Yeni Gelin Bölüm 5 - Bu Defter Açıldı Daha da Kapanmaz...

Bu Defter Açıldı Daha da Kapanmaz...  

Kağan ve Elmas Olayının Möhteber tarafından Öğrenilmesi ile Başlayan Süreç Bella ve Hazar için hiç ama hiç iyiye gitmiyor. Bir Defter Açılıyor. Fakat kapanması Oldukça Uzun Zaman Alacak gibi görünüyor...

  • Geçtiğimiz Bölümün Sonunda Bütün Çukurova'yı Havaya Uçurmaya Hazır bomba Möhteber'in Elinde patlamış, Kaan'ın Sevgilisi Olduğu, Üstelik de O Kadının Elmas olduğu Ortaya Çıkmıştı. Tüm bu yaşananlar sonrasında Bella'yı haksız yere Suçlayan Hazar da, Kızı Gözyaşları içerisinde Bırakıp Büyük kavganın ilk sinyallerini vermişti. Bu Bölüm Bella'dan Özür Dileme erkekliğini gösteren Küçük Ağanın başına gelmeyen kalmıyor. Üstelik bu Olaylar Şahmaran'a taş çıkaracak Kadar sinsi bir yılanın Oyunuyla Daha da Katmerleniyor!
  • Bu Bölüm Öncekilerle beraber Büyüyerek dağdan İnen bir Çığın ilk Kartopu Yuvarlandı. Önceki bölümü Okuduysanız Möhteber Kaan'ın İlişkisini Olayın Muhatabından Öğreniyor Demiştim. Bu Bölüm O Muhatabın Bizzat Elmas Olduğu Ortaya Çıkıyor ve Kaan Kelimenin tam Anlamıyla Şok Geçiriyor! Durumun Kalender'in kulağına gitmemesi için dualar Eden Kaan'ı bu durumdan kim nasıl ve ne şekilde kurtarabilecek Şuan için Meçhul.
  • Durum Anlaşıldığında Elmas ve Kaan ile birlikte Olan Hazar, Yaptıkları için Hanımından Özür Dilemeye karar verdi. Buraya kadar her şey normal. Ancak Normal Olmayan Bella'nın Hazar'dan Ona inanmadığı ve Güvenmediği için Soğumaya Başlamış görüntüsü idi. Oldukça Dürüst ve Etrafındaki diğer insanlar gibi İçten pazarlıklı olmayan Bella Bu Suçlamaları kendine yediremedi ve Kocası ile Araya Mesafe Koymaya Karar verdi. Bu Noktada da Devreye Möhteber'in kendi gibi Sinsi kardeşi Dilan Girerek işleri daha da sarpa Sardırmaya başladı.
  • Möhteber'in Fişeklemesi ile Konağa İyiden iyiye Postu Seren Sinsi Yılan, Bella ile Hazar arasında Olmamış olayları olmuş, olanları da Olmamış gibi aktararak Laf getirip götürmeye Başladı. Bu Durum Möhteber'in hoşuna gitti Çünkü Onların arası Açıldıkça Dilan'a Hazar'a Daha Fazla Sokulma Fırsatı Doğacaktı. Tüm bu Olaylardan bizim Adımıza Huylanan Tek Kişi Her Zamanki gibi Şirin oldu ve Dilan'ın Neler Karıştırdığını Az Çok Anladı. Hazar da Bella'yı bu kızın ne denli dalavereci Olduğu ve Neler Yapabileceği konusunda Uyarmaya Çalıştıysa da Başarılı Olamadı ve Bella'nın gözü hala açılamadı. Bella Dilan İle birlikte Dolaştıkça O bunu bir koz olarak kullanıp Kızın Kanına Giriyor ve Aşkı Konusunda Kendini ve Hazar'ı sorgulamak durumunda bırakıyor. Sonumuz Hayr Olsun Bölüm geçtikçe Olayların Dozu yükselecek gibi görünüyor...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti