Yeni Gelin Bölüm 7 - Mezarlık Sırları

Mezarlık Sırları

Bu Bölümü öncelikli olarak Kaan - Nazgül - Elmas üçgeninde yaşananlara Ayırmak istiyorum. Zira bu olaylar Yeni gelinimizi haklıyken Haksız Duruma Düşürüyor.
  •  Geçtiğimiz Bölüm Afet'in boşboğazlığı sayesinde Kaan'ın Metres tuttuğunu  öğrenen Nazgül Ortalığı birbirine katmış, Kaan'dan Böyle bir durum olmadığına güvence İstemiş ve Kaan ona bu güvenceyi verememişti. Bu Bölüm Çocuklarıyla birlikte Ayrılmaya karar verdi ve Kaan bu Hırslı Kadını bu kararından zor da olsa vazgeçirmeyi başardı. Karısından bu olayı çözüme kavuşturabilmek için Zaman İsteyen küçük ağanın başı bu sefer de Elmas ile derde girdi. Elmas artık Metres hayatı yaşamaktan Kurtulmak istediğinden işi inada bindiriyor. Kaan'a "Ailenin karşısına beni karın olarak çıkar" şeklindeki baskısını sürdürüyor.  bu durum ne kadar onu sinirlendiriyor olsa da Elinden Pek de Bir şey gelmiyor. Çünkü Kalender'in böyle bir açıklamaya göstereceği reaksiyonun Şiddetini kestiremiyor.
  • Kaan Elmas ile Uğraşadursun, Gelinler Cephesinde de bu konu yüzünden işler iyiden iyiye Sarpa sarmaya başlıyor. Elmas'tan (sözüm ona) intikam almak isteyen Nazgül, onu nasıl ve nerede bulacağı konusunda Fikirler üretmeye başladı. Yine Kırık Elti Afet Sayesinde Olayların çıkış noktası Bella oldu ve Şehirde Gezme Bahanesiyle Kızcağızı Öttürmeyi başaran İkili, Elmas'ın çalıştığı Otelin yolunu tuttu. Bella Olacak olaylara Karışmak istemedikçe Azılı eltiler onu da Sonu gelmeyen bir karmaşanın içine sürüklemeye başlıyor.
  • İntikam ateşiyle Yanan Nazgül'ü sakinleştirmek sanıldığı kadar kolay değil. Bizans ordusunun İstanbul surlarına konuşlandığı gibi Cephe alan Kıdemli fitneci Karşısında Elmas'ı görünce Sinirler iyiden iyiye gerilmeye başlıyor ve O sütliman Kadın Nazgül'ün pençeleri arasında sıkışıp kalıyor. Asıl Kopma Noktası da bu kavga sırasında gerçekleşiyor. Çünkü Kavgayı ayırmak isteyen Bella'nın istemeden sebep olduğu bir kaza Onu Hapse, Elmas'ı da hastaneye yolluyor. Kavga şiddetle devam ederken Bella ve Afet Onları ayırmaya çalıştı. Bella Kavganın Şiddetine ayak uyduramayıp Elmas'ı merdivenlerden yuvarlayınca Olanlar oldu! Olayın şokuyla Otelden hızla uzaklaşan Üçlüye bir şok da Konağa gelen Polislerden geldi. Elmas Bella'dan Şikayetçi Oldu ve Bella gözaltına alındı. Ertesi gün Duruşma salonunda Dava dosyası için toplanan Ahali (bilhassa da Afet ve Nazgül) Bella aleyhine Tanıklık Edince Doğal olarak Kızın tutuklanması kaçınılmaz hale geldi. Götürüldüğü Kadın koğuşunda da Yeni gelinliğine Nazire yaparcasına benzer işkenceler görmeye başladı. Üstüne bir de Elmas'ı şikayetini geri alma konusunda iknaya çalışırken Ortalığı birbirine katan anası eklenince seyreyleyin Cümbüşü!
  • Bu sırada İlk ikna Hamlesi de Olayların odağındaki Kaan'dan geldi. Bella'nın Suçsuz yere içeride kalacağının ve Asıl konunun kendisi olduğunun bilincinde olan Kaan Kadını Şikayetini geri almak için iknaya çabalayan ilk isimdi. Ancak ne yazık ki o da başarılı olamadı. Mahkemede Çıkıp her şeyi itiraf etseydi belki tüm bunlar yaşanmayacaktı...
  • Şimdi Gelelim Kalender ağa ve Gariban Dünür Kamil'in son bölüm Maceralarına! Geçtiğimiz bölüm Alem yaparken Kamilla ve Bozok hatunlarına yakalanan Hovarda ikili, Bu Bölüm Soluğu Hastanede aldı. Kadınlar tarafından parçalanmaktan Son Anda kurtulan Dünürler Kelimenin tam anlamıyla pestile dönmüş vaziyette idi. Jandarma Komutanı İfade almaya geldiğinde Kalender Hanımlarından Darp suçlamasıyla Şikayetçi oldu. Tam bu sefer oldu. kadınlardan Uzaklaşıp Kafa dinleyeceğiz derken bu Sefer de kadınlar Adamı Bizi aldattı diye Şikayet edip, Üstüne Koskoca Savcıya Rezil olunca, Yine  Herkes Kürkçü Dükkanına Döndü. Ama bu kez Durum farklıydı. İlk etapta Kodes duvarlarına çentik atan Kaynanalardı ve Kalender bundan sonuna kadar faydalanmak istedi. Ancak Bu Plan da Hazar'ın Bella'yı kıskanıp bir adamı dövmesi ve Onun da iki arada içeri düşmesiyle kursakta kaldı...






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi