Hayatımın Günlüğü - 1 ' den Genç Takipçilerine Büyük Sürpriz!!

Sevgili Okuyucularımız, Değerli Takipçilerimiz;

2017, Hayatımın Günlüğü Adına kelimenin tam anlamıyla Büyük Yükselişin yaşandığı bir Yılın başlangıcı oldu. Hem Ekibimizin Değişmesi, Hem de Yılın Anlatımını Yaptığımız  İlk Projesi "Yeni Gelin" in Hem Ekran, Hem de Blogumuzdaki başarısı bizleri yeni projelerle sizlerin karşısında olmak ve beğeninizi nasıl kazanabileceğimizi araştırmaya Oldukça Motive etti. 

TRT için Anlatım yaptığımız son ve tek projenin kısa ömürlü olması bizlerde bir "Acaba??" sorusu uyandırmış olsa da, bu kez alışılmışın çok dışında ve kurumun da ilk kez yayınlayacağı türde bir proje yayınlanmak için gün sayıyor. bizler de Konusu ve Hikayesiyle yazar grubumuzu cezbeden bu projenin bölüm anlatımlarını sizlerle paylaşmaya karar verdik!

Birkaç Genç Emniyet Mensubunun, Belki de Hayatlarının En Zor göreviyle Görevlendirileceği, Komedi ve Aksiyonu Bol "Lise Devriyesi" 26 Mart Pazar Akşamı  TRT - 1 ve Hayatımın Günlüğü - 1 ' de başlıyor!!

Bu Eğlenceli ve Vaatleri Büyük Projenin Konusu ve Künyesi Şu Şekilde:
  • “Lise Devriyesi”nin hikâyesi, Komiser Yardımcısı Yiğit Doğrusöz’ün Emniyet Amiri Necdet Yılmaz’dan yeni bir görev teklifi alması sonucu şekilleniyor. Yiğit görevi gereği ekibiyle beraber liseye sızacak ve uzun zamandır yakalanamayan mafya babası Çetin Soyer’e oğlu Fırat üzerinden ulaşmaya çalışacaktır. Mesleği için en büyük kâbusuyla yüzleşmeye razı olan Yiğit’in durumu, aynı liseye giden Işıl’ın sürekli ayağına dolanmasıyla iyiden iyiye zorlaşacaktır. Üstelik Işıl, Yiğit henüz bilmese de amiri Necdet Yılmaz’ın kızıdır. 

Yapım: ARC Film
Yapımcı: Fatih Enes Ömeroğlu
Senaryo: Tuna Kıygı, Öktem Başol, Fatih Enes Ömeroğlu, Samed Aslan
Yönetmen: Yahya Samancı
Görüntü Yönetmeni: Cem Geneşke
Uygulayıcı Yapımcı: Necmi Kolayca, Serkan Haseki

Oyuncu Kadrosu: Ozan Dolunay, Bahar Şahin, İsmail Ege Şaşmaz, Ebru Akel, Asena Tuğal, Yusuf Gökhan Atalay, Gamze Süner Atay, Doğan Akdoğan, Uğur Karabulut, Nurettin Taylan Güner, Nimet Özlem Türay, Özge Özaçar, Güzide Aslan, Ercüment Aydın, Halil Balkanlar, Mehmet Şeker, Oktay Özkan, Munise Özlem Öztürk, Mustafa Karaoğlu, Naim Anıl Korkmaz ve Mehmet Çevik


Bu Bomba Projede de bizi yalnız Bırakmayacağınızı Ümit Ediyor, Şimdiden Keyifli Okumalar Diliyoruz :)


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi 1.Bölüm Özeti