Rengarenk Bölüm 6 - Yalanlar, Yalanlara Kananlar...

 Yalanlar, Yalanlara Kananlar

Renk Kendisinden ayrıldığını açıkladı açıklayalı Aras'ın başından ateşler çıkıyor. Bu Arada Renk de Can ile hayalini kurduğu hayatı yaşamaya, pohpohlanmaya değil, sade sevgi sözcükleri duymaya alıştığı günleri yaratmaya çalışıyor.
  • Geçtiğimiz bölümün sonunda Can'ın dili nihayet çözülmeye başlamış, Renk'e ( yani Zeynep'e ) karşı beslediği hisleri açıklamaya karar vermişti. Ancak Renk'in tepkisi hiç de beklediği gibi olmamıştı. Can'ın sürekli fikir değiştirmesinden ve onu bir kovup bir geri çağırmasından artık iyice rahatsız olmaya başlayan Renk de Sete geri dönmüş ve ona çalışmaya başladığını söyleyerek kesip atmıştı. Bu Bölüm işlerin seyri oldukça değişiyor. çünkü Renk Can'ın Çocuk Köyü projesine ortak olmayı nihayet başarıyor!
  • Bu Ortaklık iki tarafı da Mutlu Etmişti. Çünkü Renk Can ile İyi bir hayata ilk adımını bu sayede Atacak, Can da Hem hayallerini gerçekleştirip çocukları sevindirip hem de Kızın Gönlünü almış olacaktı. Ancak emlakçının köy arazisine damlaması ve Can'ın Aras ile karşılaşmasıyla durum oldukça garip ve Endişe verici bir hal Alacaktı.
  • Can'ın Arazisine kimin Talip olduğu Ortaya çıktı. Aras O ve çevresindeki birkaç araziye Alışveriş Merkezi ve Site Yapmak için kolları sıvamış. Emlakçı Durumu tek başına Kotaramayınca Aras Ondan Can'ı getirmesini istemiş. Can Olacaklardan Habersiz gayet sakin ve Mazbut Bir halde buluşma mekanına gitti. Ancak iş Arazi meselesine gelince Ortalık birbirine girdi!  1.000.000 Lira gibi uçuk bir rakam veren Konuşan Balta, Can'ın içindeki çocuk sevgisini ve Arazi ile yapacak işleri olduğunu öğrenince içten içe çıldırdı. Ama Asıl Olay bununla bitmeyecekti!.
  • Başarısız geçen pazarlığın ardından Can'ın Peşine Düşen Aras, emlakçıdan kim olduğundan, ne iş yaptığına kadar her şeyi öğrenmesini istedi. Aynı anda Renk'i kendine yeniden bağlamak için bir takım hazırlıklar içerisinde idi ve bu hazırlık adamın istediği bilgileri getirmesi ile yerle bir olacaktı. Can'ın veteriner olduğunu, Muayenehanesinin olduğu evin vakıf malı olduğunu ve Haciz kıskacında olduğunu öğrenen bu garip  Sinirden Otel Odasını talan etti. Bir müddet Düşündükten Sonra Kurduğu Plana Renk'in Annesi Zerrin ve Yapımcı Zeki Halay da Dahil olunca varın sonunu siz düşünün.
  • Can ve Renk için her şey düzene girmeye başlamışken, Aras ve çetesinin hain planı yine olayları kırılma noktasına getirdi. Plana göre Renk'in geri dönüşü için bir parti düzenlenecek, Partiye Can da gelecek ve her şeyi orada öğrenecekti. Renk Olan bitenden habersiz otele gidip, Can'ı karşısında görüp, Üstüne bir de Annesinin Can'a Zeynep de kimmiş ayol Renk Duygun o!! Şeklindeki Nidalarıyla muhatap olunca eli ayağı birbirine dolaştı.
  • Her Şerde bir Hayır vardır Sözünü bu bölüm yine gündeme getiriyoruz. Daha Önce Derin'in Transfer Jön Pars ile hayali bir beraberlik yaşadığından söz etmiştik. bu bölüm Bu Hayal Sedef - Yiğit ikilisinin planı ile sona erdi. Yiğit Pars ile aralarında geçen bir muhabbeti kayıt altına aldı ve Sedef bunu Pars'a gösterip Onu Derin'den ayrılma konusunda Tehdit etti. ( Muhabbetin detaylarına girmiyorum )  Kayıtların sosyal Medyada paylaşılıp rezil olmaktan Korkan Pars alelacele kızı terk etti. Bu Duruma oldukça üzülen Derin üzüntüsünü Gerçek Sırdaşı Yiğit ile paylaştı. Bu Arada Derin İstanbul'da bir üniversitede Moda Tasarımı bölümü kazandı. Gidip gitmeme konusunda kararsızdı, Ailesi de Tedirgindi Ancak Bu Konuda da Yardıma Yiğit yetişti. Misafir Öğretim elemanlığı yapacak ve Derin'i Okulu boyunca yalnız bırakmayacaktı.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Lise Devriyesi Bölüm 2 - Travmatik Vahraman ve Ateşböceği

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..