok. Duruma Huylanan Renk Aras'ın ağzını aramakta inat etti ise de Aras da en az Onun Kadar İnatçı bu konuda tek bir kelime Dahi etmiyor. Zaten Tüm yaşananların başlangıç noktası da bu ya?! Aras, Renk'in şehir dışı işi Almasını istemiyordu ve bunu İzmir'de çekilecek dizinin yapımcısı Zeki ve Kurmaylarının Yanında Ekstre konusuyla beraber Dillendirince Zaten bulanık olan Sular iyice dalgalandı. Kız Oğlana İnat olsun diye Sözleşmeye imzayı Bastı ancak Elinde ne Proje Hakkında bir bilgi, ne de Senaryo vardı. Sadece Oğlanın Sesini Kısmak için bunu yapmıştı.
  • Çekimler için İzmir'in yolu tutuldu, Hazırlıklar başladı Ancak Renk Hala Senaryoyu görmediği için biraz sinirli. Bu Duruma bir de Zeki'nin pişkinliği ve Senaryo kapağıyla Selfie çeken Transfer Jön Eklenince Kız iyiden iyiye Zıvanadan çıktı. Ama Asıl Olay bu değil. Asıl Olay Çekim Esnasındaki Kaçışı ve Peşindeki figüranlardan Kurtulmak isterken Muayenehanesine Düştüğü Can ile karşılaşması ile başlayacak.
  • Can Kendi halinde ve Başına Geleceklerden Habersiz bir Veteriner Hekim. Onun da Başına Renk'inkine benzer bir Olay gelmiş ve Kadınlara Kapılarını tamamen kapatmış. Biraz Detaycı, biraz Düzen Hastası Fakat çok Yakışıklı bir çocuk. Kadınların her eve lazım diyecekleri türden. 
  • sıradan bir iş gününe başladığı Esnada Renk'in Aniden süs Havuzunun üzerinden Yere kapaklanması Can'da büyük şok tesiri yarattı.  bu İlk Şok atlatıldığında Ünlü Yıldız Renk Duygun Artık Nikahtan Kaçan Zeynep Öğretmen idi! Can'ın ünlülerden hoşlanmamasından yararlanan Renk eve Kapağı attı Desek Yanlış olmaz. O Kadar ki, Kız Üç Katlı ve Aynı Zamanda Can'ın muayenehanesi olan Evi birbirine kattı! Hayvanlardan Alınan Kan Örneklerini üzerine Döktü, Çocuğun babadan kalma plaklarını çizdi, Yemek yapmak isterken mutfağı Batırdı, sizin anlayacağınız Tersine gidecek her şeyi yaptı. Ancak bu Durum birlikte gidilen yemek, Aile Kahvaltısı ve Ailecek izlenen Basket maçı sonrasında oldukça değişecekti.
  • Burada atlanmaması gereken bir olay var. Renk Dizi Çekiminde giydiği gelinlik kan lekesi olunca Değiştirmiş ve bir poşete koyup kaldırmıştı. Çok yanlış yer ve Zamanda Bu Gelinliği gören Can'ın kız Kardeşi Derin de Hemen Sete Haber uçurdu ve Ortalık bir kez Daha Karıştı! Aras ve Annesi Zerrin de İzmir'de, Herkes Renk'i öldü Sanıyor. Hatta Yapımcı Zeki Gazetecilere Demeç bile veriyor. Yemek yedikleri Lokantada Açık olan Televizyondan olanları gören Renk, Can Durumu Öğrenmesin ve Bu tatlı oyun bozulmasın diye oldukça fazla çaba Sarf etti.
  • Gelinlikteki kanın hayvan kanı olduğu Öğrenilip Feraha Kavuşulduğu Esnada Renk de Can'ın ailesi ile Pazar Kahvaltısına Hazırlanıyor. Renk Hamakta uyuduğu esnada Onu gören Derin'i Engellemek onun için oldukça Zor oldu. Bu Garip tanışma faslına Can'ın Kahvaltı hazırlamasıyla Virgül konmuş olsa da Derin aslında annesinin Can'ı yemeğe beklediğini haber vermek için oradaydı. Bakmayın Oğlanın anlattığı gibi değil. Her biri birbirinden nazik ve nezih insanlar. Anne Refika, Renk'in onlara misafir olacağını öğrenince evin bütün erkeklerini Bayram Çocukları gibi giydirdi ve masayı yeniden Dizayn etti. bence ilk bölüm için güzel bir başlangıçtı. Karar sizlerin :)



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 3. Bölüm Özeti