Lise Devriyesi Bölüm 3 - Büyük Operasyonda Büyük Olaylar Zinciri

Büyük Operasyonda Büyük Olaylar Zinciri

Travmatik Vahraman'ımız Yiğit ve Ateşböceğimiz Işıl'ı bu bölüm bekleyen Macera ve Komedi Dolu Olaylar Zinciri Hepinizi Kah güldürüp, kah düşündürecek.

Bu Bölüm Necdet ve Ekibi Fırat ve Çetin Hakkında Oldukça Önemli verilere ulaşıyor. Ancak bu veriler sanıldığı kadar Kolay Elde Edilmiyor. 

  • Evvela Geçtiğimiz haftaya Kısaca bir bakış atalım Zira bu bölüm yaşanan komik olayların bir kısmı geçen hafta başlamıştı. Geçtiğimiz bölümde Işıl'ın Annesi Asuman ve Yiğit'in annesi Ayfer, Çocukları bir araya getirmek için bir plan Kurmuş, Ancak Asuman'ın aynı gece Necdet'i Davet Etmesiyle Bozulan Plan Ayfer'in de aradan çekilmesiyle Farklı bir Hale gelmişti. Ayfer'in mesajıyla duruma uyanan Yiğit ve Kendiliğinden Yiğit'i tanıyan Işıl gittikleri restoranda Orta Çaplı bir Kriz yarattıktan sonra Oradan ayrılmıştı. Bu Bölüm Yiğit bu Durumu Kendi Lehine ve Operasyonun Selameti için kullanmayı başarıyor.
  • Işıl'ın günlerce Durumu Saklamasına İçerleyen Yiğit, Kızı Necdet'e şikayet etmekle tehdit etti. Durumun anlaşılmaması için Çırpınan Işıl'ın ise derdi bambaşka. Babasının Karebil Lisesinde Okuduğundan Haberi yok ve Öğrendiği takdirde Bütün Hayalleri Suya Düşecek. Tüm bu curcunanın üstüne bir de bunu Öğrenen Yiğit Operasyonun geri kalanında Bu durumu Fazlaca Kullanmaya başlayacak ve Işıl'ı deyim yerinde ise Maymuna Çevirecekti. Tabi Işıl da boş durmayacak, En can alıcı Noktada işleri Düzeltmekle Batırmak arasında ince bir çizgide gidip gelecekti.
  • Sıradan Okul gününe düşen büyük bomba, Saadet Zinciri elemanı Emrecan'ın Beklenmedik İntiharı Oldu. Daha doğrusu İntihar teşebbüsü. Salak Kendini Önce asmaya kalkışmış, İp taşımayınca birinci kattan atlamaya Çalışmış. Orta çaplı kemik hasarlarıyla Kurtulan Oğlanı Büyük bir Sorun. Hatta Sorun yumağı bekliyordu. Olan biteni Öğrenen Fırat Anında soluğu Hastanede aldı ve Emrecan'a Polise herhangi bir bilgi verip vermediğini sordu. Bilgi vermediğini ancak Mektup bıraktığını boş bakışlarla ifade eden Oğlan Fırat'ı fazlaca Kıllandırdı ve Fırat O mektubu Nasıl ele geçirebileceğini düşünmeye başladı. Aynı Anda Durumu Öğrenen Yiğit de Mektubun Peşine Düşmeye karar verdi. Ancak Onun Işıl adında bir yapışkanı vardı ve Mektubun Yerini bildiğini iddia ederek Çocuğun Peşine Takılmaya başladı. Fırat ve Çetesi Eve hasta Ziyareti bahanesiyle sızmayı başarmışken, Yiğit ve Işıl da Polis Taktikleriyle Aynını yapmaya çalışmış ve Emrecan'ın odasına pencereden girmeye teşebbüs etmişti. Bu Teşebbüs başarılı da oldu ancak Yine aynı Anda Fırat ve Meltem de Odaya girip Mektubu aramaya başlayınca Çocuklar az kalsın yakalanıyordu! 
  • bu kriz de atlatıldıktan sonra Çocukların eline bir zarf geçti. Ancak bu zarfta İntihar Mektubu Değil, Bilgisayar Malzemesi listesi vardı ve Yiğit Işıl'a güvendiğine bir kez daha Pişman Olmuştu. Bu Noktada Mektubun Fırat'ın eline geçtiği Öğrenildi ve Olaylar çok ama çok farklı bir noktaya taşındı. Mektupta Saadet zincirinden de bahis vardı ve Fırat artık Dolmuş taşmak üzereydi. Yanında Işıl varken Yaptığı bir telefon konuşması Işıl aracılığıyla Yiğit'in Kulağına gitti ve Yiğit Necdet ile görüşüp Bundan böyle Çetin'in ipinin çekilmesi için Düğmeye basılmasını sağladı. Ancak Çetin'i arayan sadece Necdet değildi. Demir Kenan da Olaya Dahil oldu ve İşin en kilit isimlerinden bilgi toplamaya karar verdi.
  • Kenan'ın son zamanlarda fazlaca dışarıda vakit geçirmesi ev ahalisini huylandırmaya başladı. Çetin ve Necdet ile Eskiden takıldığı yerlere gidiyor, Onu gören herkes Saygıyla önünde eğiliyordu. Elindeki eski bir Mecmuayı Gösterdiği tanıdıklardan biri Herhangi bir bilgi veremedi. Ancak Asıl büyük olay elbette bu değildi! Kenan, Fırat'ın Dolayısıyla da Çetin'in en yakınındaki ismi Tanıyor! evet Kenan Kerim'i tanıyor! birbirlerine Çaylak - Reis olarak hitap ediyorlar ve Geçmişleri de en az bugünleri kadar kalabalık görünüyor. Kenan, Kerim'den Çetin'in yerini öğrenmeye çalıştı Ancak Kerim bilgi vermekten imtina etti. Kerim'in ağzından laf almayı beceremeyen Kenan da, Kendi yöntemleriyle ona ulaşabileceğini ve Sonuçlarının kötü olacağını ima eder cümleleri kurdu. bakalım gelecek bölüm nasıl gelişecek?...


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi