No: 309 Bölüm 8 - Tatlı Acı Kıskançlık Krizleri

Tatlı Acı Kıskançlık Krizleri
Lale'nin Saruhan ailesi Tarafından Tanındığı ilk Günden beri bu Pelinsu çirkefinin yapmadığı numara Kalmadı. Onur Ne Zaman Gözünü Açacak?! 
  • Tam Her şey düzelmeye başladı, Lale ve Onur birbirini anlamaya Başladı Derken Yine Yeni bir Problem Çıkıyor! Geçtiğimiz Bölümün sonunda Betül ve Erol Marifetiyle Lale ve Onur'a (Kaba Tabirle) Baskın veren Pelinsu, Bu Kez Oldukça İleri gidiyor. Ormanda Onur ile Karşılaşan Pelinsu, Onur'un peşinden gelen Lale'yi gördüğünü Onur'a Belli Etmeden planını uygulamaya Koydu. Aniden Çocuğu Dudaklarından Öptü ve Lale de bu Olayı anbean Gördü! Onur'un Açıklama yapmasına Fırsat tanımayan Lale Olay yerini terk etmek için çaba harcarken, Sarı Pırasa da Pişkin pişkin Daha Önce yaptıkları için Ondan Özür diledi. Tabi bu da oyunun bir parçasıydı. Anlamak zor değil. 
  • Bu Kez Derdini anlatamayan Taraf Onur oldu ve bu durum onun içini kemirmeye başladı. Üstüne bir de Lale'yi Doktor Onur'un eve götürdüğünü Görünce Kıskançlık Had Safhaya ulaştı. Doktor onur bizim oğlanın Kabuslarına kadar girmiş vaziyette. Kendine itiraf edemiyor ancak Lale'ye sırılsıklam aşık! Ancak Hala Pelinsu arada ve ondan kurtulamadığı İçin de Lale'ye bu konuda bir tepki veremiyor. En Ufak bir olayda çocuğu bahane edip Lale'ye Sarmaya başlıyor. Aslında Durum Lale'de de çok farklı sayılmaz. Çocuğa Resti çekip Ayrıldıysa da içten içe o da çok kıskanıyor. Öpüşme anını ilk gördüğü dakikadan beri Sürekli kendi kendine Söylenip Duruyor. bizce bunlar oldu. tek eksik aradaki pürüzlerin ortadan kalkması.
Yine yeni Yeniden! bir plan daha Betül'ün elinde patlıyor!
  • Hatırlarsanız bu Pelinsu olayının baş kahramanı Betül, Pelinsu'ya haber vermiş ve onun oraya damlamasını sağlamıştı. o öpüşme anında da Erol Olayı Fotoğraflayıp Annesine babaannesine göstermek üzere göndermişti. Ancak Yıldız'ın geri Manevrası ile bu plan da Ellerinde patlamaya Meyletti. Betül'ün evinde de Yıldız'ın bir casusu var ve Betül Masaj Yaptırırken fotoğrafların geldiğini fark etti. Durumu Ondan Öğrenen Yıldız da, Onur'a çaktırmamak kaydıyla bir karşı Atak Geliştirdi. Betül'ün Düşüncesi İsmet Hanım fotoğrafları görüp Onur'a kızması ve Ona karşı bir duruş sergilemesi idi. Ancak Tam Tersi oldu. Yıldız İsmet'e Fotoğrafların Pelinsu'nun Onur ile Nişanlandığı Dönemden Olduğunu söylemesiyle Oklar Betül'e çevrildi. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti