No: 309 Bölüm 10 - Dünürlerde Düğün Hareketliliği

Dünürlerde Düğün Hareketliliği

Evet, Büyük gün gelip çatıyor,  Lale ve Onur'un Sözleşmeli evliliği için Hazırlıklar Son Sürat Sürüyor. Ancak Bu Hazırlıklara İsmet babaannenin Dev Kararı Damgasını vuruyor!
  • Geçtiğimiz bölümü burada Okuyan Takipçilerim, Son Kısımda Kurduğum bir cümleyi iyi hatırlar. İsmet hanım durumu çaktığında ortalık yangın yerine dönecek demiştim. Bu Bölüm aynen de öyle oldu! Lale'nin Düğüne çağrılacak konuklar konusunda Yaptığı bir gaftan ötürü çıkan bir tartışma Esnasında Bu Tartışmanın tam da ortasına dalış Yapan İsmet'in Konuşmaların hepsini duyduğundan Şüpheliyiz. Çocuklar kadının orada olduğunu son anda fark edip Pozisyon almış olsalar da Oldukça büyük pot kırdıkları bariz belli idi. Aslında bu, Sorun zincirinin yalnız ilk halkası idi. Asıl Telaşe İsmet'in açıkladığı kararın ardından baş verecekti.
  • Babaannemiz, yalnızlığından dem vurarak ve üzüntülü görüntüsünün altında bıyık altı gülümsemesine hakim olmakta zorlanarak verdiği kararı açıkladı. Bu karar ne mi? Lale ve Onur'a daha yakın olabilmek için Yıldız'ların Evine yerleşmek!! evet aynen öyle. Torununun evladını görecek olmanın verdiği mutlulukla bu kararı aldığını Söyleyen Büyüğümüzün önemli bir noktadan haberi yoktu. Lale ve Onur daha Öncesinde bir Sözleşme Yapmıştı ve bebek doğduktan 6 Ay sonra bu evlilik bitecekti. Tabii bu Durum da Sallantıya Düştü Çünkü ikili Karı Koca Taklidi Yapmak durumunda Kalacak ve bu oyundan ona bahsetmemeye çabalayacaklar. Yaşananlar Lale'yi de oldukça tedirgin etmişti. Onur Kızı Her şeyin yoluna gireceği konusunda Telkin etmeye çalıştı ancak onun inanması uzun sürdü.
  • Düğün alışverişinde ikinci tur başlıyor!  Babaannemizin daveti üzerine Alışveriş macerasına atılan Lale, Nilüfer ve Songül Çarşının altını üstüne getirdi. Gelinlikçi, Kuyumcu, ayakkabıcı derken Bizim tayfa bütün çarşıyı sırtlandı. Bu Noktada Yıldız'ın yüz ifadesini görmelisiniz. İsmet Hanım Eli Açık Davrandıkça kadın içten içe sinirden çatlayacak gibi oluyor. (Dipnot: Lale'nin beğendiği Gelinlik ve Nilüfer'in beğendiği abiye Muhteşemdi!)
  • Bir tarafta hararetli hazırlık devam ederken, Onur'un başı da her Zamanki gibi Pelinsu ile Dertte.  Kız İlk etapta Olan bitenden Habersizdi ve Onur Lale ile aynı evde ve aynı odada kalma konusunu ona açıklamak Durumundaydı. Ancak Yine Betül olaya Dahil Oldu ve Burmalı Casustan aldığı havadislerden hareketle Fitne operasyonuna girişti. Operasyonun odak noktası Pelinsu ve Anasıydı. Onları yemeğe Davet Edip Olan biten her şeyi anlattı. Tabi Sarı pırasa Yine sinir yaptı. Bundan Sonra yapabilecekleri Onur'u avucuna almakla sınırlı kalmayacak eminim.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti