Rengarenk Bölüm 5 - Aşkın Rengi

Aşkın Rengi

Can'ın Dimağını bir mafyanın açabileceği kimin aklına gelirdi?!
  • Bir mafya çetesi bir veterinerden ne ister? Cevabını bu bölüm verebiliyoruz. Geçtiğimiz Bölüm hiç yoktan çıkan bu Hadise çocukları olduğu kadar bizi de endişelendirdi. Başta bir insan tedavi edeceklerini sanan Renk ve Can için olayların kokusu Mafya babasının evine gittiklerinde ortaya çıktı. Hanımı ile kavga ettikleri esnada kaza kurşununa kurban giden evcil Köpeği Gözleme'yi ( hayvanlar aleminde isim kıtlığı var? ) Tedavi ettirmek isteyen adam apar topar Çocukları evine  getirtti. Ancak burada da Karmaşa ve Tantana Eksik olmadı. Adam Köpeğinin vurulma hikayesini anlattığı an Renk'in İstemsiz bir müdahalesi ile Hafiften huylanmaya başlayan adam, bizimkileri köpeği iyileşene kadar eve hapsetti. Aradan geçen Süre Zarfında Can Renk'e olan duygularından yavaş yavaş emin olmaya başladı. Zaten adamlar ilk ortaya çıktığı an da Can Kızı Koruma amaçlı bir takım hareketlerde bulunmuştu.
  • Bu Bölümün bir de Mecnun hali var. Yine geçtiğimiz bölüm Derin ile Yakınlaşma planları yapan Profesör Yiğit, Hoşlandığı kız tarafından büyük bir oyuna alet edildi. Ailesinden Pars ile görüşmek için izin alamayan Derin, Evden çıkmak için Yiğit'i kullandı. O günün gündüzü Onunla birlikte alışverişe çıktı, Kuaföre gitti, Fakat Yiğit bunların hepsini kendisi için sandı ve kelimenin tam manası ile Yüzünde güller açmakta idi. İşin Aslı gece anlaşıldı. Daha öncesinde Pars tarafından Yeni bir Eğlence Mekanının açılışına Davet Edilen Derin Anne Refika'nın  şiddetli karşı çıkmasına Maruz kalmış ve Böyle bir Plan Hazırlamıştı. Ağzı Kulaklarında gece yapacaklarını düşünen Yiğit için ise bu durum tam manasıyla çok tesiri yarattı. Mekana Renk'in set arkadaşı Sedef'in yardımı ile girip Pars ile Derin'in Anormal yakınlaşmalarını gördüğünde oğlan oracıkta kendini içkiye vurdu! gözünü açtığında Ege'nin kafesinde idi ve aşk sarhoşluğu midesine vurmuştu.
Bir Mafya babasının insanlığa hizmet edebileceğini aklınız alır mıydı?!

Her şerde bir Hayır var ise, o gün bugündür!
  • Şu Mafya olayını biraz inceden inceye Detaylandırmak istiyorum çünkü bu adam özünde mükemmel biriymiş! Adamın Köpeğin tedavisinde aceleci davranmasının altındaki sebep gerçekten yürek burkan türden. Çocukları olmadığı için Komşularının bedensel Engelli kızı ile ilgilenen ve Onu Canından çok seven adam Gözleme'nin onu mutlu ettiğini ve yüzünü güldürdüğünü biliyor. Bu konuyu Can'a açtığında ve Can kızı yakından gördüğünde akıllara hemen Can'ın Mutlu Çocuk Köyü işi geldi. Adamların karşısında kavga ettikleri sırada işi ağzından kaçıran Renk Sayesinde Durumu Öğrenen baba Can'a bu işi gerçekleştirmesi için oldukça  fazla baskı kurdu. Ancak Para Sorunu hala gündemde idi ve Bu Durum Can'ı Renk'e biraz daha Muhtaç Ediyordu. Bir yandan Eski karısının borçlarıyla da uğraşmak zorunda Kalan Can Kıt kanaat de olsa bu projeyi gerçekleştirmeye karar verdi. Borcun ilk taksiti için arabasını satacak. ancak Renk Tarafından göreceği çıkış onu biraz üzecekti.














Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

Tozkoparan İskender Bölüm 3 - Dedikoducu...

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..