Rengarenk Bölüm 2 - Hayat Her Zaman Adil Davranmaz...

Hayat Her Zaman Adil Davranmaz...

Bu cümle, Bölümün başından Sonuna kadar Renk'in yaşadığı Garip olaylar zincirinin bir Özetidir. Can'ın yaşayacağı Talihsiz bir kaza, Zeynep Öğretmen'i yeniden sahneye çıkarıyor. Peki Öncesinde Nasıl Yok Olmuştu?...

  • İlk Bölümün Sonunda Renk, Can ve kardeşleri ile Gittiği Basket maçında Takındığı Kamuflaj Düşüp, üstüne bir de Sahadaki Kameralar Tarafından kayda alınınca, Başta Sığır X100 Aras olmak üzere herkes gerçeklerle Karşılaşmış, Orada bulunan Diğer Taraftarların Renk Duygun Tezahüratları ile Ortam Daha da ısınmıştı. Tabi bu durum burada kalmayacak, Renk'in 3 Belalısından ikincisi Olan Magazin Muhabiri Fırat Peşlerinden ayrılmayacaktı. Tezahürat Esnasında Olanların şoku içerisinde Yaşananları İdrak etmeye Çalışan Can, Renk'in ısrarlı çabası Sonucu Gözlerden Uzak bir Yere çekildi. Durumu açıklamaya Çalışan Renk için Bunu yapmak Oldukça Zor olacaktı Çünkü Can Bir Kez daha bir kadın tarafından kandırılmıştı ve bunun olabileceğine ihtimal vermek istemiyordu. 
  • Maç Sırasında Orada Oyuncularla Röportaj için Bekleyen Fırat, Renk'in orada olduğunu öğrenir öğrenmez Soluğu Sahada Aldı. bu Sırada Can'ı Sakinleştirmeye Çalışan Renk bir de bu sülük ile Karşılaşınca İzmir Sokaklarında Büyük Kovalamaca Başlamış oldu. İlk Olarak Can'ın arabası ile kendini yollara vuran Sevimli Çiftimiz, Konuşacak Sakin tenha bir köşe bulduklarını düşünmüştü. Ancak Bu Magazin köstebekleri çocukları orada da Yalnız bırakmadı. Can da, Arabada kızı Sıkıştırıyor, Gerçekte Kim Olduğunu Öğrenmeye Çalışıyordu. Sahil yolu üzerinde Çocukları gören Köstebekler, yine sorularıyla kızı Canından bezdirmeyi başarmış, Hatta Can ile kısa süreli bir ortaklık Dahi Kurmuştu. Ta ki Renk'in Aklına Oğlanın Kamerasını Alıp Kaçma Fikri Gelene Kadar.Çocuklar Kamerayı ellerinden alamsın diye arabanın kapılarını kilitleyen Renk, Can'ın arka kasa camından içeri girmek zorunda kalmasına sebep olmuştu. 
  • Kamera ile birlikte Tekrar yollara Düşen İkili bu Kez Rotayı Kordon Tarafına, İzmir'in en Arap Kaynayan Mekanına Çevirdi. Diğer ekip yine peşlerinde ve Gördükleri ilk mağazaya Daldılar. Saklanamayacaklarını Anlayınca Renk'in fikri ile Kılık Değiştirmiş olsalar da, bu kez karakolluk olma Riski atlattılar. Arap Kılığına girdiler ya, Turist kafilesi taşıyan bir otobüse balıklama daldılar. Ancak Burada da Kafilenin rehberi Onları yankesici sandı ve Polise bildirmeye Kalktı. Bu Noktada Kurtarıcı Rolü Renk'in Ortadoğu ülkelerinde tanınıp sevilmesinde idi. Zira Kız kendini açık edince Kafiledeki herkes onunla Selfie yarışına girdi.
  • Şimdi gelelim bu koşuşturmacanın En Önemli, Belki de en Tuhaf yanına. Magazincilerden tamamen kurtulduklarına Emin Olduktan Sonra Can, Kameradaki görüntülerin yer aldığı SD kartı kırıp Attı ve Oturdukları parktan Uzaklaştı. Renk Bu Duruma bir Mana veremedi Çünkü ondan böyle bir tepki beklemiyordu. Durumun Müsebbibinin Sadece Renk Olmadığını, Annesinden kardeşine tüm ailenin işin içinde olduğunu Öğrenen Can Hepsine teker teker rest çekti. Telefona Konuştuğu Anda Yola bakmadan atladı ve aniden kendisine araba çarptı! Tüm bunlar olurken maçın devamını izleyen Derin, Ege ve Yiğit de o an telaşa kapıldı. Açık olarak yere düşen telefondan Çevredekilerin sesini duyan çocuklar hemen Can'ın yattığı Hastanenin Yerini öğrenip oraya gitti.
  • Yarı baygın halde hastaneye Yetiştirilen Can, Bütün yaşananları resetlemiş, İngilizce konuşma dahil geniş bir skalada Hafıza Problemleri yaşıyordu. Durumu Öğrenen ailenin diğer fertleri de hastaneyi şereflendirmiş, Anne Refika kendi kendine kurulmaya başlamıştı bile. Doktorun bilgilendirmesinden Sonra Ufak Çaplı "aman iyileşmesin" Nidaları Yükselmiş olsa da herkesin yüreği ağzına gelmişti. Can Hafıza sorununun bir parçası olarak Hala Zeynep'i - Yani Renk'i - Sayıklıyor ve onun nerede olduğunu Sorup Duruyor. Bu Yüzden Renk'in yeniden onu üzen bu oyuna dönmesi gerekiyor ancak O bunu Yapamayacak kadar Can'ı da kendini de üzmüştü. Çocuğa tam her şeyi itiraf edeceği an dili dolaşan kızımız için her şey yeni başlıyor. bu onun için yeni bir fırsat mı, yoksa daha kötü olayların başlangıcı mı olacak ilerleyen bölümlerde hep beraber göreceğiz...


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 3. Bölüm Özeti