Arkadaşlar İyidir Bölüm 2 - İyiyiz Biz. İyi İnsanlarız!

İyiyiz Biz. İyi İnsanlarız!

Gizem'in arkadaş Grubundaki ilk Haftası. Aralarına giriyor, yaşayışlarını öğreniyor. Hatta Bunları bir araya getirip Seda'dan İntikam alma Planları Dahi Yapıyor. Bu Kız Düşündüğümüzden Daha Kurnaz!!

  • İlk bölümde size Curcunanın Dozu artacak Demiştim ya? Bu Bölüm aynen de Öyle oldu. Seda'yı köşeye sıkıştırmak için elinden geleni Ardına Koymayacak Olan Gizem'in kafasında Kırk Tilki, Kırkının da Kuyruğu birbirine Değmiyor. Herkese kendini sevdiriyor, Gereken bütün bilgileri topluyor ve bu bilgileri ustaca harmanlayarak İntikam planlarını uygulamaya koyuyor. Bu Planlardan ilkinin Hedefinde Yunus ve Merve var.
  • İlk Bölümde İçinde Yurt Taksitinin Bulunduğu Cüzdanı Cepçilere Kaptıran Yunus bu ara Maddi Anlamda Oldukça Fazla Sorun yaşıyor. Ailesini de Zorlamak istemiyor Ancak Bu Parayı bir an evvel bulup Ödeyemezse Yurttan atılma riski yüksek. Durumu bilen Merve de Ona Yardımcı olmak istiyor Ancak Ne ailesinden, ne de çevresinden bu konuda gereken Desteği Göremiyor.Bu Olayların çıkış Noktası, Gizem'in Yunus'a Merve'ye, Merve'nin de Yunus'a Açılmayı teklif etmesi idi. Sonrasında Merve, Fön çektirmek için gitti Kuaförün Onun saçlarından iyi peruk olacağını ve 1000 liraya kadar çıkan fiyatı olabileceğini söylemesiyle kız duruma uyandı. Okula Alışılmışın dışında Kısacık Saçlarıyla gelince kızlar arasında hafiften bir dalga konusu oldu Ancak Gizem durumu ortaya çıkarttığında Yunus Merve'nin hakkını teslim edecekti.
  • Karşılaştıkları günün ertesi gecesi Seda'ların evinde Kalan Gizem İçin Aile ile karşılaşmak hiç de kolay olmadı. Özellikle baba Salih ile karşılaşmaları Ona İlk Bölümdeki Üzücü olayı hatırlattı ve Sözle Kelimenin tam manasıyla kızın boğazına düğümlendi. Ancak bunun da bir sebebi vardı ve Gizem tüm bu yaşadıklarının acısını feci şekilde çıkaracaktı.
  • Günün ikinci Bombası Gizem'in Annesi Candan ile, Seda'nın annesi Ayşe'nin de tekrar bir araya gelmesi idi. Durumu Kotarmak için Oldukça büyük Çaba harcayan Candan Ayşe'nin durumu bildiğini öğrenince Gizem'e ateş püskürdü. Gizem Seda'yı evlerine götürmüş, Seda da durumu annesine anlatmıştı. 
  • Şimdi! gelelim asi yakışıklımız Eren'e. Yine ilk bölümde Kavga ettiği Hocası Tarık Bu Bölüm Oğlanı fena faka bastırdı. Çocuğun Sorun yaşadığı Bölüm dersinden geçme fırsatı tanıdı ancak bunu öyle bir şekilde yaptı ki, Eren Bu Şansı Nasıl değerlendirmesi gerektiği konusunda Oldukça bocaladı. Hoca bir kağıda Kimsin? diye yazıp bu soruyu doğru olarak yanıtlamasını istedi. Bu yanıt iki cümle ile kendini tanıtmaktan çok daha fazlasıydı ve Tarık İşin daha fazlası kısmını görene değin bu işin peşini bırakmayacaktı.
  • Gizem, Seda ve Merve birbirine giriyor! Gizem Seda'da kaldığı gece Boyundan büyük bir işe kalkıştı. Seda'nın cep telefonunda Yunus'a bir Mesaj attı ve Merve'nin saçlarını neden kestirdiğini açık etti. Başta Diğer ikili bunu Seda yaptı Sandı fakat Sonrasında Her şeyi Gizem'in tezgahladığı Seda'nın Yunus'un telefonundaki Mesajı görmesiyle Anlaşıldı. bir gece öncesinde de eren'in ona gönderdiği buluşma notunu kızın yatağının dibine saklamış, Ancak Eren Gelemediği için bu plan suya düşmüştü. 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Aramızda Kalsın Bölüm 4 - Kız Kaçıran ---#HayatımınGünlüğü---