Rengarenk Bölüm 3 - Acı Gerçekler, Tatlı Yalanlar

 Acı Gerçekler, Tatlı Yalanlar
Renk misin, Yoksa Zeynep mi? işte buna karar vermek güç. Renk Sade bir Hayat istiyor, Can "yalan söylenmemesini"...
  • Son bölümün üzerinden oldukça fazla zaman geçti. Bu Zaman Zarfında Can Renk'in gerçek kimliğini öğrenmiş, fakat geçirdiği Kazadan kaynaklanan Hafıza kaybı Sebebiyle unutmuştu. Esener Ailesi de bu durumdan yararlanıp Renk'in Yeniden Zeynep gibi davranmasını istemiş, Renk de İstemeye istemeye de olsa bu oyuna dönmeyi kabul etmişti. Ancak bu bölüm Pot üstüne pot kırılıyor, Aras bazı olaylardan işkilleniyor, Renk de Artık kimliğini sorgulamaya başlıyor.
  • Geçirdiği kazanın ardından deyim yerinde ise kıvama gelen Can, Renk'i tamamen unutup Zeynep'e kanalize oldu. Bu Durum ailenin geri kalanı için sevindirici olsa da, Renk için aynını söylemek pek de mümkün olamadı. Zaten Can'ı yeterince üzdüğü için vicdan Azabı Çekerken inatla bu oyunu sürdürmek zorunda olmak onun için gerçekten acı ve utanç verici olmuştu. Ancak Olaylar bununla sınırlı kalmayacaktı elbet. Can da Aklı Başına gelmeye başladıkça yaşadıklarını ve sonrasında yaşayacaklarını gözden geçirecek ve üç hafta evvelki sonuçlara ulaşmayı başarabilecek. O Zaman Renk'in düşeceği kötü durumu düşünmek dahi istemiyorum. 
  • Renk Ortadan Kayboldukça Aras Çılgına Dönüyor.  Her ne kadar Renk onu atlatmak için de türlü bahaneler uydursa da Adam Kurnaz. Tescilli Zampara Olanı biteni anında çakıyor. Kızın Ona geri Dönmesini sağlamak için akla hayale gelmeyecek Planlara başvurmaktan da çekinmiyor. Çamaşır hadisesini örtbas etmek için Onsuz iş yapamayacağını bilen Saadet'den aldığı akıl da bunlardan biri. Parayla tuttukları bir kadın Renk'i arayarak Alışverişi kendisinin yaptığını (Sözde) itiraf edecek ve Renk'in Aras'ı affetmesini isteyecekti. Elbette ki Renk buna da İnanmadı ve Ciddi Ciddi ayrılık Sinyallerini vermeye başladı. 
  • Öyle yada böyle. Can ile geçirdiği her andan Keyif Alan Renk bu rüyanın bitmesini istemiyor. Ancak Kendine de Yalan Söylemeyi Yediremiyor. Çocuğun gözlerinin içine her bakışında, Onunla her yan yana gelişinde  Vicdanı onu daha fazla Zorlamaya ve baskı kurmaya başlıyor. Bizimkiler de az dalavereci değil. Kız yalanı bırakmak istedikçe Sömürüye başlıyorlar. Ama burada belirleyici Unsur yine Renk'in vicdanı oldu. Artık bu oyuna bir son vermek isteyen Renk Can'ın kapısını bu kez Doğrular için çaldı ve Aldığı Doğal tepki karşısında neye uğradığını şaşırdı. Bu Konuda bölüm ilerledikçe iki taraf da nasıl bir yol izler, Can olanları sindirip Renk'i Renk olarak kabul eder mi, Renk Yanlış yola sapıp o Öküze geri döner mi? bunlar cevabı zamana yayılacak sorular.
  • Bu Bölüme bir de Saf Aşıklar damga vurdu! Can'ın kardeşi Derin, Transfer Jön Pars'a tutuldu!! evet yanlış okumadınız aynen böyle oldu! Önceki bölümde hastanede Pars ile Karşılaşan Derin, Adı gibi derin Hülyalara Daldı. Bilgisayar ekranına resmini koymalar, Sürekli adını sayıklamalar, Kaldığı Otele kadar gidip selfie çektirmeler. bu kızı da kaybettik ya, hadi hayırlısı...


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti