Lise Devriyesi Bölüm 1 - Görev Gizli, Oyun Riskli...

Görev Gizli, Oyun Riskli... 

Yaptıkları yapacaklarının teminatı olan Takıntılı bir Emniyet Amiri, Görevinde başarılı Olmak ve Babası gibi Gurur Duyulan bir Polis Olmak isteyen Saf bir genç, Okuduğu Okulu Haraçta birinciliğe götüren babasının oğlu bir Azılı Mafya yavrusu. Bunları bir Araya getirdiğimizde Oluşan Komedi ve Macera Tarif edilemez...
  • Yiğit, Babası Komiserlikten Malulen emekli, Cesur, Kıvrak, bir o kadar da Etliye sütlüye karışmayan bir Polis Memuru. Babası gibi gurur duyulan bir polis olmak ve Mesleğinde yükselmek istiyor. Ancak bir gece devriyesi sırasında Başına gelen bir kaza ve Sonrasında yaşanacaklar Onu hayatının en kötü dönemine geri götürüyor.Işıl da, Babası Emniyet Amiri, Annesi Cemiyetin tanınmış siması,  Polis olmayı her şeyden çok isteyen ama bunu Babası başta Ailesinde kimseye kabul ettiremeyen gariban bir kız. Polisliğe o denli merak sarmış ki, Gizli gizli polis telsizine girip konuşmaları bile dinliyor.Yiğit'in başına gelen olayların bir numaralı Sorumlusu ve Şüphelisi. O olay ve sonrasında Yiğit ile gireceği beklenmedik diyaloglar fazlaca konuşulacağa benzer.
  • Işıl'ın babası Necdet Amir Son Zamanlarda Kapanan bir Dosyanın tekrar üzerine gitmeye Başladı. bir Çatışmada Bir Polisi Şehit Eden, Yiğit'in babası Kenan'ın Gazi Olmasına sebep olan ve öldüğü söylenen Tanınmış Mafya Babası Çetin Soyer'in Ölmediğine kesinlikle emin ve Mezar yerinin Açılması için Adliyeden olur almak istiyor. Ancak bu talebi reddediliyor ve bu durum Amirimizi Oldukça Sinirlendiriyor. Bunun Neticesinde Yardımcısıyla birlikte Çetin'in Mezarına giren Necdet Haklı Olduğunun farkına vardı. Mezarda Naaş Yoktu ve bu durum Onu bir  kez daha Harekete Geçirdi. Artık iş Ciddiye binmiş, O Azılı Haydut ne yapılıp Edilip bulunmalıydı.
  •  Ekibin içinde bunlar Yaşanırken Yiğit'in de kendine göre Dertleri vardı. Polis Telsizini dinleyerek dedektif Damarı Tutan Işıl kendini Yiğit ve Devriye Arkadaşı Şükrü ile Aynı anda Aynı Olayın içinde buldu. Çetin'in oğlu Fırat Evde bir Kostümlü Parti Düzenlemiş ve Alzheimmer Hastası bir teyze Kostümle evinin önünden geçenleri Gulyabani diye şikayet etmiş. Olayı Haber alan Yiğit ve Şükrü İhbarı yapan Teyzeyi de tanıdıkları için olayı kendilerince çözmek istediler ancak Yiğit Rahat duramadı ve Fırat'ın evine girmeye çalıştı. Kapıdaki koruma üniformasını Parti kostümü sanınca ne yapacağını şaşıran Yiğit Kendini bir anda Fırat'ın kucağında buldu ve Partideki Çocuklar Onunla dalga geçerken Işıl Ortama Beklenmedik bir şekilde dahil oldu.  Yiğit'in ruhsatlı silahını ele geçiren Işıl, Ortamı dağıtmak için havaya ateş açtı ve böylece Polis Polisi gözaltına almış oldu. Kamera kayıtlarını inceleyen ve vaziyete oldukça sinirlenen polis müdürü Yiğit'i açığa aldı ve hakkında bir karar verileceğini söyledi. bu durum onu üzmüş olsa da, asıl büyük görev Necdet'den gelecekti.
  • Soyer olayına aşırı derecede kafayı takmış olan Necdet'in aklına şeytanın aklına gelmeyecek bir plan geldi. Bu Planı uygulamak için Düşük performanslı elemanlar ve önemli bir memurun yardımına ihtiyacı olacaktı. Bu Memur Elbette ki Yiğit idi ve Yiğit'i hayatının en zor Operasyonu bekliyordu! Oluşturulan bu Ekip Fırat'ın okuluna sızarak Ona Yakın Markaj Uygulayacak ve Çetin Hakkında İstihbarat toplayacaktı. Bir yandan Fırat'ın azmanlıkları, diğer yandan da Parti olayından dolayı Kendisini tanıma Riski olan Işıl ile uğraşmak durumunda kalan genç polisi Bakalım daha Nasıl Maceralar bekliyor olacak?...


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi 1.Bölüm Özeti