Lise Devriyesi Bölüm 6 - Lise Devriyesi İçin Yolun Sonu...

Lise Devriyesi İçin Yolun Sonu...

Hayatımın Günlüğü - 1 Projesinde Dört yılda onlarca irili ufaklı Dizi anlattık. Hepsinde dengesiz karakterler oldu, olmadı değil. Ama bu Necdet'in dengesizliklerini Anlatacak Kelime sözlüklere girmedi!!

  • Geçtiğimiz bölüm Dağılma Noktasına Geldiğinden Söz ettiğimiz ekip için bu bölüm Cidden Yolun Sonu Görünüyor. Asuman ile yapığı yaralayıcı Konuşmanın Ardından İstifa Kararı Alan Deli Komiser Necdet, Ekibe bu kararını bu bölüm Açıklıyor. Çocuklar tam da Çetin'e dair birkaç ize rastlamışken gelen bu ani karar Başta Işıl olmak Üzere herkeste Parça tesiri yaratıyor.Geçtiğimiz bölüm Fırat'ı babasını görmeye giderken takip eden Ekibimiz, O ve adamları hakkında delil Toplamaya Çalışmış Ancak başarılı olamamıştı. Şans Eseri Yiğit'in ele geçirdiği bir bardak her şeyi çözer sanılırken, Necdet'in Ani İstifası bütün çarkları tersine çevirmeye başladı. 
  • Asuman'dan  yediği son silleden sonra aklı başına gelen Necdet, ailesi ve kendisine daha fazla zaman ayırabilmek için istifa etmeye karar verdi. Çocukların Kararını anlayışla karşılayacağının bilincinde idi ve onlara da Teşkilat içinde kendilerini kollamaları ve mesleklerine zarar vermemeleri konusunda öğütler verdi.Bu Durum En çok da Işıl'ı hüzünlendirdi. Çünkü Yiğit'ten ayrılacak olmanın derin yarasını taşıyordu ve bu durumu yarı yarıya da Yiğit yaşıyordu. Merkezden ayrılırken birbirlerine bakışları ve veda Cümleleri anlatılmaz yaşanır türden. 
  • Bardak olayını Detaylandırmak gerekirse, Yine geçtiğimiz bölüm Yiğit Çetin'in Fırat ile buluştuğu Mekanda Su İçtiği bardağı ele geçirmiş ve Laboratuvarda İnceletmek üzere yanına almıştı. Bu Bölüm bu bardak Necdet'in gazabına uğradı ve Tuz buz edildi. Çocukların artık küçük hayallerle uğraşmasını İstemeyen Necdet, bunu anlatmanın kolay yolu olarak bardağı kırmayı Seçti ve Çocuklar bu durumu fazlasıyla yadırgadı. Ancak Necdet için Çetin artık bir Oyuncak değil, başlı başına bir olay olacaktı! 
  • Deli Komiserin bölüm başında aldığı istifa kararı bir yandan Asuman'a yeniden evlilik teklifi ve alyans ile taçlanırken, diğer yandan da fazla uzun sürmüyor. Çünkü Yiğit ve Meriç'in kırıklarına ulaştığı bardak Merkezde incelendiğinde parmak izlerinin Çetin'e ait olduğu, Adli Tıp'ta ise ona ait olmadığı anlaşılıyor. Necdet'in öngörüsüne göre içeride delilleri karartan birileri var ve bu birileri Çetin Namına çalışıyor. Komiserimiz de her ne pahasına olursa olsun Çetin ve bu hainleri içlerinden temizlemeye yemin ediyor!
  • Bu Bölüm Demir Kenan'ın maceraları da hız kesmeden devam ediyor! Özellikle son 2-3 bölümdür Haddinden fazla bir araya gelen Kerim ve Kenan bu bölüm işleri bir tık daha ileriye götürüyor. Kerim Kenan'dan bu kez de Çetin'in Ortaya çıkmasını sağlamasını istiyor. bunun için Kenan, yeni kurulacak bir konseye Çetin'in de Çağrılması için Konseyi kuracak olan Ortak arkadaşlarından yardım istiyor Ancak o da bir emanetin alınmasını şart koşuyor. Gelecek bölümler ne gösterir bilmiyorum ama İnşallah Kenan'ın ve ailesinin de canı yanmaz...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi