Arkadaşlar İyidir Bölüm 3 - Bir Musibet Bin Nasihatten İyidir (?)

Bir Musibet Bin Nasihatten İyidir (?)

Ne de güzel söylemiş atalar Bir Musibet Bin Nasihatten İyidir diye? Ama bu bölüm yaşanacaklar tayfayı da, Çevrelerindeki insanları da çileden çıkaracağa benzer...

  • Bu Bölümün yıldız karakteri Merve Oluyor! Geçtiğimiz bölüm babasının sevgilisiyle Zoraki şekilde tanıştıktan sonra bunalıma Giren Merve, Buluşma Mekanından Hışımla çıkıp, Üstüne araç kullanırken dikkati dağılınca aniden yola atlamış ve karşıdan gelen başka bir araçla kafa kafaya çarpışarak yaralanmıştı. Bu Bölüm ise Soluğu Hastanede alması arkadaş grubunu, Ailesine haber vermek istememesi ise Anne - babasını oldukça korkutuyor. 
  • Olayın detaylarına Kısaca inecek olursak, Geçtiğimiz bölümün sonlarında Babasının Akşam yemek teklifini reddedemeyen Merve, Başına geleceklerden Habersiz Teklifi kabul etmiş, Mekana gittiğinde Hiç Beklemediği bir sürprizle karşılaşmıştı. Adamın yalnız ikisi olacağını söyleyip, gözünün içine baka baka kadını buluşmaya getirmesini hazmedememiş ve hiç bir yorum ve söylemde bulunmadan mekanı terk etmişti. Kaza anından çok kısa bir süre evvel Yunus'u arayıp ulaşamayınca Moral bozukluğu artmış ve yola olan ilgisinin dağılması neticesinde bu hepimizin yüreğini ağzına getiren olay gerçekleşmişti. Bu Bölüm kazayı hafif yaralı olarak atlatan Merve'yi hastanenin acil servisinde yatarken görüyoruz. Olay olduğu sıralarda Gizem'in intikam planı zincirinin yeni halkası devreye girmiş, Eren ile ikisini Havuzbaşında Öpüşürken gören Seda Küplere binmişti. 
  • Seda Ona Ulaşmaya Çalışırken, Gizem de Eren ile kendisini eve zor atmış ateşli öpücüklerin ardı arkası kesilmiyordu. Yunus'u arayan Merve Sayesinde Durumdan Haberdar olan ikili apar topar Soluğu Hastanede aldı. Ortama Sonradan Dahil olan Seda ise Gizem'e oldukça Kızgındı. Gizem Kendini açıklamakta Zorlandı çünkü her şey Seda'nın gözleri önünde Cereyan etmişti. 
  • babasının bu Emrivakisine anlam veremeyen ve bir kez olsun Merak edilmek isteyen Merve Hastane çıkışında Geceyi Seda ile geçirmeye karar verdi. Seda yeterince bastırmış olsa da Merve Ailesine haber vermemekte ısrarcıydı ve ailesi meraktan çatlamak üzereydi. Kızın uyumasını fırsat bilen Seda Annesini aradı ve Haber verdi. ertesi sabah Eve Döndüğünde olanları öğrenen Merve için bir şok da Kırmızı Ejderha Dediği arabasına uzun bir süre el konmuş olmasıydı.
  • Bu Bölümün bir bombası da, Seda'nın babası Salih'ten geliyor! Gizem, Ayşe'nin organizatörlüğünü yaptığı etkinliklerde Catering servis Personeli olarak çalışmaya başladı ve bu seferki iş bir çocuğun doğum günü partisi. Ancak Bu Partinin öyle bir Konuğu vardı ki?! Salih'in uzun zamandır sakladığı gayrimeşru ilişkisi bu bölüm Gizem Sayesinde ortaya çıkıyor. Partide Organizasyon sahipleri ile fazla sıkı fıkı görünen Sahil'in bu tavırları Gizem'in gözünden kaçmadı. Salih'in olayları fotoğraflarla kanıtlayan Gizem'e fazlaca borcu olacağı aşikar...
SEVGİLİ DOSTLARIMIZ;

KURBAN BAYRAMI ÖNCESİNDEKİ SON BÖLÜM ANLATIMIMIZ BU İDİ.  BAYRAM HAFTASI BOYUNCA HERHANGİ BİR PAYLAŞIM YAPILMAYACAĞINI DUYURMAK İSTERİZ. DETAYLARA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ. BAŞTA OKURLARIMIZ OLMAK ÜZERE TÜM MÜSLÜMAN ALEMİNİN MÜBAREK KURBAN BAYRAMINI EN KALBİ DUYGULARIMIZLA KUTLAR, İNSANLIK İÇİN BARIŞ, HUZUR VE SÜKUN GETİRMESİNİ TEMENNİ EDERİZ. 



Yorumlar

  1. ben beğendim bu diziyi ama show tv gene harcadı, show tv hep böyleydi gene böyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne yazık ki. biz de böyle olacağını öngördüğümüz için bu bölümde anlatımı kestik. bana kalırsa gençlik dizisi olarak lanse edilip sonradan ağır drama dönüşmesinin de tesiri çok... şu an Show Tv projesi olarak Yeni Gelin isimli proje var ve o cidden hem ekranda hem de burada oldukça iyi gidiyor. yani biraz izleyici biraz yapımcı biraz da yayıncı hatalı burada...

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

#BiziBirleştirenHikayeler: Tozkoparan İskender Gölge Bölüm 1 - Kahramanın Doğuşu...

Tozkoparan İskender Takipçilerine Müjde! Tozkoparan 30 Ağustos'ta Harika Bir Özel Bölümle Geliyor!

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Tozkoparan İskender 15. Bölüm Özeti

Fırıldak Ailesi İnternette - Bölüm 4: Baldız Savaşları