No: 309 Bölüm 9 - Zoraki Dünürlere Erkek Veliaht!!

Zoraki Dünürlere Erkek Veliaht!!

Lale ve Onur bir İddiaya girer. Ama ne İddia!! Uzun Zamandır gizemini Koruyan bebeğin cinsiyeti Mevzusu Bu bölüm gün yüzüne çıkıyor. İki Aile de hislerinde haklı çıktı. bakalım neler oldu?

  • Dediğim gibi uzun zamandır muallakta kalan cinsiyet konusu bu bölüm Nihayete eriyor. geçtiğimiz bölümün sonunda Lale ve Onur Kontrole gitmiş, Ufaklık nihayet kendini göstermeyi becermişti. sıkı durun Müjdeyi veriyoruz!! Bebek erkek!! evet bebek erkek!. Songül'ün de Yıldız'ın da duaları kabul oldu bebeğin erkek olacağı netleşti. Bunu duyan Onur'un Sonraki süreçte gösterdiği reaksiyona biz  bile inanamadık. Hani doğmamış bebeye don biçmek diye bir deyim vardır ya? Onur bunun Tam karşılığı. 3-5 parça eşya deyip bütün bebek Mağazasını sırtlandı. Oyuncak Attan ayakkabılara, kıyafetlerden büyüyene dek anlayamayacağı çeşit çeşit irili ufaklı oyuncağa kadar her şey! Buna hafiften kızan Lale de, Oğlanı engellemek için ne yaptıysa da başarılı olamadı. En son Nokta Çocuğa papyonlu smokin takımı idi. orada Lale Artık yatarak müdahale etti. Mevzunun başındaki iddia konusunu da aydınlatalım. Geçtiğimiz bölüm Lale ve Onur bebeğin cinsiyeti konusunda iddiaya girmişti. Onur erkek, Lale Kız demişti. (Tipik ana - baba içgüdüsü.) kazanan kaybedene istediğini yaptıracaktı. Onur Lale'den ne istedi dersiniz?? Yemek yapmasını!! evet yemek yapmasını istedi fakat Lale hiç de bu işlerden anlıyormuş gibi tavır koymadı.  
  • Neticeyi ilk Öğrenen Yenilmez ailesinin mutluluğu görülmeye değerdi. Üç Kız evlattan Sonra bir de kız torun istemeyen Songül'ün Kelimenin tam manasıyla ağzı kulaklarında. her ne kadar Yıldız'ın ters peki vereceğini düşünmüş olsa da Durum hiç de öyle olmadı. Lale'den sonra Onur da Tayfasına haber verdi. Olay anında havuzda yüzmekle Meşgul Olan Fikret Neticeyi Duyduğunda yattığı Deniz yatağından suya düştü :D ama Yıldız Durumdan gayet memnun. Lale'yi kendine çekmenin yollarını arıyor. İsmet Hanıma karşı da Plan Hazır. Aynı evde kaldıklarını göstermek için hazırlanacak bir oda, Ancak ikili ayrı yatacak. İsmet hanım durumu çaktığında ortalığın nasıl yangın yerine döneceğini varın siz hesap edin. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti