Rengarenk Bölüm 4 : Can 1 - Öğretmen Hanım 0

Can 1 - Öğretmen Hanım 0

Renk Duygularını ve gerçekleri gizlemekte Her Geçen An Daha Fazla Zorlanıyor. Ancak iyi - kötü pekçok olay bunu Açıklamasına Engel Oluyor.
  • Son İki Bölümdür Renk ve Can'ın arasındaki ilişki Oldukça Sallantıda. Renk'in Gerçekleri daha fazla Saklamak istememesi, Can'ın eski karısı Nevcihan'dan Yediği büyük haciz kazığı, Hepsi üst üste gelince işler daha da sarpa sarmaya başladı. Geçtiğimiz bölümde Renk, Can'a Artık her şeyi açıklamaya Karar vermiş, bunun için onunla Yüz Yüze gelmek durumunda kalmıştı. Bu Bölüm Can Tepkinin Dozunu biraz Daha Arttırarak Kızı evden Kovdu ve Daha Öncesinde Renk'in bahsini ettiği Gıcık, Arıza ve Kadın Düşmanı kimliğine geri döndü. Ancak bunun Altında Yatan Sebep bambaşka idi.
  • Yine Geçtiğimiz bölümde bizim Anlatmayı atladığımız Ancak Esener ailesini büyük bir açmaza sokan bir olay da Cereyan etti. Can'ın eski karısı Nevcihan, Onun Kefil Olduğu bir alışverişten ötürü Can'a 80.000 TL borç Taktı ve bu borç hacze bindi. Durumu Öğrenen Can içten içe Küplere bindi ve bu borcu ödemenin yollarını aramaya başladı. öyle bir yol buldu ki, hem iyilik yapma hayallerinden, hem de bunun için sakladığı şeylerden feragat edecekti.
  • Can bu borcu ödeyebilmek için, hayalini kurduğu Mutlu Çocuk Köyü Projesini rafa kaldırmayı düşündü ve bu iş için satın aldığı araziyi satmaya karar verdi. İlk etapta Haciz olayını Yiğit ve Ege'den Duyan ve bu projeyi de bilen Renk buna karşı çıktı ancak Asabi Baytar ne onu, ne de Çocukları dinledi. Tabi Ege'nin Muzipçe hazırladığı Plan Sayesinde Arsa Satılmaktan Kurtulacaktı. Emlakçı Geldiğinde Silahları da Hazır olan Uyanık Kankalar, Çocuklar için hazırlanan Oyuncak Kutularının birinden buldukları su tabancaları ile adamcağızı sulamaya başladı! :D Saksı bitkisi gibi sulanan Adam neye uğradığını şaşırdı. Can Bu Duruma tepki göstermiş olsa da Çocuklar tam da isabetli bir hareket sergilemişti.
  • Renk bu Projenin gerçekleşmesi için elini taşın altında koyuyor, Ancak Can yine inadım inat tavrı ile buna izin vermiyor! Renk en başından beri ilgi ile karşıladığı köy projesinin hayata geçmesini oldukça fazla istiyor ve Can'ın arsayı satmasına da karşı çıkıyor. Ancak Can için haczi kaldırtmanın başka bir yolu yok ve bu iş kesinlikle olacak. bu vicdan azabına daha fazla dayanamayan renk Bankadaki tüm varlığını çekip bu işe yatırarak Can'a ortaklık Teklif etti. Tabii Can Buna da karşı çıktı .Zeynep İçin Gerekli Olduğunu düşündüğü bu parayı almamakta ısrar Etti. Renk Kararlı. bu işi tamamına  Erdirip Can'a hayalindeki karşılıksız iyilik fırsatını verecek...
Mutlu Çocuk Köyü Hakkında kısa bilgi:
Ege'nin anlattığına göre bu proje gerçekleştiğinde bu yapıdan engelli, hasta ve durumu iyi olmayan çocuklar yararlanacak.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti