Lise Devriyesi Bölüm 5 - Büyük Operasyonda Büyük Final

Büyük Operasyonda Büyük Final

En Başından beri türlü çeşit Sorunla başa çıkmak durumunda Kalan Lise Devriyesi Necdet Tarafından Dağıtılıyor. Ancak böyle bir durumda dahi Aksilik Yakalarını bırakmıyor...

  • Geçtiğimiz bölümlerde Fırat'ın saadet zincirine Zorla da olsa ortak Olmayı başaran Yiğit'in En büyük Sorunu bu bölüm Ortaya Çıkıyor. Hiç Beklemedikleri bir anda Fırat'ın evini basan Ekipler Sözleşme yapmak üzere olan Çocukları apar topar Merkeze götürüyor. Olayların gidişatı ve Necdet'in uygulamaya Hazırlandığı Strateji Değişikliği de burada Ortaya çıkıyor. Sözleşme - Para Takası Esnasında Ekiplerin hışmına Uğrayan Yiğit ve Fırat İkinci defa Nezarethane Damını görmüş oldu.   Fırat Egosu tavan yapmış şekilde Serbest bırakılırken Yiğit Sorgu odasına bilmediği bir nedenle çağrıldı. İş ki Seda ve Meriç de Oradaydı ve Oğlanın kafası iyiden iyiye Karışmaya başladı. Bu Karışıklığı Açıklığa kavuşturabilecek tek kişi Olan Necdet kararını açıkladığında ise ekipte şok dalgası baş gösteriyor. 
  • Amirimiz Karebil Operasyonunu Sonlandırmaya karar vermiş ve Ekibe açıklamanın en güvenli yolunun bu olduğuna kanaat getirmiş. En başından beri sorunların odağında olan ve kendini suçlu hisseden Yiğit ise Operasyonun Kendisi ve yaptığı hatalar yüzünden Sonlandığını Düşünüyor. Ancak Necdet Onun kendini sorumlu tutmasını istemiyor. Yapılan plan karavana idi ve yeni bir Strateji belirlenmeliydi. Büyük Amir Finali yazana kadar herkes olduğu gibi oynamaya devam etmeliydi. Önce Seda ve Meriç, bir Müddet Sonra da Yiğit Okulu Terk edecekti. Ancak bu terk etme Sürecinde Kopan Kıyameti ne siz Sorun, ne de ben anlatayım.
  • Karebil'i evi bilen Seda ve Ortama çabucak Alışan Meriç için Dilekçeleri verip istifa etmek oldukça zor olacak. Bu Noktada Işıl ile Seda'nın Dostluğu yeniden sorgulanmaya başlayacak. Yine en başından beri Işıl'ın Necdet'in Evladı olduğunu  bilmeyen Seda bu bölüm gizli kalmış tüm gerçekleri teker teker öğreniyor. Işıl'ın Fırat ile ilgili ele geçirdiği bir bilgiyi Yiğit'e aktarma Çabası Sırasında Yaşanan bu Olayla Seda kızgınlıkla üzüntü arasında bir Moda girdi. Işıl'ın efsunlu hallerine alışık olan Seda'yı asıl etkileyen bu durumu Yiğit ve Meriç'in gizlemesi oldu.
  • Işıl'ın vermeye çalıştığı bilgi kısmının altını biraz doldurmak isteriz çünkü oldukça önemli bir mevzu. Birkaç bölüm evvel Nezarete Düştüğü için babası Tarafından Gözetim altında tutulan Fırat bu bölüm sert kayaya tosluyor. Aynı Durumun ikinci kez Vukua geldiğini öğrenen Çetin Kelimenin tam Manasıyla küplere bindi ve Oğluna Saadet Zinciri işini sonlandırması Konusunda Kesin talimat verdi. Öğrencilerin  ve zincire katılan diğer kodamanların ellerindeki sözleşmeler toplanıp, zincire kattıkları paralar geri verilecek.Okuldaki işler tamam. Ancak Asıl büyük problem Dışarıda. Zincire giren Patronlardan biri Sözleşmeyi vermemek konusunda İnat Ediyor ve Necdet ile Kaya bu herifin peşinde. Çetin'in adamı Kerim, Adama Kattığı paranın iki mislini teklif ettiyse de herifte Katır inadı var Sözleşmeye Uyulacak diyor da başka bir şey demiyor! Kerim'in bu konuda yardım İstediği Kenan da Başarısız olunca İşler iyice Bayır aşağı salınmaya başlıyor.
  • Bu Bölüm Meriç Yüzünden Az kalsın Fırat Elden Kaçıyordu. Elde kalan Son bir Sözleşmenin geri alınması için anlaştığı Kişiye Ulaşmaya Çalışan Seda ve Meriç, Türlü Çeşit Oyunla Fırat'ın telefonunun ele geçirip Şifresini kırdıktan sonra Caner isimli çocuğa ulaştı. Kurda kuzu emanet ettiğini bile bile Meriç'ten çocuğa mesaj atmasını isteyen Seda Nelere sebep oldu tahmin bile edemezsiniz! Seda'dan aldığı gazla Adama atarlanan Meriç Fırat'ın üstüne 7 kişi gitmelerine sebep oldu. Uzaktan onunla beraber olan biteni izleyen Yiğit Daha fazla olanlara seyirci kalamayarak Çocuğu tek başına kurtarmayı başardı. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti