No: 309 Bölüm 11 - Geldi Gelin Kınası!!

Geldi Gelin Kınası!!

Kıskançlıklar, Söylenemeyen Sırlar, Yalanlar ve entrikalarla dolu 10 Haftanın sonunda Nihayet Lale'nin Kınasını yakıyoruz!
  • Evvela şunu bir açıklığa kavuşturalım. Lale'nin hamileliği ortaya çıktığı ilk günden beri Onunla Pelinsu arasında kalan Onur Oldukça fazla sıkıntı çekti - Hala da çekiyor - . Ama bir taraftan da Lale'ye anlatamadığı bir ilgi ve sevgisi var. Bunun tek sebebi bebek değil. Geçtiğimiz Bölümü televizyon ekranlarından takip eden Dostlar, Onur ve Samet'in evdeki Sohbetlerinden birinde Onur'un Kurduğu Ben Pelisnu'ya aşık değilim Cümlesini hatırlar. Bu Cümle kafalarda soru işaretleri oluşturdu. Zira Hem Pelinsu'ya ilgisi yok, Hem de Lale ile sözleşmeli bir evlilik yapmaya karar veriyor. bu duruma uygun güzel bir veciz sözümüz vardır ama ben burada kullanmak istemem.
  • Onur artık Kıskançlığın doruklarında. Yine geçtiğimiz Bölüm Doktor onur Hastanede yeni doğan bebek odalarının süsleme işi için yöneticilere Lale'yi ve onların çiçekçisini önerdi ve Bu bölümde Lale Doktor Onur ile İşin detaylarını konuşmak üzere Hastaneye gidecekti. Fakat bizim kıskanç Lord Boş durur mu?! Sırf Lale'yi onunla yan yana görmemek için Ona Son Model kallavi bir araba aldı! Buna karşılık Lale de Anında Tavrını Koydu ve arabayı geri çevirdi. Ancak bizimkinin Songül'ü arkasına almasıyla işin rengi tamamen değişti.  Lale Hayatının biri tarafından yönlendirilmesinden hoşlanmıyor ve bu durumu Onur'a açıkça ifade etmişti. Ancak Onur da ne kıskandığını itiraf edebiliyor, ne de deli cesaretini dizginleyebiliyor. Lale'nin bu adamla çok işi var çok!!
  • Size hiç Onur'un Makam şoförü Samet'ten söz ettik mi? özünde mert, delikanlı ve harbi bir çocuk. Ne olduysa bu bölüm Ortalık karıştı ve birkaç bölümdür birliktelik yaşadığı Nergis'den ayrılmak durumunda kaldı. Ama bu ayrılık ikisi için de acı verici oldu :( Erol'un şoförlüğünü yapan Kurtuluş Holdingde Samet ile karşılaştı. Durumu çakan Kurtuluş Oğlana öyle bir ara gazı verdi ki?! ne yapacağını şaşırdı! Nergis'in onu zengin bildiğinden tutun da, Şoförle evlenmek istemeyeceğine kadar binbir türlü şey kurduktan sonra kızın kapısına dayandı! Karar verdiği anda Lale ile birlikte hastanede iş başında olan Nergis durumu öğrendiğinde eli ayağı boşandı ve büyük bir şok geçirdi. hayırlısı Allah'tan...
Kaynana Kaynana Gelin Avcunu açmıyor!! :D
  • Evet Sevgili Dostlar, Saruhan ve Yenilmez ailelerini birleştirecek kuvvetli bağların ilki olan Kına Merasimi nihayet Yapılıyor! Songül başta olmak üzere tüm Yenilmezler'in hummalı çalışmalarıyla güzelleşen törene Lale'nin şıklığı ve güzelliği damgasını vurdu. İşin bu kısmının iki büyük enstantanesi vardı. İlki Filiz'den, ikincisi Yıldız'dan. Filiz yine Pelinsu'yu delirtmek için elinden geleni yaptı ve Hazırlık Aşamasında Lale ile çektiği Selfie fotoğrafını Ona gönderdi. Tabi kız yerle yeksan. bu andan sonra iyice hırslanıp başlarına çorap örmeye. Günün ikinci golü de Kaynana Yıldız'dan geliyor! Zengin Zümre ya, gelenek görenekten bihaber. Songül'ün tembihleri ile Eline kına yakılmasını engelleyen ve elini kapatan Lale Altın bekliyor. Cazgır Seslense de Aldırış eden olmuyor.  O anda anlaşılıyor ki Yıldız hanım altın almayı akıl etmemiş! :) işin şakası bir tarafa, bu bölüm ve bu kına olayı gerçekten muhteşem oldu. başta ben olmak üzere darısı dileyen herkesin başına olsun <3





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Aramızda Kalsın Bölüm 4 - Kız Kaçıran ---#HayatımınGünlüğü---