Yeni Gelin Bölüm 3 - Aşiretler Karşı Karşıya. Duranların Büyük Planı

Aşiretler Karşı Karşıya. Duranların Büyük Planı

Şirin ve Baran Olayı İlk Ortaya Çıktığı Andan beri bir şeyler olacağı Konusunda Amiyane Tabirle kıllanmıştım. Bu Bölüm Kıllanmakta ne denli Haklı Olduğumu Görüyorum!
  • Evvela Önceki Bölüm yaşanan, Bizim Anlatma Olanağı Bulamadığımız ve Oldukça Önem Arz Eden bir konudan Bahsetmek İstiyorum. Geçen Bölüm Şirin'i istemeye gelmek için Kalender ve Kaan'dan Olur Alan Baran Şirin ile Onu Sevdiği, Onun da Kendisini Sevdiğine inandığı Konusunda Konuşmaya Çalışmış, Ancak Ters Tepkiyle karşılaşmıştı. Bölüm Sonunda Duran Aşireti'nin ileri gelenleri ve Baran, Bozoklar'ın kapısın çalmış, Tam isteme merasimi olacağı Esnada Hazar araya Girerek Şirin'in Baran'da gönlü olmadığını ve  Kızı vermeyeceklerini söyleyerek Baran ve Gerisini geri çevirmişti. Bu Bölüm bu geri çevrilmenin intikamını Çok Acı Şekilde alacak Olan Baran, Bozoklar'ın ekmeğine kan doğruyor!! İkinci Defa Verilen Söz Bozuldu ve Baran'ın sinirleri tepesine çıktı. İntikam almakta kararlı Olan Baran Bozok ailesinin işlerini Baltalamak için elinden gelenin en iyisini yapmaya hazırlanıyor. Hazar ile Kaan da Bu konuyla ilgili Şirketten Gelen bir Haber Neticesinde birbirini yemeye başlıyor! 
  • Hazar'ın Bella'yı konağa gelin getirdiği ilk andan Beri Hep Konuşulan, Sevilen ve Gözde tutulan Evlat olmasını kaldıramayan Kaan Evi terk etmeye Karar verdi! Bunu Duyan Möhteber Ne kadar dil  Döktü ise, ne kadar yalvardı ise de Oğlanı Caydıramadı ve gitmesine engel olamadı.  "Madem ki oğluma değer verilmiyor, ben de giderim" diyerek resti Çeken Möhteber'i Evin Ortanca kaynanası Ayşe Durdurmayı başardı! Aslında niyetinin bu olmadığı çok sonra Ortaya Çıktı Lakin O bunun farkına vardığında her şey için çok geçti.Tek curcuna bu da değil! O geceyi otelde geçirip ertesi sabah Eve Dönen Kaan'ı bir de Nazgül Sürprizi bekliyordu. Gece boyu Ona Ulaşamayan Nazgül Meraktan Ölmek üzereydi ve Kaan'ın tafrası da eklenince Orta Çaplı bir tartışma da bu noktada Yaşandı. 
  • Aynı Sabah Antalya'dan gelen bir Haber erkekleri Harekete Geçirdi. Duyulduğuna göre Bozok'ların sahibi olduğu Şirketin Uluslararası çalışan TIR filosu Baran Tarafından Durdurulmuş, Şoförler işi tamamlamadan kaçmış ve tonlarca Mal Öylece kalakalmıştı. Bunu Öğrenen Kaan ve Hazar durumu Düzeltmenin yollarını aramaya başladı. Bu Sırada Kaan Hazar'a laf sokmaktan geri durmadı tabi. Kalender'in topu güzel çevirmesiyle Gol yerini buldu ve Kardeşler keçi inadından vazgeçip birlikte çalışmaya karar verdi. 
  • Ancak Tek Sorun bu da değil! Ağanın bin bir emekle kurup büyüttüğü Meyve Bahçelerinde çalışan Irgatlar da Baran'ın Gazabına Uğramış, Bahçe Boş Kalmıştı. Öncelikle Nakliyat Sorunu Çözümlenecek, Sonra Irgatlar yerine getirilecekti. Bu da Kalender'in planlamasıyla Nihayete erdiriliecekti. İş Bölümü gereği TIR'larla ilgilenmesi gereken Hazar'ı büyük bir sorumluluk ve Dikkat gerektiren bir iş bekliyordu. Araçlardan birini o kullanacak ve Bella Durumu Her Zamanki gibi fazlaca abartmıştı.  Baran'ın filosu ve adamlarına karşı Dikkatli olması konusunda Hazar'ı uyaran Kaan da ona bazı konularda yardım etti. Böylece bu mesele de kıvrak zekalarla Halledilmiş oldu.





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi 1.Bölüm Özeti