Kuzu Ailesi Bomba Gibi Geri Dönüyor, Hayatımın Günlüğü - 1 ' e Neşe Geliyor!!

Yayınlandığı Dönemde televizyon Camiasına yeni bir Heyecan Getiren, Karakterleri ve Dillerden Düşmeyen Replikleriyle Efsaneleşen, Hikayesiyle de yüzleri güldüren Efsane Dizi "Türk Malı" Yeniden Ekranlara gelmeye Hazırlanıyor! Üstelik Bölüm Anlatımları bölüm yayınından Hemen Sonra Hayatımın Günlüğü - 1 de Sizlerin beğenisine geliyor!!

Yayınlandığı dönem milyonlarca kişinin gönlüne taht kuran ve esprileri ile dillerden düşmeyen 'Türk Malı' dizisi ünlü oyuncu kadrosu, esprileri ve yenilikleriyle 28 Mayıs Pazar 20.00'da Star'da başlıyor!

Türk Malı, dev kadrosu ve yepyeni senaryosu ile ekranlarda fırtınalar estirecek.
Şafak Sezer’in canlandırdığı Erman Kuzu’nun başına gelen olayları komik bir şekilde ele alan Süreç Film imzalı dizinin senaristliğini Tayfun Güneyer üstleniyor. 

Güçlü cast listesine sahip olan dizide Şafak Sezer, Mehmet Ali Erbil, Hasibe Eren, Nergis Kumbasar, Anıl İlter, Burcu Binici, Gülhan Tekin, Haki Biçici, Polina Ch, Selen Görgüzel, Serkan Şengül, İlke Korkmaz ve Buse Narcı rol alıyor.

Önemli Not: Dizinin  ilk ve Sürekli yayın günü olan Pazar Günü Anlatım Yaptığımız projemiz Devam Edeceğinden Bölüm Anlatımları Pazartesi günleri Beğeninize sunulacaktır.

Dizimiz 28 Mayıs, Anlatımlar 29 Mayıs Akşamı Başlıyor! sizleri de bekliyoruz :)



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti